צהרייייייייים../images/Emo110.gif
זה מין יום פיצולי שכזה... באתי לבצפר בשעת אפס והיינו רק 3 ילדים:/ קיבלתי באנגלית מצטיינים בתעודה 95

ושעה ראשונה היה סתם דיבורים.. שעה שנייה היה שיעור.. הוא אשכרה עשה שיעור!! טוב שלא נרדמנו.. היה אמור להיות היום בוחן למתמטיקה בשעה 6-7... עכשיו אני לא ידעתי כלום אז אמרתי לאמא שלי שתכתוב לי אישור להשתחרר
ואמרו לנו שנשתחרר אחרי הטקס ב12 אז מזה שמחנו שלא יהיה בוחן.. פתאום בשיעור שני המורה למתמטיקה באה ועושה לנו התלמידים המצטיינים בואו.. היא הןושיבה את כולם.. הביאה בוחן על עמוד.. מלאמלאמלא תרגילים ואומרת לנו "יש לכם 10 דקות לפתור את זה! והפעם אני לא נותנת לכם יותר זמן! אני עם השעון בפלאפון" "אני לא בטוחה לגבי הציונים שלכם וזה מה שיעזור לי להחליט מי לאן.." בדר"כ היא מזה מתחשבת במבחנים ונותנת כמה זמןש אנחנו צכים.. ואני כזה חשבתי לעצמי "אכלנו אותה.." והיא מחלקת.. אתם רואים תבוחן ואומרים א-מ-א.. עכשיו התחלנו כולםם פותרים בשיא המהירותתתתתתת והיא עושה לנו "יש לכם עוד 8 דקות" "עוד 6" "עוד דקה" "עוד חצי דקה" "כולם להניח את העפרונות!!!!!" וכמעטט התחלנו לבכוות.. והיא אומרת "מי סיים?" אפחד לא הרים יד
אז היא אמרה "בוחן כזה היה צריך להיות גמור! זה אפילו יותר מדיי 10 דקות!! אתם לא מתביישים? 5 יחידות!!" ואז היא עושה
"למה אתם לא קוראים הוראות? כתוב לכם קראו את השאלות!" הסתכלתי על חברה שלי וחייכתי והתחלנו להתפוצץץץץץץץץץץץץץץ
היא אומרת "ובסוף כתוב להניח את העפרון אחרי שקראת.. לא הספיקו לכם 10 דקות?!" וכולםםם נקרעעעעעעעעעעעעעעו
כל כך נרגעעענוו.. חח דוגרי היא סיימה תשנה יפה:]] שעה שלישית היה טקס תעודות.. קיבלתי 4 תעודות
על הצטיינות בלימודים [שזה ממוצע מעל 85] הצטיינות חברתית [שזה תרומה בכתה וכל זה
] על האולימפיאדה למתמטיקה ועל מנהיגות נוער

עכשיו חזרתי הביתה ואניב אה להביא אוכל לדגים.. מה אני רואה? את הדגה הזהב שוכבת ולא זזה.. והיא תמיד זזה!! היא היפראקטיבית!!! דפקתי על הזכוכיתת והיא לא זזזה ואז הבנתיי.. יווו אני כמעט התעלפתי במקוםםםם
אני כמעט מתתתתי אני נשבעתת לכם.. התחלתיי לבכות ולצרוח עכשיו.. וואי.. ולא שכחתי לתת להם אוכלל אפעם ולא כלום.. אני עכשיו לא עוברת שם עד שמישו מפנה אותה.. לא אכפת לי
ויומטוב לכם