בוהו.

TEENAGER1

New member
בוהו. ../images/Emo32.gif

המחשב הזה הולך ומתפגר
אה, מה, מפגש. העא
טוב, אני אעבוד כמו חמור ואשיג כסף, כן, בתקווה שאני בכלל יכולה באותו היום
אה, וכולכן מוזמנות
: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1432 |הורה|
אמ, מה עוד רציתי להגיד? אה כן, הסרט החדש של הארי פוטר הרבה יותר טוב מהקודמים >< היה לי ממש כיף, באופן מוזר למדי. דניאל בלי חולצה D: והמ רופרט כזה חמוד >< טוב, די. לילה טוב.

אע.../images/Emo121.gif

איך אני משלימה את כל החומר במדעים? איךךךךך?
עודמעט סמינר ושטויות.>>;

GalGul000

New member
בנות. כנסו. זה חשוב.. ../images/Emo10.gif

אני מניחה שאת רובכן זה לא מעניין, אבל אני בכל זאת אבקש. אני מניחה שאלה שבתנועות נוער מכירות את זה קצת יותר מקרוב. משרד החינוך רוצה לבטל את שנת השירות. בגלל בעיות בתקציב. מי שלא יודעת, האנשים האלה תורמים שנה מהחיים שלהם בשביל התנדבות. דוחים את הצבא ואת כל החיים שלהם בשביל לעזור. הם מקבלים 300 שקל בחודש. שזה כלום. שכר מינימום זה 1200 אם אני לא טועה... הם בקלות יכלו לבחור להתגייס לצבא ולגמור עם זה כבר, או לעבוד בשנה הזאת ולהרוויח הרבה יותר מהגרושים האלה. אבל לא, הם בוחרים לתרום שנה מהחיים שלהם. בשביל לעזור. למשרד החינוך אין סדר עדיפויות הגיוני. זה פשוט מגוחך. תנועות הנוער הן היחידות שבאמת מחנכות. אם משרד החינוך לא יתעשת אלפי מתנדבים יפסיקו את הש"ש עוד חודש. ב1 בינואר. אפילו אם זה לא קשור אליכן ולא אכפת לכן, אני באמת מבקשת שתחתמו. אני מכירה כמה אנשים שעושים ש"ש. מרצונם החופשי. פשוט בחרו להתנדב ולתרום מעצמם. ומשרד החינוך במקום להגיד תודה פשוט יורק להם בפרצוף. http://www.d-p.co.il/ss אם קצת אכפת לכן, אני מבקשת שתחתמו. זה לוקח בדיוק שניה וחצי, וזה יעזור. תתפלאו. (כן, כתבתי שוב. כי זה חשוב ואני באמת רוצה שתחתמו.)

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאיפה צריך לחתום? בהערות

או להביא מחאה? ואני בתנועתנוער.

GalGul000

New member
ב"הוסף את הערותיך"..

פשוט תמלאי שם-עיר-תנועה.. ואם את רוצה הערות. ואז תלחצי על "הצטרפו לעצומה".

poohandme

New member
../images/Emo115.gifyoull never forget my name

טנהנהנה They're trying hard to put me in my place And that is why I've gotta keep running The future is mine and it's no disgrace 'Cause in the end the past means nothing זה שיר כל כך מעולהDDDDDD: אבל הם אומרים בו בייבי וזה כל כך לא מתאים להם. ובכלל מוזר להם. למרות שההתחלה לקחוה משירים אחרים שלהם
פאק. מחר מבחן בפיזיקהX: אני כל כך צריכה יותר מ90. וכל פעם שאני עושה מהירות רגעית יוצא לי חרא;; והאלו בפורום לימודים לא עוזרים לי;[ חהחה. התקנתי TCLITE. והוא באמת עובד*O*

Cool Simsit

New member
בנות אני אוהפת אתכן!!

ויאא היה לי אימון כה טוב בכדור עף!!!! וסשה (אחותי) איפה את? מססססן

Stinki Winki

New member
מחר רואים הקמצן

יאי^_^ נמנמ. היא מעצבנת אותי
. היא חייבת לציין כל הזמן שאני דלוקה על מישהו שהיא חושבת שהוא מכוער!! (והוא לא>< לא כולם חייבים להיות בראד פיט או משו) בלעט.
חוץ מזה שהוא לעולם לא ישים עליי. איזה כיף לי. החיים יפים.:/

yaeloolik

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

. נעה
. דברי איתי ילדה, אוקיי? אני מתגעגעת:[.

למעלה