בווו

רפרם

New member
בווו

כולם מוזמנים לתערוכה קבוצתית שאני משתתף בה, בגלריה הקהילתית של בית ספר מוסררה. אז אחרי הלחץ של התערוכה ועוד שתי כתבות משמימות אני פנוי סוף סוף. פנוי כדי לבהות בדפים הריקים של הפורום, אותו פורום שבזכותו אני גולש בחינם באינטרנט.

neoM

New member
אולי נגיע למוסררה

פתוח בשבת? תן כתובת מדוייקת! ואל תכתוב דברים כאלה על "ריקים" כי "ידיחו אותך", כי לא נראה לי שמבינים בתפוז שהשתיקה כאן היא חתרנות פומו-ית ממדרגה ראשונה......

neoM

New member
בטח "בא לי חופשה"

או רק אני רואה את ההפנייה לחופשה? זו שיטת פרסום חדשה? בפעם הקודמת הציעו לי מכונת כביסה וכל מני דברים טובים..... יחי הפרסום!! אז אל תדאג רפרם יקירי - יש מי שמממן את "החינם" שלך

רפרם

New member
לא, לא פתוח בשבת...

הגלריה נמצאת בתוך בית הספר לצילום של מוסררה. הגלריה פתוחה בין הימים א'-ה' והיא נמצאת במרכז הקהילתי מורשה (מוסררה) שברחוב שבטי ישראל 29.

"חתרנות פומו-ית ממדרגה ראשונה"???

מה פתאום? תגיד, על ליזיסטרטה - שמעת?

neoM

New member
וגם אם שמעתי

מדוע את חושבת שאת נכנסת לקטגוריה הזו בכלל
קצת צניעות עוד לא הרגה אף אחד..... אני לכשעצמי די מבסוט מהמצב כפי שהוא עכשיו, את לא?! אגב, אפשר להפעיל את אותה שתיקה גם במקומות אחרים - אל תגידי שלא שמת לב, כמובן

מאמוש,

אתה חושב שאני לא יודעת שאני לא לטעמך? (נא לפתוח רמקולים) זה היה משל... כאילו בוירטואליה כזה? דההה.... שתיקה במקומות אחרים??? אל תגיד שלא שמת לב, שאני לא כתבתי אף הודעה ראשית קרוב לשבועיים... קצת צניעות לא תהרוג גם אותך...
אז מה, אתה משחק אתי משחקים?
חשבת פעם לנסות במוח ולא בכוח?
(אה, כן, זה רק משל, בוירטואליה, כן?
)

neoM

New member
חבל על הזמן שלך וגם שלי

את מתאמצת יותר מדי, לא?!

Gatwork

New member
once upon a time in a far away land

wow, if u 2 r fighting, it means that yea it is the end of time. what happened 2 the beautiful coalition u once shared, against the rest of the world. a coalition built on mountains of pasta and other modernistic notions? oh well, every good thing has 2 end. and every end is a beginning of a new beginning. shabat shalom

ועל זה נאמר:

עם כאלה חברים - מי צריך אוייבים? ולא, אני לא מתכוונת אלייך. אתה משחק משחק הוגן, הכל בגלוי, וגם תמיד ידעת לפרגן (והכי חשוב: ה"קנאה" שלך בניאו הייתה רק משחק).

לא אמרת שאתה כשלעצמך"מבסוט מהמצב

כפי שהוא עכשיו"??? אה, ומי הוציא את הפורום מחרגונו? ובכלל בכלל בלי להתאמץ?

neoM

New member
יוווווו, אני מעניק לך מדליית פורום

פומו... בעצם לשנינו, שהרי כידוע רק את ואני עמודי התווך של הפורום, ורק כאשר אנחנו מתקוטטים עולה הפורום ופורח..... אפילו גופמן בא לביקור ולחגיגה על צלחת פאסטה ממכונה בורגנית-יאפית-קפיטליסטית

מדליית פורום פומו?

ומה נעשה בה? נזרוק לקוסיגין בעין? אם כבר, אז מגיע לנו האינטרנט חינם של רפרם... אל תשכח, שהיו ימים בהם רק אתה, גופמן ואני - קיימנו את הפורום הזה... ויחד עם פיטשון - הגענו לשירשור בן 130 הודעות או אפילו יותר. אח"כ מישהו ניסה להידחף בינינו (ואת זה - מותר רק לגופמן!) וכמעט הצליח לקלקל... שנתפייס בסתר, ונמשיך להתקוטט בפורום?

neoM

New member
אם נודיע על התפייסות

לא יהיה יותר ענין לצופים המעורבים

אפיפני

New member
אז זהו?

המסך יורד על עוד הצגה בקרקספורום? מקפלים את האוהל? ובכל זאת יש מזל ורק אחד: שאף לוליין לא נפל מהחבל המתוח

אפיפני

New member
רוצה שיהייה לך טוב ../images/Emo140.gif

וזה בלי ציניות ובלי פומואיות.
רפרם תיכף ימחק את זה כדי להצדיק את קיומו.

למעלה