בוואנה סרה

לין201

New member
בוואנה סרה ../images/Emo13.gif

שלום לכולם! אני רוצה ללמוד איטלקית כבר הרבה זמן... האם אני יכולה לקחת קורס איטלקית באוניברסיטה? בלי קשר למקצוע שלי? בנוסף... החוגים הרשומים באתר אגודת הסטודנטים מעודכנים? כי אני ממש רוצה ללמוד לרקוד סלסה וכתוב שם שהחוג לסלסה בלילה ... מי ירקוד בלילה כשצריך לקום מוקדם ללימודים?
תודה לעונים

stkachov

New member
תבוא עכשיו

מתחיל עוד חצי שעה הסלסה. 21:00 זה לא בדיוק לילה, בלימוד נמשך עד 10 וחצי בערך, ואז המסיבה. זה אמנם חוג, אבל זה בכל זאת סלסה, רוקדים שם, לא משחקים בינגו. אי אפשר עשות את זה ב6 בערב. אגב, יש גם סלסה בטכניון בימי ראשון ושלישי. באשר לאיטלקית - נראה לי שכן, זה נקרא "שומעים חופשיים" נדמה לי. צריך לשלם על כך, לא יודע כמה, פני למדור מידע למועמדים ושם תקבלי את התשובות. אבל, לפי דעתי קורס הבסיסי באיטלקית מתחיל מסמסטר א (חורף), וסמסטר ב' אם יש, אז זה רמה יותר מתקדמת. אבל למה ללמוד דווקא באוניברסיטה? ישנם הרבה בתי ספר פרטיים בהם את יכולה ללמוד איטלקית. בהצלחה

לין201

New member
אני גרה רחוק מהאוניברסיטה ומהטכניון

וקורס בבית ספר פרטי עולה הרבה הרבה מאוד כסף... חשבתי שבאונ' זה פחות? טעיתי ?:) אני רוצה לדבר איטלקיתתתתתת ולרקוד סלסהההה

catch 2 2

New member
Italiano

כמובן שאת יכולה ללמוד איטלקית! בניגוד לשפות הזרות האחרות במחלקה, לימודי האיטלקית משלבים דיבור באופן קבוע ולא רק קריאה והבנת הנקרא של טקסטים אקדמיים. אני הייתי ממליץ ללמוד שנתיים באוניברסיטה ואז להמשיך במקום אחר מכיוון שהעלות של הקורסים באוניברסיטה לעומת מכון תרבות איטליה למשל, מגוכחת. הבעיה היחידה שישנה היא כיצד למצוא מקום במערכת יחד עם הלימודים לתואר. בהצלחה!

איטלקית

את יכולה ללוד איטלקית אבל רק משנה הבאה מכיוון שאלו קורסים שנתיים ואני לא חושבת שיש בזה שומעים חופשיים, גם ככה המורה כל הזמן מתלוננת שיש יותר מידי סטודנטים בכיתה. אני לא בטוחה אם כדאי לך לקחת איטלקית בתור מקצוע בחירה מכיוון שזה 4 שעות בשבוע, שני סמסטרים 1 אחת על כל סמסטר, זה לא מאוד קשה אבל יש קורסי בחירה שנותנים יותר נקודות בפחות זמן, אבל אם זה משהו שאת מאוד רוצה אז שיהיה לך בכיף.

למעלה