בוז בוז בוז

בוז בוז בוז

חגיגות עצמאות מדינת ישראל בכיכר ציון בירושלים, בתל אביב, בנתניה. מלאות בבחורים המייצגים את עולם התורה בלבושם! בתוך הפריצות, הזוהמה, אל מול זמרים וזמרות חילוניים, מה לנו ולחגיגותיהם? הבוז לאותם שרגליהם דרכו במקומות אלו, אני בז להם! היום הזה הוא יום שהעם היהודי זכה לשוב לארצו, באישור אומות העולם. היום הזה נתן ליהודים בעולם בעזרת הקל ברוך הוא יותר ביטחון אל מול שונאינו. היום הזה יש בו סיבה לשמוח. היום הזה הוא לא חג! הוא יום העצמות היבשות, עצמות יבשות קבלנו! אך עצמאות רק הגאולה תעניק לנו ואליה עדיין אנו מתפללים יום יום. היום הזה נבקש מאלוקים ונאמר `הישוב בארץ הקודש כשהטומאה מכסה ארץ אינו די לנו, לגאולה אנו מחכים, רק היא תעניק לנו יום חג`.

צודק

במאה אחוז על כך שאתה בז לאלו ל"בחורי ישיבות" שיצאו להופעות וכאלה.... חילול ה' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פופקס

New member
לא צודק !!!!!

פרקטית אתה יודע מר חקר שזה לא מעשי לבחור ישיבה ממוצע לשנות את לבושו, וזה רק משקף את המציאות המרה בעולם הישיבות. לא לחינם הם פונים למה שאסור. משעמם להם בישיבות. ואין שום תחליף. ותפסיק להיות כזה קיצוני. (או שאתה משחק אותה...)

פופקס

New member
כי אתה כל היום באינטרנט

בחדר נעול אחרי שהמקק בדק את החדרים ובשירותים. בין לבין אתה מפטפט עם חברים, אוכל וישן. איך יהיה משעמם? אבל זה נעבך אמיתי. תראה איך אתה נראה

jack ace

New member
אתה

אומר לי כך? שתי תשובות בדבר, א. אני לומד בין 2 וחצי ל3 סדרים ביום. ורק קצת מזמני הפנוי אני פה. ב. אתה ודאי נמצא פה כל היום , מורח ת'זמן ובכל זאת הולך לאירועים המשוקצים האלה. אז זאת לא סיבה. נעבאך.

פופקס

New member
אתה הופך את זה מדיון ענייני לאישי

כשאני כתבתי בעניין מה עושים בישיבות זה לא עליך ספציפית. ואם אכן אתה לומד רציני, אני מוריד בפניך את הכובע. אבל ליבי אומר לי שתגובתך באה כמגננה.

jack ace

New member
תראה.

אני אמרתי, ש-א מי אומר שהם חייבים להיות משועממים? ב- אפשר לעשות דברים יותר טובים. ואם אתה אוהב ללמוד אז ודאי שאתה לא משועמם. סליחה, אם גרמתי הרגשה שזה אישי.

לא היום הזה...

לא היום הזה נתן לנו שיבה ארצה, לא היום הזה נתן ביטחון נגד השונאים. היום הזה הוא היום בו הכריזו כמה מנהיגים פורקי עול שמים על הקמת מדינה פורקת עול שמים. זה הכל.

ואשרינו שנשארנו בישיבה! ולא יצאנו..

בוז נבוז לחוטאים.. /tapuzforum/images/emo3.gif למרות שאני אוחז שבכל זאת זה דבר גדול שיש לנו מדינה.. ואני לא זוכר איזה גדול אמר, שזה שקיבלנו מדינה היה חיוך משמים, אבל הציונים הרסו הכל...

המ.....

אעדיף להתעלם מעניין הבחורים... כל אחד כטוב בעיניו יעשה. אבל שאלה לי אליך חקר, רק תגיד לי איפה היית כיום אם לא היה לנו מדינה?? איפה היית גר, בינות לערבים או עם עלילות הדם של הנוצרים?? האם אתה לא מקבל תיקצוב מהמדינה?? האם אתה לא נוסע בכבישיה?? האם אתה לא משתמש בשרותי הרפואה שבה?? האם אתה לא נוסע בתחבורה הציבורית?? אם תענה על כל השאלות בשלילה, אומר לך, אוקי המשך לדבר... אך אם ענית בחיוב, איך אתה לא מתבייש לזרוק אבן בבור ששתית ממנו לא רק מים?? איך אתה לא מתביש להתנהג ולדבר כך למי שעשה לך רק טובה???

מעשה ברשב``י

ועוד שני דמויות שאיני זוכר את שמם שהתווכחו על טיב מעשי מלכות בארץ ישראל. אחד שיבח ואמר ראו את המרחצאות והגשרים שבנתה רומי. השני שתק ורשב``י אמר כל מה שעשו לא עשו אלא בשבילם. אחרי שנודע הדבר למלכות יצא צו הסגרה ופסק דין מות לרשבי.

קראי שוב את הודעתי בשלמות

היום הוא יום שמח על שזכה העם היהודי לישב את ארץ הקודש, היום לא נחגוג הקמת מדינה כפרנית בארץ הקודש! היום הוא יום שמחה על הרבה דברים שעצם קיום המדינה העניק לנו, היום הזה לא נחגוג על הגאולה שעדיין איננה.. היום הזה נבכה את דמם של נשמות טהורות שניתז על פני האדמה, על גופם של בחורים צעירים שנעקד, על מזבח חגיגות עצמאות מזויפות, המלאות בזוהמה ובעירבוביה נוראה רח``ל... עיניים של תורה אינן מסוגלות לראות ולא להוזיל דמעה.. מי ינקה את העיניים והאוזניים שנטנפו ביום זה??? מי יציל נשמות שאבדו את חיבורם לאידישקייט ביום זה? מי יחזיר את אותם בחורים שהיום הזה בא להם בתחילת הזמן וכבר הוציא אותם החוצה מביהמ``ד? מי? מי?? `עיני עיני יורדה מים`.

קסמאישי

New member
איזה שטיות

על ההרס הרוחני שהם עשו לא מכפר שום דבר אז אין מה לחגוג. ומבחינת כל הדברים שהוא נהנה סה``כ זה לא מתנה מהמדינה הנדיבה על הכל משלמים האזרחים אז למה להיות טיפש ולוותר על זה רק בגלל שנטורי קרתא חושבים שנהיה איזה איסור הנאה אז נכנס לכם לראש שמי שמתנגד אסור לו להנות.

jack ace

New member
למה אנחנו לא משלמים מיסים עד מעל הראש,????

כשאשתו משלמת ביטוח לאומע , מס הכנסה, מס בריאות, מה פה מס שם, סה"כ 2000 ש"ח בחודש לא כולל ביטוח לאומי שהוא משלם. ועוד דברים ידועים. תפסיק לקשקש, !? חוץ מזה זה לא לגיטימציה בנוסף לכך שאנו בימי צער על 24000 תר"ע. מדינה של כפירה.!

toxic2004

New member
לפני קום המדינה

לא חיו כאן יהודים? ואם מקבלים "תיקצוב מהמדינה" זה מחייב אותו/אותנו לחגוג את הקמתה? כל אלו המקבלים תקציב בארה"ב חוגגים את ה4 ביולי?

למעלה