בוינה מה קורה פה?

sorek2

New member
מה דעתכם על סיבוב הכרות קצר?

רגע לפני המפגש שמנסים להרים פה, חשבתי אולי שנעשה איזה שירשור הכרות קצר? פרטים כלליים כאלה? אז אני אתחיל: השם שמאחורי ה"סורק" הוא בעצם יוני, בן 29, תל-אביב, נשוי )מוזר להגיד את זה!(, קופירייטר בעבודה, ומכביסט בנשמה, עם דם צהוב... הלאה חברה, עכשיו תורכם!

D o r o t h y

New member
רעיון נפלא

אבל בואו נעשה את זה כמו שצריך. סורק יקירי, יש עוד כמה שאלות שמעניין לנו לדעת את התשובות עליהן, אז אני אשים פה שאלון (לא קצר) אבל חמוד. יאללה חבר'ה, לעסק. הולכת לחפש את השאלון, תכף אשוב

../images/Emo121.gifאז אני גלעד

בן 15 מעפרה.. אם תחתכו לי את הוורידים תמצאו מוזיקה שזורמת שם וגם כמה מצלמות (למישו יש 5,000 שקל?) ומממ מפגש... מה דעתכם על ה-21 ליולי?

sorek2

New member
יאלה, חבר'ה, תתעוררו!

דורותי, תגידי להם, כולם ישנים פה!ֿ ואל תשאלו מאיפה אני יודע שישנתם...

danistar

New member
אהלן וסחלן לכם

יש פה אחד חבל שהוא איננו עושה אותכם אתם רואים ראי ... מה יש לספר עלי ?? בן 37 מחיפה ( עם דם נהריניי עמוק ) , עובד במה שנשאר משוק התוכנה , אוהב את הגשש כמו משוגע , אוהב גם מוזיקה ( אבל משום מה לא מתחבר בכלל לדור החדש , מעדיף את יוסי בנאי , אריק לביא , אריק אינשטיין ובני דורם ) , סרטים ( אם תחפשו אותי בפורום סרטי DVD אז תבבינו שככמות השאלות ככה גודל אוסף הסרטים והדיסקים שלי ) , גר על השפיץ של הכרמל ופספסתי עוד משהו ??

Yuvalenko

New member
כשאתה אומר השפיץ של הכרמל...

אתה מתכוון בצד של הים?
כי אם כן, אנחנו שכנים..

danistar

New member
בצד של האין מנוע ...

בהחלט בצד של הים ... כל המפרץ פרוס מתחתי (-:

D o r o t h y

New member
הנה שאלון יותר רציני - (תביאו קפה)

ואני אהיה הראשונה לענות, דוגמה אישית וכל זה...
שם:
תאריך לידה (לא לתחמן, כולל שנת לידה)
מזל
כינוי - איך בחרת אותו?
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר?
מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?
מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר?
מהו צבע העיניים שלך?
מהו צבע השיער שלך?
מה מעורר אותך?
מה מרגיע אותך?
ההרגשה הכי טובה היא...
ההרגשה הגרועה ביותר היא...
איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?
זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה?
אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את:
שלושה תחביבים שלך:
שלוש תכונות טובות שלך:
שלוש תכונות פחות טובות שלך:
זיכרון טוב שלך:
זיכרון רע שלך:
מה אתה שותה במהלך היום?
והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)?
מקום בו היית רוצה לבקר
מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:
מה יש לך מתחת למיטה?
האיבר הכי סקסי:
מה רומנטי בעיניך?
מה סקסי בעיניך?
ספר על רגע מאושר בחייך:
שתף בתקרית מביכה:
מעשה נועז שעשית:
מעשה טיפשי שעשית:
סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך:
תופעת טבע שמקסימה אותך:
הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה:
מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה?
אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...
אני מפחד/ת מ...
אילו שפות את/ה דובר/ת?
אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר?
אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?
המוטו שלי בחיים הוא:
את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל?
מהי המילה האהובה עליך?
מהי המילה השנואה עליך?
מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?
מה "מכבה" (turn off) אותך?
מהי הקללה האהובה עליך?
איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?
איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?
באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות?
באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות?
איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?...
גלידה- בכוס או בוופל?
שוקו או וניל?
חוף או הרים?
לישון או לקום?
שקיעה או זריחה?
לילה או יום?
בזבזן/ית או חסכן/ית?
קור או חום?
סערות ברקים - מרגשות או מפחידות?
הכוס חצי ריקה או חצי מלאה?
ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה
למי את/ה מתגעגע/ת?
את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? דברים אהובים עליך
צבע:
בעל-חיים:
ספר:
סרט:
שחקן:
שחקנית:
דיסק
שיר:
מאכל:
מקום בילוי:
פורום אהוב:
עונה:
מקום להעביר בו חופשה:
רכב:
מישהו שמאוד השפיע עליך:
מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: מתי בפעם האחרונה
חייכת?
זכית לחיוך?
הענקת מחמאה?
קיבלת מחמאה?
עשית משהו טיפשי?
פינקת מישהו/י? איך?.
פינקת את עצמך? איך?
צחקת?
גרמת למישהו לצחוק?
התחרטת על משהו שאמרת?
בכית?
הסתפרת? האם אי פעם
עשית משהו מסוכן? מה?
נשארת ער/ה כל הלילה?
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר?
פחדת מהחושך?
יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז?
נרדמת בשיעור?
מה היית משנה בעצמך ?
לא היית מסתדר/ת בלי ?
איפה תהיה/י בעוד 5 שנים?
נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך?
מתי כבר יגמר השאלון הזה?

Oren G

New member
לפני שאני עונה

לדעתי השאלון צריך להיות בהודעה ראשית בשרשור אז כדאי שתפתחי הודעה חדשה

D o r o t h y

New member
תשובות..

שם: ***דורית
תאריך לידה (לא לתחמן, כולל שנת לידה) *** 02/07/65 (אהמ.. אהמ..)
מזל *** סרטן
כינוי -*** דורותי / צוחה ובוכקת איך בחרת אותו? *** את דורותי בחרתי מתוך הקוסם מארץ עוץ, מתאים לחולמנות שלי וגם מייצג את השם שלי, את צוחה ובוכקת בחרתי מתוך המערכון של שייקה אופיר (אהובי
) במיוחד לפורום הזה
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? *** פיפי
מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?*** שותה מים
מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר?***שחלמתי חלום מוזר אבל לא מצליחה לזכור אותו
מהו צבע העיניים שלך***? חום
מהו צבע השיער שלך? ***חום כהה / שחור
מה מעורר אותך? ***מוסיקה
מה מרגיע אותך?*** מוסיקה אחרת
ההרגשה הכי טובה היא... *** להיות עם חברים ואנשים אהובים
ההרגשה הגרועה ביותר היא... *** לפחד ולהיות לבד
איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? *** עם חברים
זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? *** סוגרת קצוות ומארגנת טיול ענקי עם חברים
אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: *** אמרו, אני לא אוהבת את זה
שלושה תחביבים שלך: ***אמרתי מוסיקה, ספרים כמובן, וגם קולנוע (יש עוד אבל אמרו שלושה)
שלוש תכונות טובות שלך: ***חברה טובה (אני חושבת) חוש הומור בריא (בד"כ) יכולת לבחון את רוב הדברים בצורה אובייקטיבית
שלוש תכונות פחות טובות שלך: *** מאבדת סבלנות די מהר, שתלטנית לעתים, סגורה מדי
זיכרון טוב שלך***: סבתא שלי
זיכרון רע שלך: *** המורה להיסטוריה (מנוול)
מה אתה שותה במהלך היום? *** בעיקר מים, בזמן האחרון גם קצת קולה.
והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? *** מים וקולה כמו ביום.
מקום בו היית רוצה לבקר *** סין, ניו זילנד, אלסקה/לפלנד
מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: *** כאן.
מה יש לך מתחת למיטה? *** קצת אבק
האיבר הכי סקסי: *** המוח
מה רומנטי בעיניך? *** משהו שרק שנינו מבינים.. מילה שאומרת משהו רק לנו
מה סקסי בעיניך? *** מבט, נגיעה, משו כזה.
ספר על רגע מאושר בחייך:*** נסיעות לחו"ל ורגעים של אהבה.
שתף בתקרית מביכה:*** חברה סיפרה לי שיש לה יומולדת למחרת, וכשדיברנו למחרת, היא נאלצה להזכיר לי להגיד לה מזל טוב, כי הספקתי לשכוח
מעשה נועז שעשית: *** קפצתי בנג'י, עשיתי קורס צניחה
מעשה טיפשי שעשית: *** אין סוף.. בעיקר ויתרתי על אהבה בגלל שטות.
סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: - *** אני לא אוהבת לקרוא עיתון שמישהו אחר קרא בו לפניי.
תופעת טבע שמקסימה אותך: *** מים.. מפלים, נהרות, זרימה חזקה של מים
הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: *** נסעתי ת"א-אילת פעמיים בשבוע באוטובוס, במשך כמעט שלוש שנים.
מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? *** פסיכולוגית מצליחה או סופרת.
אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... *** שייקה אופיר
אני מפחד/ת מ... *** להישאר לבד בעולם
אילו שפות את/ה דובר/ת? *** עברית, אנגלית, מעט ערבית ועוד מלים שבורות בהרבה שפות
אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? *** לצייר
אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? *** לוידעת..
המוטו שלי בחיים הוא: אפשר לחיות או למות – *** אם כבר חיים, עדיף לחיות הכי טוב שאפשר.
את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? *** לא בדיוק אבל בערך, קשה להגדיר במשפט אחד
מהי המילה האהובה עליך? *** Distinguish
מהי המילה השנואה עליך?*** מוקוס (בהטיות שונות)
מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? *** מוסיקה
מה "מכבה" (turn off) אותך? *** כשדברים לא מצליחים ממש מהתחלה
מהי הקללה האהובה עליך? *** "כוס אמק יא בן תפלוצת הפחמן, אמ'שך פוסטמה יא חריין" (זו ארץ זו, שם,שם)
איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? **** מים
איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? *** צקצוקים וקולות של משחקי טלוויזיה
באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? *** סטודנטית נצחית
באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? *** אחות
איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?... *** הוא במו עצמו? שיכין משלחת של כל האמנים שאני אוהבת.
גלידה- בכוס או בוופל? *** וופל
שוקו או וניל? *** וניל
חוף או הרים? *** תלוי במצברוח
לישון או לקום?*** לקום
שקיעה או זריחה?*** זריחה
לילה או יום? **** לילה
בזבזן/ית או חסכן/ית? **** תלוי במצברוח
קור או חום?*** קור
סערות ברקים -*** מרגשות או מפחידות? מרגשות
הכוס חצי ריקה או חצי מלאה?***תלוי..
ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה *** איפה שאני.
למי את/ה מתגעגע/ת? **** לסבתא שלי המדהימה.
את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד?*** את החברים שלי דברים אהובים עליך
צבע: *** זה משתנה, כרגע סגול
בעל-חיים: *** כלב
ספר: *** אין מצב לבחור אחד.
סרט: *** ראו התשובה לגבי הספר.
שחקן: **** יוסי בנאי
שחקנית: *** אורנה פורת
דיסק *** אחד? אין מצב
שיר: *** כנ"ל
מאכל: *** מאפים וגבינות

החתולית

New member
את התחרפנת...

תעזבי אותי באמ'שלך - אני זקנה ועייפה מדי בשביל שאלון כזה ארוך וממצה, אז אני אתמצת. אודליה; בת 44 בדיוק לפני שבוע (אז תעשו חשבון); חתולית כי אני מפונקת, נופלת תמיד על הרגליים וסורטת כשצריך. מה ? לא מספיק ?

Oren G

New member
לסובב את הראש כל פעם שמישהו

נכנס או יוצא מהבניין

Oren G

New member
../images/Emo26.gif

שם: אורן תאריך לידה (לא לתחמן, כולל שנת לידה) 22/11/82 מזל : בעייתי, מתנדנד בין עקרב לקשת , משתנה בין עיתון לעיתון כינוי - איך בחרת אותו? על שם הזמר Warren G מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מנסה לזכור מה חלמתי בלילה מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שם פלייליסט במחשב מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? "כוס רבאק יש לי 5 דקות להגיע לעבודה" מהו צבע העיניים שלך? חום מהו צבע השיער שלך? שחור מה מעורר אותך? מוזיקה מה מרגיע אותך? מוזיקה ההרגשה הכי טובה היא... עייפות השובע ההרגשה הגרועה ביותר היא... אם פגעתי במישהו ממש ולא במזיד איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? כדורגל נטו, שישי משחק, שבת צופה זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? סוגר אותו ולוקח לעצמי שנה לפחות לחשוב טוב מה לעשות איתו. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: אמרו לי שאני דומה למלא אנשים, את הכפיל שלי מצאתי בצבא, משהו שקשה לתאר. שלושה תחביבים שלך: מוזיקה , כדורגל ולחייך
שלוש תכונות טובות שלך: אוהב לעזור, רוב הזמן רגוע ומחייך, שקול. שלוש תכונות פחות טובות שלך: מדבר שטויות לפעמים ומתחרט, כושר ביטוי טעון שיפור, ביישן. זיכרון טוב שלך: אחותי זיכרון רע שלך: היום שאחותי נהרגה בפיגוע בסטייג' לפני 4 חודשים מה אתה שותה במהלך היום? מה שיש, משתדל כמה שפחות קולה. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? נאמן לבירה, לא משנה איזה רק לא ישראליות מקום בו היית רוצה לבקר : ג'מייקה מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: לא עוזב את י-ם
מה יש לך מתחת למיטה? שום דבר קיבלתי אותה לפני יומיים. האיבר הכי סקסי : לא יכול להעיד על עצמי. בעיניי : סנטר מה רומנטי בעיניך? לשבת בחורף מחובקים מתחת לשמיכה עם סרט מה סקסי בעיניך? מוזר אבל.. טרנינג עושה לי את זה
וריח של בחורה אחרי מקלחת ספר על רגע מאושר בחייך: הפגישה הראשונה עם החברה הראשונה תופעת טבע שמקסימה אותך: קשת אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... אני מפחד/ת מ... עכשיו כבר משום דבר אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית אנגלית וטיפה צרפתית אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? לצייר קריקטורות אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? ליום הכרזת העצמאות המוטו שלי בחיים הוא: המשפט הראשון בחתימה שלי. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? באלוהים לא, בגורל גם לא. מהי המילה האהובה עליך? authority , לא בגלל המשמעות, פשוט נשמעת יפה. מהי המילה השנואה עליך? פאקצה/פקצה.. מה זה הסלנג החרא הזה??!! מהי הקללה האהובה עליך? יא בהמההה! איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? של הקנאקים בגב איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? תקתוק של שעון באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? חוטב עצים באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? שוטף גופות..? איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?... גלידה- בכוס או בוופל? וופל שוקו או וניל? שוקו חוף או הרים? חוף לישון או לקום? לקום אחרי שינה טובה שקיעה או זריחה? זריחה לילה או יום? יום=בוקר בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזן קור או חום? קור סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי מלאה למי את/ה מתגעגע/ת? אחותי
את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? נגן מוזיקה של 20 ג'יגה דברים אהובים עליך צבע: כחול בעל-חיים: דוב קואלה ספר: משוואה עם נעלם סרט: החיים יפים שחקן: ג'ים קארי שחקנית: ליב טיילר
דיסק: The Miseducation Of Lauryn Hill
שיר: Bob Marley & Lauryn Hill - Turn Your Lights Down Low מאכל: קובנה (אוכל של תימנים) מקום בילוי: פאבים פורום אהוב: זיהוי שירים ומכבי ת"א עונה: חורף מקום להעביר בו חופשה: איי הבתולה רכב: טויוטה קורולה Runx 2006 (של אבא, קנינו לפני שבועיים) מישהו שמאוד השפיע עליך: אחותי מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אמרתי לכל מי שאני מעריך. מתי בפעם האחרונה חייכת? לפני דקה זכית לחיוך? לפני 59 שניות הענקת מחמאה? לפני כמה שעות קיבלת מחמאה? אתמול צחקת? אתמול גרמת למישהו לצחוק? אתמול בכית? לפני שלושה חודשים באזכרה הסתפרת? לפני חודש האם אי פעם נשארת ער/ה כל הלילה? בטח דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? לא פחדת מהחושך? בגיל 5 ברור.. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? לא נרדמת בשיעור? כן מה היית משנה בעצמך ? משפר את כושר הביטוי לא היית מסתדר/ת בלי ? מוזיקה איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? בטח בתוך איזה ניידת משטרה עם מדים דופק שווארמה (זו לא השאיפה ) נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? רק את מתי כבר יגמר השאלון הזה? הגיע הזמן

sorek2

New member
קבלו:

שם: יוני תאריך לידה (לא לתחמן, כולל שנת לידה) 21 באוגוסט 1976 מזל אריה כינוי - ג'ון ג'ון (מתבקש, לא?) איך בחרת אותו? לא אני בחרתי, יוסקה, השכן ממול בחר... מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? ישן עוד דקה וחצי. בול. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? חדשות הספורט. כל לילה. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? למה לעזעזל אני צריך לקום בשמונה בבוקר ביום שישי?!? מהו צבע העיניים שלך? ירוק מהו צבע השיער שלך? סוג של חום מה מעורר אותך? אימא שלי... מה מרגיע אותך? אישתי (מתורגל כבר...) ההרגשה הכי טובה היא... בשניה הזאת, שמגיעים למיטה, אחרי יום ארוך... ההרגשה הגרועה ביותר היא... מכנסיים שלא נסגרות איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? בלי תכניות, רק לנוח. מול הטלויזיה זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? צורח! אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: טום האנקס (באמת! אבל זה היה מזמן...) שלושה תחביבים שלך: בייסבול, כדורסל, וגיטרה. אולי יום אחד אני גם אנגן... שלוש תכונות טובות שלך: תמיד עוזר (כשאפשר...), אופטימי, ומחושב. שלוש תכונות פחות טובות שלך: מחושב, נלחץ מהר, לא יציב בדעות זיכרון טוב שלך: רעננה (שם גדלתי), ואבא. זיכרון רע שלך: כשאבא נפטר מה אתה שותה במהלך היום? פעמיים קפה, והרבה מים והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? וודקה רד בול מקום בו היית רוצה לבקר סקנדינביה מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: ניו-זילנד! מה יש לך מתחת למיטה? כלום האיבר הכי סקסי: הגומות מה רומנטי בעיניך? מוזיקה מה סקסי בעיניך? מבט ספר על רגע מאושר בחייך: החתונה! שתף בתקרית מביכה: ניסיתי לסמס לזוגתי תזכורת לברך חבר טוב שהיתה לו יומולדת. שלחתי את זה לו במקום לה... מעשה נועז שעשית: זורבינג (מן ספורט אתגרי ניו-זילנדי) מעשה טיפשי שעשית: חזרתי מניו-זילנד סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: אני לא שותה "סופים" של בקבוקים תופעת טבע שמקסימה אותך: שקיעה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: שיחזרתי את הדייט הראשון (בהצעת הנישואין) מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? מבסוט אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... אבא אני מפחד/ת מ... להיות לבד יותר מידי אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית, וקצת רוסית וטאגאלוג (פיליפינית) אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? כישרון מוזיקלי אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לטיול בניו-זילנד. חלום. המוטו שלי בחיים הוא: תהיה חכם, לא צודק. את/ה מאמינ/ה באלהים? אווו, מסובך. אבל חושב שכן... ובגורל? חושב שכן... מהי המילה האהובה עליך? מהי המילה השנואה עליך? לא, או השילוב של "ממש לא" מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? רעיון מבריק בפרסומת. מה "מכבה" (turn off) אותך? חוסר תמיכה מהי הקללה האהובה עליך? אבן-בולה. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? של כדורסל עובר ברשת - ווש... איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? תינוק צורח באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? כרוז במשחק כדורסל באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? עריכת דין. הספיק לי לראות את אימא שלי... איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?... "שמעת את מי מכבי קנו?" גלידה- בכוס או בוופל? וופל. שוקו או וניל? וניל חוף או הרים? חוף לישון או לקום? לקום שקיעה או זריחה? שקיעה לילה או יום? לילה בזבזן/ית או חסכן/ית? חסכן, אבל במידה קור או חום? קור, זה קל... סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? תמיג מתמלאת ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? בשייט בניו-זילנד, עם אשתי שתחיה... למי את/ה מתגעגע/ת? אבא. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? עוד אי. שלא יהיה לבד... דברים אהובים עליך צבע: צהוב בעל-חיים: פינגווין ספר: tuesdays with morry סרט: חומות של תקווה שחקן: טום הנקס שחקנית: קרן מור. תופס? דיסק: כוורת בפארק 84' שיר: ככה היא באמצע לפי המידות - כוורת. מאכל: אינטריקוט. או פילה. מקום בילוי: מול הטלויזיה פורום אהוב: זה היחיד... עונה: סתיו/חורף מקום להעביר בו חופשה: איי סיישל. אנחנו בדרך! רכב: אופניים מישהו שמאוד השפיע עליך: אבא מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אהד, חבר יקר... מתי בפעם האחרונה חייכת? אחת השאלות, שם, למעלה... זכית לחיוך? לפני שעה הענקת מחמאה? שנייה לפני קיבלת מחמאה? דקה אחרי עשית משהו טיפשי? היום בצהריים. שיחקתי בייסבול בלי להתמרח פינקת מישהו/י? לפני כמה ימים... איך?. מצונזר פינקת את עצמך? היום איך? בייסבול... צחקת? ממש? בחתונה (לפני שבועיים) גרמת למישהו לצחוק? גם בחתונה התחרטת על משהו שאמרת? לא זכור לי בכית? בבוקר של החתונה הסתפרת? יום לפני החתונה האם אי פעם עשית משהו מסוכן? לא מה? אמרתי לא! נשארת ער/ה כל הלילה? לפני יומיים. משחק בייסבול... דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? ממש מזמן... פחדת מהחושך? ממש ממש מזמן... יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? דילגתי על זה... נרדמת בשיעור? כנראה בשיעור האחרון בסמסטר מה היית משנה בעצמך? הייתי מוסיף סבלנות לא היית מסתדר/ת בלי? הגומות... איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? פלוס מינוס אותו המקום, קצת יותר מאושר ומסודר נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? שתלוש שורות ראשונות מתי כבר יגמר השאלון הזה? עכ----שיו!

למעלה