בווו

pakapaka3

New member
מה זה אמור להיות?

אגב, רפרם, זה אתה מפורום כלכלה חברתית בוואלה?

neoM

New member
ידידתי היקרה

כאחראי על החינוך בפורום זה, עלי לציין ש"להתאמץ" אינו מחייב בהכרח "מטרה" אחריו, כך שמתאמצת, משמעו מ ת א מ צ ת ותו-לא?! אבל אם כבודהּ מעונינת בהסבר מקיף יותר, הרי: מתאמצת בא משורש אמ"צ, ויש בו אומץ... לריב עם האחראי על החינוך.. זה דורש אומץ, לא?!

ניאו מון שרי,

אני לא מבינה איך "להתאמץ" יכול להיות מנותק מ"מטרה". לריב עם האחראי על החינוך... מממ... זה משהו שיכול להיות מעניין... יש עונשים?
ומשורש א.מ.צ. יש גם

neoM

New member
"פול גז בניוטרל"

זה להתאמץ ללא מטרה... ומשורש אמ"צ יש גם אימוץ ילדים חחח

לא הייתי אומרת שזה ללא מטרה,

אלא: ללא תוצאה. לכן, אם אתה אומר שאני מתאמצת - אתה יכול להגיד שזה ללא תוצאות, אבל עדיין אתה צריך להסביר לי מה, לדעתך, ניסיתי להשיג.

neoM

New member
לא נראה לי שיש טעם

לדוש בזה, שהרי מדיש זה לא ייצא דבר וחצי דבר.....

אלי 00

New member
בטח שלא יצא דבר

יש לדוש בבשר בעודנו חם. שאם לא, אז קורה משהו של המוץ מן התבן. והמוץ נפוץ ברוח. לא זוכר בדיוק את הנוהל. אבל בטח זה כתוב באיזה ספר. אה, וגם אין לחסום שור בדישו. אה, וגם כזה רותמים את השור למן מוט כזה ארוך שמחובר במרכז וחוסמים לו את העיניים שלא יקבל סחרחורת. אבל זה בעצם נדמה לי גורן. מה ההבדל בין גורן לדיש? דש עם שיר.

neoM

New member
חם קר ואומצה-זה גופמן

ומה השורש של אסכלה?? בענין החם-קר.. בענין זה הנוסעת ואני מסתדרים נהדר, חן חן על הדאגה

אלי 00

New member
סכל. או אולי אש-כלה או שכל

אני סתם שיחקתי במילים. לא אמרתי כלום. גם לא אעלתי בדעתי שיש סיבה לדאגה. לא לוקח אחריות על כלום.

גופמן

New member
יושבים שעות מחכים

מחשבי שזקן הוא כמוני, אם לא יותר, לא הצליח במאבק לשמוע את השירים. כך שהוא נכשל במאמץ להבחין במאמץ שהושקע, או שאולי לא הושקע, בחינוך. אגב, מובן שרק ני0 ונוסעת יכולים לריב על חינוך, שכן שום אדם אחר אינו מאמין בחינוך יוצר סליחה יותר בעולם בו אנו חיים, רק מודרניסטים שאבד עליהם הכלח. שמחתי אגב לשמוע שרק לי מותר לבוא בינכם, שכן, ראיתי ונהניתי או שלא, הנאה מידה נאה היא, לראות פורום שוקק חיים שאינו מצריך את התערבותי העבישה. אולם, למרות כל זאת מעמדי כחיץ, או שמא חומה, או שמא מגן, נשמר, ועל כך נותר לי רק לקלס. אגב, לא ברור לי האם העברית שלי מדרדרת או לא, אבל האם גם אומצה היא מהשורש אמצ? והאם אומצה זה אוכל? אפרופו אוכל, אומצה, ופסטה. שמועות זדוניות, חסרות בסיס ואמיתיות טוענות שהיצור הכותב מאחורי שם הקוד גופמן או לחלופין GATWORK עומד להגיף או שמא להגיח (אנחנו בענין של אופציות היום, רק למכור) את או אל ארץ הקודש. באיזור אפריל. רק אזהרה כללית לכל יושבי ועומדי הפורום. אגב, יצור זה ידוע כאחד שמסוגל לחסל כמויות מסחריות של פסטה, כפי שמימדיו הפיסיים יכולים להעיד. לסיכום, סערה בגן ילדים.

אוי וי

New member
אוי וי

מאיפה כל זה הגיע? לפחות היית מסמנת "למבוגרים בלבד" זה נראה לך חינוכי לראות כאלה בגילי החרמן ?

יש לזה גיל ספציפי???

ואם הייתי מסמנת "למבוגרים בלבד" - לא היית נכנס לקישורים?
חוץ מזה - האחראי החינוכי של הפורום הוא ניאו. אני רק מביאה את השמחה...

רפרם

New member
ואני מביא את רועי רוזן

בעוד כמה ימים אתן תאריך מדויק לאירוח המרתק של השנה.

אלי 00

New member
ווי, כמה ימים אני שכחתי להכנס פה

ומה אני רואה? יש חיים חברתיים, פעילים ותוססים כאן ואף אחד לא טרח להגיד לי. אז זה הסיפור? נוסעת ונאו מתעסקים זה בזו וזו בזה? ואנחנו מה? אנחנו הצופים? צופים פעילים, מעורבים. נכון מאוד, עם כאלה חברים מי צריך אויבים. באהבה, בשנאה, בקנאה ובידידות. שלכם אלי

גופמן

New member
מי שחלם לו

חיים פסידו חברתיים. כמובן. השנאות, הקנאות, האהבות, הרגשות, הכל היה קיים מהיום הראשון, אדם (ני0) חוה (נוסעת) והנחש (נחשו) היו כאן תמיד. ההתעסקויות, העסקים, העסקאות, זה בזה וזו בזו, והפעילויות, או שמא המעורבויות, לעיתים רדומים, לעיתים קיימים, הד לימים מפוארים. צא ולמד עברינו המפואר. הכל החל להתפורר כשניסו לשבור כאן שיאים במטרה לשבור שיאים. מטרות כמה מכוער. ההיסטוריה קיימת. למרות שניסו לרוצץ אותה. שכן, מי שאין לו עבר. אגב, אין רע בפירורים, פירודים, פירוזים. במחשבה שניה, פרידות. פרדות. גדוד נהגי ה...

למעלה