בוז בוז בוז

jack ace

New member
וגם

ועוד כל הכסף לא שלהם הכל מארצות הברית,. 4מיליארד. כמה אלינו מגיע?

toxic2004

New member
ואוסיף עוד דבר

איזה אצמעות זו אם אנחנו תלויים בארה"ב ועושים הכל על פי דבריה? כדי לתקוף בבית חנון כמה ערבים צריך לשאול את ה בוס הגדול בכל דבר בטחוני אנו מתייעצים ופועלים על פי דעתה של "ידידתינו" ארה"ב. וברגע שלארה"ב ייגמרו האינטרסים להחזיק את ישראל על הכתפיים, והם יזרקו אותנו לגוב האריות אולי אז נתחיל להיקרא אצמעיים. (הטעות במקור)

jack ace

New member
חיחיחיחי

מי שקרא את הספר ( אני לא מנסה לקדם מכירות חיחיחיח) "השהיד מלבנון" ואפילו פגש ת'בנאדם . אז ככה כתוב שם (מומלץ לקרוא - יש לי אותו) שבאמת אחת הסיבות שהם במיוחד המיליונים שהאו"ם (למי שלא ידע- הכסף הזה גם הולך לאן שהו...) הסיבה היא ליצור תלות גדולה כדי להפיל אותנו בסוף. דרך אגב מישהו קרא "שרופי הכבשנים מאשימים" ? כל טוב ובוקר טוב.

אפשר לחשוב...

ששאר הכסף שייך ל``מדינה``... הכסף שיש בקופת האוצר מגיע מגזילות. אין מי שמשלם מיסים מרצון. שיעור המס עצום וכל מי שמסוגל מעלים מס. מי שנתפס אכל אותה וזה התמריץ של כל משלמי המס. כל הגזילה הזאת נובעת מכח המדינה והממשלה לנהל ממשל ומשטר גם על מי שלא חפץ בה. לקיחה מכספי המדינה היא בבחינת ``המציל מן הארי ומן הדוב כזוכה מן ההפקר``.

אני בהלם מתשובותיכם!!

נכון, אנחנו משלמים מיסים. אבל אנחנו גם מקבלים על מה שאנחנו משלמים! וכל אלא שאמרו שהיו פה יהודים לפני הקמת המדינה, שאלה לי אליכם... רק תגידו לי באיזה תנאים הם בדיוק היו חיים??? האם המדינה לא שיפרה את איכות חייכם??? האם לא הוטב לעמ``י מאז הקמת המדינה?? האם מישהו מכם היה מוכן לחיות בצל הימים שלפני הקמת המדינה??? האם לא סבלנו אז יותר?? שכחתם את השואה שהיית... שכחתם את גרוש ספרד שהיה... שכחתם את עלילות הדם שהיו ולא היה ליהודים איפה להניח את ראשם בטיפת ביטחון... שכחתם את כל מה שעברנו??? אני לא אומרת שצריך לומר הלל לכבוד הקמת המדינה... אבל גם לא צריך לצעוק בחוצות געוואלד... (ודי לחכימא ברמיזא...) לא צריך לבכות את הקמת המדינה. כן, צריך להודות לה` על המדינה... צריך להודות לו על זה שיש לנו מקום קטן שלעולם לעולם יאהבו אותך פה!!!

toxic2004

New member
לא לא שיפרה (בהרבה ) את איכות החיים

לא צריך להודות לה' על קום המדינה. צריך להתעצב שקמה מדינה אנטי יהודית. ההפך ממה שהייתה אמורה להיות. כן צריך להודות לה' שנתן לנו את ארץ ישראל, לא את מדינת ישראל. המדינה וחוקיה הם אורחות הגויים. כאן אוהבים מאוד, מרוב האהבה הם אפילו רוצים לזרוק לים את החרדים.

קסמאישי

New member
כמובן שזה לא היה שוה את זה

הם גרמו להרס רוחני שזה יותר גרוע מלחיות בשואה (שנאמר גדול המחטיאו יותר מהורגו) וכמובן שלעשות שירותי בריאות זה דבר טוב בפני עצמו גם בלי מדינה אבל הם חייבים את זה בתור גוף שמשלמים לו מיסים

jack ace

New member
הם לא הסיבה.

כי גם אחרי קום המדינה החיים היו קשים ונוראים, ועוד ששיפור האיכות חיים בא מתרומות וסיוע מהאו"ם וארה"ב ולא בזכות המדינה. תפסיק לשקר את עצמך. גם היום הם גונבים את רוב הכסף כמו שהוכך כבר, אז די עם הצידקות והתיצב מול המציאות. הם מקצצים לעניים את הכסף שגם ככה לא מספיק להם, ולהם מעלים את המשכורות. די לשטויות. די. אתה חי בדימיונות.

19אריאל

New member
יפה לך ,חקר.

ואני בישיבה! הנני מצטרף לקריאת הבוז שנשמעה לעיל. אם אותם בחורים בחרו ללכת למסיבות הריקות האלה אני מכבד את בחירתם. זו זכותם המלאה. אני זועק על הכתמת המדים הקדושים והחילול ה` הנורא שנגרם בזה ! בוווווווווז!!!

למעלה