בווקר=]]

natali2007

New member
בווקר=]]

היום יש לנו מסיבת סיוםם-->בנחשוניתת!! ככה שאין לנו ביצפר בבוקר ואנחנו הולכים ב-2 וחצי..! הולך להיות כייף! שיהיה לכם יום מצויןן!! חולעליכםם-->על כולכם!!

בוקר טוב =]

נטלייייי תהני מותק!!! אני רוצה אח"כ תמונות אם יש
תגידו.. מתי נגמרים הלימודים? כאילו איזה יום אמור להיגמר לכולם הלימודים?

צהרייייייייים../images/Emo110.gif

זה מין יום פיצולי שכזה... באתי לבצפר בשעת אפס והיינו רק 3 ילדים:/ קיבלתי באנגלית מצטיינים בתעודה 95:p ושעה ראשונה היה סתם דיבורים.. שעה שנייה היה שיעור.. הוא אשכרה עשה שיעור!! טוב שלא נרדמנו.. היה אמור להיות היום בוחן למתמטיקה בשעה 6-7... עכשיו אני לא ידעתי כלום אז אמרתי לאמא שלי שתכתוב לי אישור להשתחרר
ואמרו לנו שנשתחרר אחרי הטקס ב12 אז מזה שמחנו שלא יהיה בוחן.. פתאום בשיעור שני המורה למתמטיקה באה ועושה לנו התלמידים המצטיינים בואו.. היא הןושיבה את כולם.. הביאה בוחן על עמוד.. מלאמלאמלא תרגילים ואומרת לנו "יש לכם 10 דקות לפתור את זה! והפעם אני לא נותנת לכם יותר זמן! אני עם השעון בפלאפון" "אני לא בטוחה לגבי הציונים שלכם וזה מה שיעזור לי להחליט מי לאן.." בדר"כ היא מזה מתחשבת במבחנים ונותנת כמה זמןש אנחנו צכים.. ואני כזה חשבתי לעצמי "אכלנו אותה.." והיא מחלקת.. אתם רואים תבוחן ואומרים א-מ-א.. עכשיו התחלנו כולםם פותרים בשיא המהירותתתתתתת והיא עושה לנו "יש לכם עוד 8 דקות" "עוד 6" "עוד דקה" "עוד חצי דקה" "כולם להניח את העפרונות!!!!!" וכמעטט התחלנו לבכוות.. והיא אומרת "מי סיים?" אפחד לא הרים יד
אז היא אמרה "בוחן כזה היה צריך להיות גמור! זה אפילו יותר מדיי 10 דקות!! אתם לא מתביישים? 5 יחידות!!" ואז היא עושה "למה אתם לא קוראים הוראות? כתוב לכם קראו את השאלות!" הסתכלתי על חברה שלי וחייכתי והתחלנו להתפוצץץץץץץץץץץץץץץ
היא אומרת "ובסוף כתוב להניח את העפרון אחרי שקראת.. לא הספיקו לכם 10 דקות?!" וכולםםם נקרעעעעעעעעעעעעעעו
כל כך נרגעעענוו.. חח דוגרי היא סיימה תשנה יפה:]] שעה שלישית היה טקס תעודות.. קיבלתי 4 תעודות
על הצטיינות בלימודים [שזה ממוצע מעל 85] הצטיינות חברתית [שזה תרומה בכתה וכל זה
] על האולימפיאדה למתמטיקה ועל מנהיגות נוער:p עכשיו חזרתי הביתה ואניב אה להביא אוכל לדגים.. מה אני רואה? את הדגה הזהב שוכבת ולא זזה.. והיא תמיד זזה!! היא היפראקטיבית!!! דפקתי על הזכוכיתת והיא לא זזזה ואז הבנתיי.. יווו אני כמעט התעלפתי במקוםםםם
אני כמעט מתתתתי אני נשבעתת לכם.. התחלתיי לבכות ולצרוח עכשיו.. וואי.. ולא שכחתי לתת להם אוכלל אפעם ולא כלום.. אני עכשיו לא עוברת שם עד שמישו מפנה אותה.. לא אכפת לי
ויומטוב לכם

חופייי

New member
וואי מיכי....

יהי זכרה ברוך... איזה פחד לראות דג מת....(אם הוא מת הוא צריך להיות על הגב...) וכל הכבוד על הציון!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo108.gif

כל הככככככככככככככבבבבבבוווווווווווודדדדדדדדדדדדדדד ואי ויהי זיכרה ברוך

הדסוש15

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בסוף הטקס היה לכל הבצפר או רק לשיכבה שלכם
יהי זכרה ברוך

הדסוש15

New member
לא נראה לי שיעשו לנו, אף אחד אצלנו

כבר לא בא ויש לי חברה שבטוח צריכה לקבל הצטיינות ולא אמרו לה כלום.

הגבתי לך באגם ../images/Emo3.gif

וגמני עברתי טראומה כזאת
חחח דג אחד שלנו אכל דג אחר... והדג שאכלו אותו.. מן הסתם מת, וראו חצי גוף... את הראש והשלד של הגוף.. מש'ו כזה בעעע זה היה מזעזע... הוא אכל לו רק את הגוף.. וראו לו חצי ראש חחח איזה תיאור...

חופייי

New member
צהריים טובים! אתמול הייתי בשבת חתן

של בן דוד שלי....והיה כזה כיףףףףףףף באיזשהו שלב התחלנו לפתח שיחה על יהודה ונינט...וממש נכנסנו לזה, על היחסים ומתי הם נפרדו ועל הכתבות והפאפר'צי...חחח ואני יושבת ונקרעת!! בן דוד שלי הקטן (בן 3) מתקשר לדודה שלי ואומר לה "ליזי אני רוצה חתימה של נינט" אז דודה שלי אומרת לו " אם אני בייא לך חתימה של נינט אז אני יביא לך גם של יהודה" אז הוא אומר לה "כן, כי יהודה ונינט ביחד" חחחח רציתי לאכול אותוווווווו

חופייי

New member
חחח תודה יפה שליי!!

אוףףףמתי החופש הזה יגיע כברררררררררררררררררררר

למעלה