בויאקה בדינמו

DJ$upreme

New member
בויאקה בדינמו

היה מאוד נחמד ומי שלא בא הפסיד. בויאקה עשו את כל שירי האלבום שלהם וגם את כסף של צ´ול וקוטג´ ופריסטייל על "לאפדאנס". בשיר הפותח ליוו את בויאקה להקת מתופפים לייב, מפסטיבל בראשית. לפני בויאקה חיממו אורי ומג´יק והם גם עלו בזמן ההופעה של בויאקה עם "אוהב בנות" ביחד עם נימי, שיר שלדעתי יש לו סיכוי טוב להיות להיט גדול. הדינמו היה מלא למדי, להערכתי כארבע מאות וחמישים איש. אין ספק שהיתה קשת רחבה של גילאים, ובהחלט היו בפנים גם צעירים מאוד מאוד. גם בנים בני 15. הגעתי מאוחר, אבל היתה לי תחושה שכל מי שבא להופעה, הוכנס. הדינמו הוא מקום לא מדהים להופעות, בעיני לפחות, אבל בהחלט ההופעה עברה מצוין אל הקהל. שני הדברים היחידים שהפריעו לי הם חוסר בתאורה על הבמה - רק אור אדום חלש על שני שליש מהבמה, וחלק גדול מהזמן היה קשה לראות לפחות חבר אחד בלהקה. הדבר השני - הסאונד היה לדעתי האישית חזק מדי - ובעיקר הסאבים מרעידים יותר מדי את הבטן. זה מתאים למסיבות דאב אבל לא כל כך ללייב, וזה גם קצת בולע את המילים. מעבר לנקודות האלה חברי הלהקה היו מצוינים והקהל הגיב נהדר לכל אורך ההופעה, שהיתה אגב ארוכה מאוד - אם נכלול את החימום, היה מדובר לדעתי בשעה וחצי אם לא יותר. הייתי מאוד שמח לראות הופעות ראפ בארץ עם יותר שילוב של אלמנטים חיים מוזיקליים. השילוב עם המתופפים היה אחד משיאי ההופעה, ולדעתי תוספת של קלידן וסאמפלר, בשילוב לדי ג´יי, יכולה להפוך הופעה כזו מהופעת דיסקוטקים להופעת אולמות. אולי, פעם, בעתיד.

babe10

New member
היה מוצלח פלוס. ../images/Emo13.gif

הופעה ענקית של בויXקה. אכן, במיוחד קטע הפתיחה עם המתופפים. עלייה מחשמלת לבמה. הרביעיה היו גדולים. כנ"ל צ´ולו עם קוטג´. הקהל ברובו היה מקסים. הסט של אלארם היה ענק. בסה"כ, לא יכולתי לצפות לערב מוצלח יותר.

Aspasheshet

New member
ע-נ-ק

אני לא ראיתי בני 15 פלוס ,היו שם בני 17 אבל. חוצמזה שאני יודע כי כשאמרתי בכניסה שאני בן 17.5 בדקו לי ת.ז אז לא יכול להיות שהיו שם אנשים פחות מ16 בטוח לדעתי גם לא פחות מ17. בכל אופן היה באמת ענק ,הקטע עם הבאסים נכון מאוד זה באמת בלע את המילים אבל במקום כל כך אינטימי כמו הדינמו עדיין אפשר לקלוט את המילים. בקשר לשיר כסף - הוא מופיע רק ב"ישראלים עצבניים" לא? כי לא ממש הרבה הכירו אותו. בקיצור ההופעה של כולם על הבמה הייתה חבל"ז ,היה באמת ענק ,בויאקה היו חביבים לבד ,הסגנון שלהם קליל מדי לטעמי אבל הרביעייה היו ענקים והשילובים היו ענקיים ,הקטע סיום של כל הקבוצה היה ממש טוב. קיצר מי שלא בא ויכל ,הפסיד! שנה טובה.

s-n

New member
זה לא אמור להיות ככה !

אני אישית מכיר הרבה ילדים בגיל שלי(15.5)ויותר! שלא באו להופעה של בויאקה בגלל "ההקפדה" על הגיל! אני לא רוצה להעריך על זה כי זה כבר עבר ואין מה לעשות לסיכום...חבל !!!

MC ROEE

New member
כלבה!!! ../images/Emo93.gif

אם אני הייתי יודע שלא הקפידו גם אני הייתי בא ועוד פעם אני אומר:
טישו

בויאקה היו ממש טובים

ת´אמת זאת הייתה הפעם הראשונה שממש נהניתי לשמוע אותם.... חוץ מזה, הייתה מסיבה נחמדה מאוד אני חושב. למרות שההופעה של בויאקה בעצם עשתה את הערב לדעתי. ולסיום יש לי מסר לקוטג´: תרנגולות זה לא סקסי!!!

da^Lord

New member
הסאונד היה מעולה.

אולי כשעומדים מול הבוקסות, מרגישים את הבאסים חזק.. צודק המיקום של הבמה לא ממש הותאם להופעות, ומי שעמד בצד, לא ראו אותו (אני לפחות.. בעיה להסתובב כל רגע לחפש מי מדבר למיק), אז להבא.. שכשהם שרים.. שייתרכזו במרכז הבמה ויישתוללו שם. ועוד ייתרון בדינמו, כמה שהיה צפוף, לא היה חם בכלל, והיה אוויר והיה נעים להיות בפנים. ההופעה עצמה היתה טובה.

mc onts

New member
חבל שהיתה הגבלת גיל

מאוד חבל לדעתי שעשו הגבלת גיל במסיבה של בויאקה כי אם מגבלים אנשים המסיבה דבר ראשון קטנה כי יש את כל הצעירים כמוני שלא יכולים להיכנס וזה ממש מבאס שיש מסיבה ואתה לא יכול ללכת

?do I come across as Mr. Negative

ראשית תחילה, מתוך סקרנות (רק לדעת אם רק אותי דפקו) כמה היתה הכניסה? 40 שקל (כמו שפורסם?) או 50 שקל (כמו שלקחו לי ולקבוצה האמתנית שהגיע איתי) משהו מסריח פה.... הבא בתור, הדינמו, פעם ראשונה שלי, אני מודה, עד שמצאתי את זה.... מקום חביב, מלא בדברים שאפשר להסתכל עליהם (התכוונתי לתפאורה) עכשיו לעיקר- ההופעה- לא יוצא ליללכת הרבה להופעות, ליתר דיוק זו השלישת שלי (שהיא "הופעה מוצהרת" ולא ערב פתוח בג´י או משהו) לא רע (לא טוב, אך לא רע....) הסאונד בהחלט ניסבל (ניר, אצלך גם יש קצת בעיות...
או?) וזה היו כל השירים שלהם? ספירה פשוט.... 7-8 שירים הועלו שם, וזה כולל את החימום ו"איחוד צמרת ההיפ הופ הישראלית" וה"אונקור" (מה המילה העיברית לזה? -תוספתן?) זה לא בדיוק השעה פלוס קצת סאייס טיי נתן לפני כמה שנים (זה נראה כמו לפני עידנים) ועכשיו לסוף (last but not least) הקהל.... נחסוך את הז*ון שכל שלי, אבל שמישהו יגיד לי, זה הקהל הרגיל שם? ("הישר מפסטיבל בראשית" והמבין יבין) א-קיצקץ, increase the peace!

נב (אם בכלל איכפת למישהו)

1- אין לי כלום נגד האנשים שהיו שם, אנשי מסיבות מצויינים! (להתחשב שבפורום הזה יש לפעמים אנשים שנורא איכפת להם מפיי.סיי) 2- המוזיקה, לגמרי שכחתי, אחרי ההופעה, ואחרי שמגיק הבריח כשני שליש מהקהל בכמהקטעים ממש מפחידים, הוא דפק שם שעתיים איכותיות שבובלות על המצויינות nuff said

Magic_DO4

New member
הנהלת חושמל ביד יוצר מבקשת להתנצל

על העלאת מחיר הכרטיס הבלתי מתוכננת אתמול. המחיר הועלה ע"י הנהלת הדינמו 5 דקות לפני פתיחת הקופה וגרם לנו (לאורי ולי) אי נעימות רבה ומן הסתם לא הותירו לנו ברירה אחרת. עם זאת, עקב העלאת המחיר הוחלט להוריד את סף הגיל ל-17 - זה מה שנאמר לסלקטורים. אז שוב, אנחנו מתנצלים ומקווים שכולם נהנו כמו שאנחנו ובויאקה נהננו במה שנראה כמו ההופעה החמה והטובה ביותר שלהם עד עכשיו. ונסיים בשיתוף פעולה נדיר בנוסח DJ סופריייים האגדי (aka בועל הקטינות): את מי אתם רוצים לראות מופיע בחודש הבא ??? mAGiC

da^Lord

New member
מאג´יק, זה עוול כפול.

קודם כל, זה ממש לא היה נעים לאנשים שבאו עם 40 שקל, ובסוף נאלצו לקבץ נדבות כדי להשיג עוד 10 שקלים כדי להכנס. לדעתי זה ממש ,אבל ממש חוצפה מצד המועדון לעשות את זה. הטענות שלי לא כלפיך ואורי,או בויאקה, אלא כלפי המועדון, ואני אשמח אם הם ידעו שמה שעשו לא היה מקובל. אבל הם בנו על זה שבטח אנשים כבר התאמצו ובאו, לא יעשו בעיות. ו-2 בקשר לגילאי 17, בטח הרבה בני 17 לא באו כי חשבו שלא יוכלו להכנס.. ובסוף הם כן יכולים. אז הם הפסידו סתם.

Magic_DO4

New member
ככה בודקים מי פרסי ומי לא !

וברצינות, המועדון ממש לא בנה על האנשים שכבר הגיעו כשהם העלו את המחיר - הם היו בטוחים שלא יגיעו מספיק אנשים, נלחצו והחליטו מה שהחליטו. בקשר לבני ה17 אתה צודק, אבל זה רק מראה שגם אנחנו לא ידענו שזה מה שיהיה אחרת היינו מודיעים שהכניסה מגיל 17, אין לנו סיבה לצמצם את כמות האנשים במסיבה. יוצר הוא תמיד ברווז.

DJ$upreme

New member
אני דווקא יכול להבין

ההופעה של בויאקה היא הופעה יקרה!! רק חבל שלא סגרו על זה מראש, זה אפילו סתר באופן ברור את מה שהיה כתוב בפלאייר. להזכירכם, כשאנחנו לקחנו 70 ש"ח מכמות קטנה יותר של אנשים היו לנו הוצאות נוספות על סאונד וגם בבאר לא הרווחנו שקל (קהל צעיר, טקילות חינם). זה עדיין לא הפריע לכל רואי החשבון לטעון שזה יקר מדי.

da^Lord

New member
אני לא מדבר על המחיר. אמת בפרסום

מצידי שיעלה 200 שקל. אבל שיהיה כמו שפורסם.. חפיף זה נעשה כבר, אין מה לעשות, המועדון חטף הפסדים רבים בחודשים האחרונים בעיקר בגלל הפיגועים בארץ וארה"ב, שגרמו לאנשים לא לבוא, וביטלו מסיבות בגלל חוסר אנשים, ומסיבות שהשקיעו בדיג´ייז מחו"ל שזה יקר. למרות הכל, שיחזירו את ההפסדים בצורה הוגנת. חבל שאין כאן נציג שלהם שיחטוף על הראש.. ואני מוחה על זה שאין שם וודקה מלון כמו בג´י.
( זה בוקס זה?)

say my name

New member
אני מרימה את הכפפה

אם כבר שואלים אותי את מי אני רוצה לראות. אז לדעתי פיזדה יהיה ממש נחמד. ולגבי בויאקה - ברור שנהניתי. מאוד. אין עוד הרבה הופעות עם כאלה אנרגיות חיוביות, ואנרגיות חיוביות זה מצרך נדיר בימינו.

למעלה