בויאקה בדינמו

babe10

New member
אני ממש לא צריכה..

אני זיהיתי את הפוטנציאל הטמון בה עוד כשהיא היתה הצנונית משכנים שכנים. כבר אז אמרתי שיש בה משהו סקסי חבוי. עכשיו היא סופסוף מוציאה את זה. לא יעזור. סקס אפיל קיים בבחורה לא משנה כמה היא תסתיר אותו. עם בגדים. עם תסרוקות, או איפור הכי חנונים בעולם. זה המבט בעיניים. טון הדיבור. החיוך. כשזה שם זה שם. כשזה לא - כלום לא יעזור.

MC ROEE

New member
וזאת הדעה שלי

יש לה תחת נחמד אבל היא מכוערת ונראית כמו זקנה צוענייה

למג´יק היקר

דבר ראשון אני פיספסתי את ההופעה של בויאקה בגלל (שזה מה שנאמר שאתה ואורי לא רציתם להכניס בני 16-17) ההגבלה של הגיל. אבל לא נורא ,ובקשר לשאלה שלך אני נורא ירצה לראות את מוקי ופילוני וחמי ומירו מופיעים בחודש הבא. כבוד

jewelta

New member
כלא 6!!!!

כל ההופעות שלהם לאחרונה היו מצוינות!!! היה נחמד לראות אותם באיזו הפקה עצבנית בדינמו. - עדי -

Gershenman

New member
../images/Emo10.gif

כל הודעה גורמת לי להצטער יותר שאני לא בגיל להיכנס... לדינמו....

ADARrl

New member
במילה אחת - ../images/Emo45.gif

אני חייבת לציין שהיה אתמול פשוט מעולה! ההופעה של בויאקה היתה טובה, החבר´ה היו מאוד אנרגטים על הבמה וזה היה נהדר! זו בהחלט לא היתה הפעם הראשונה שראיתי אותם מופיעים, אבל ללא ספק אחת מההופעות היותר-טובות (לא חושבת שיש צורך להזכיר שוב את כל עניין האלמנטים המוזיקליים וכו´ שהוסיפו). מעבר לזה, היה אחלה וייב לדעתי, התקלוט היה טוב וממש נהנתי לרקוד. הקטע של של העלאת המחיר מ-40 ל-50 היה די...לא יודעת... תקוע! (לא מצאתי מילה אחרת שתתאר את העניין), אבל אני מבינה שהיתה לכך סיבה מוצדקת אז חפייייייף. בסה"כ ממש נהנתי. בתקווה להמשך דומה
ערב משובח, אדר.

למעלה