בוחר באהבה

בוחר באהבה

בוחר אני באהבה ללא גבולות ללא סייגים בוחר אני לרצות אותך בכל מאודי בכל לבי אני בוחר להיות מאושר איתך ורק איתך לעד ולנצח נצחים אני בוחר אותך שוב ושוב באהבה

שמים1

New member
אור ירח ../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif

בחרתי בך אמש אור ירח נגע בליבי בירכתי אהבה נסתרת. אצבעותיך ריפרפו על גופי הלוהט כותבות בלאט שיר. ובחשיכה אני מבקשת לקטוף כוכב יחיד להאיר יקוד לבבות.

odo13z

New member
כוכב קטן...../images/Emo66.gif

כוכב קטן בקצה מערב כחול אפור אורו עומם... חוטי אור דקים נמסים ונבלעים בחשכה הקרה. עוד מעט..יאיר שחר חם ונוהר... מאמץ את עיני ..לא לאבד.

על גופי

על גופי אכתוב לך שיר יקרות באצבעותי אחרוט בגופך עקידת לבבות בלילה בחשיכה אבקש לגעת בחמה

טאKילה

New member
בוחרת באהבתך...../images/Emo79.gif

אמרת שאתה אוהב ולבי מלקט מילים פועם בין משעולך. , לחשת לי חושק גופי החם להט לבעור לסעור בזרועותיך. , ארגת בי חושניות כמהה ממרחקים נשזר בך מבטי אותך אני בוחרת.

רוצה אהבה../images/Emo79.gif

רוצה אותה מלבלבת ופורחת עד לב השמים שיראו כולם אותה פורצת שיגידו: "ראו היא מאוהבת" מוכנה ללכת עד לב השמיים בכדי לחוות אהבה בשניים בוחרת באהבה איתך ובלעדיך

שזאת אהבה

כשהורוד מלבב בלחיים כשהחיוך פרוס על שפתיים כשהמבט מבריק בעיניים את יודעת שזאת אהבה כשהניחוח עז ומתוק כשכל דבר גורם לַךְ לצחוק כששום מרחק לא נראה לַךְ רחוק את יודעת שזאת אהבה את יודעת שזאת אהבה כשאת בוחרת כשאת נבחרת על ידַה ליבך מתרונן ושר עולמך שלם מאושר!

למעלה