בוהו.

o0Invisible0o

New member
נחמדת? נחמדת וTDD גאוניים?../images/Emo11.gif

ברחי, מהר!
XD. סתם נו.o_0 אני לא יודעת מה שמעת וכמה התעמקת. אבל אלאניס, היא. אמ. היא גאון.
TDD טובים.
בתקופה האחרונה הם נהיו קצת פסימיים-צפויים-לאמתוחכמים מדי בשבילי.
נו הם חביבים ביותר.
אבל. אלאניס.

poohandme

New member
XDDD

כל כך ידעתי שתגיבי
נו מהX: היא לא ממש הסגנון שלי או משו. אבל יחסית למישהי שהיא לא הסגנון שלי אז היא טובה(האמת שאני לא שומעת זמרות
) נו חהX: תשמעי אואזיסDD:

GalGul000

New member
נמנמנמנמ. עזרה? ../images/Emo3.gif

גיליתי עכשיו שאני צריכה להגיש מחר משהו בהבעה. לנתח כתבה... משהו כזה. לא משנה, יש שאלות ובלאגנים. הקטע הוא שזאת צריכה להיות כתבה שמביעה עמדה. אז חיפשתי, ומצאתי איזה כתבה על איידס.. שכבר לא מייחסים לזה חשיבות כמו פעם ובלה בלה. זה נושא די טוב... (אהה. ניתקתי עכשיו לסקר. לא היה לי נעים
) לאמשנה, בקיצור זה נושא בסדר.. כאילו הכתבה מביעה עמדה. אבל הקטע הוא שאם אני באמת אעשה על זה אני אצטרך לחרבש הרבה על סקס ומועדונים ושירותים וקונדומים ובלאגנים והממ. זה למחנכת שלי.
אבל מצד שני אין לי כוח לחפש משהו אחר. מה לעשות?
לעשות על הכתבה הזאת?

מישהי????

מישהי מכירה קומונה או פורום על דניאל רדקליפ? אני מחפשת ומחפשת ולא מוצאת אני חולה על השחן הזה הוא כמעט בגילי:-*

917635

New member
יש לך אייסיקיו?../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

תוסיפי אותי 294113643

אנבלייי

New member
../images/Emo58.gif

מישהו כתב בפורום הארי פוטר, ואני, בטעות, קראתי "אם הארי רון והרמיוני משו מבלים כל הספר השישי במזמוזים בלהבלהבלה.." אוקיי. עכשיו. מה?!

broken winges

New member
D:::: חחח זה לא

שלשותם מתמזמזין אחד עם השני חח ^^ הו.. עליתי על משו. אני בטוחה שאני לא הראשונה אבל.. סתכלו על הספרה שלוש כמו שמסתכלים על הסמיילים הכוונה..כזה הצידה. 3 זה תחת! תחת שין צ'אני כזה ^^ זה תחת כוסססייט ^^ יותר מדי לימודים עושים את שלהם
3 תחת 3תחת תחת תחת ^^^^^^^^^^^^^^

אנבלייי

New member
אוקיי>>

כי זה היה כזה..אממ.. מה?! מה הם עושים?! מין קבוצתי?! אז.
לאאאא אל תשחק איתי בשום פנים ואופן זה לא בשבילייייי לאא אל תתשחק איתיייייי. תזהר אל תשקרררררררר הלהללהלהלההל איך ננתי לעצמי להיות כזאת טיפשההההה >>

אנבלייי

New member
|ספויילר|

הארי וג'יני?!?!?!?! מההה??? לאא!! למה אני ממשיכה לקרא את הספויילרים?!?!? למהה?? מהמהמהממה? ;; מה????

|ספויילר|

הספויילר השני נכון הרבה יותר>< את חייבת להמשיך לקרא את הספויילרים? זה הורס>< יודעת כבר מה קורה בסוף הספר?><

Blue Pencil

New member
עזרה מישהי?

העבודה שלנו באומנות עכשיו היא בנושא עיגול. ואין לי רעיון]; זה יכול להיות כל דבר,כ-ל דבר, אבל לא סתם עיגול[אה,אז בעצם זה לא כל דבר
] צריך להיות לזה משמעות או משהו. >< יש לכן רעיונות?

למעלה