בוהו שיק

bumpygirl

New member
בוהו שיק

אני ממש אוהבת את הסגנון הזה ורוצה לקבל השראה אבל לא מצאתי משהו ברשת.. אשמח אם מישהי תכוון אותי לאתרים מסויימים ואפילו לחנויות של בסגנון בוהו שיק. תנקיוו

efrato1

New member
חפשי בגוגל תמונות של ניקול ריצ'י

הייתה לה תקופה ארוכה של סגנון הבוהו, והיא עשתה את זה מ ע ו ל ה. מצד שני חפשי תמונות של התאומות אולסן ותדעי מתי חוצים את הגבול למחוזות ההובו שיק.

sheffys1

New member

אהבתי את המעבר בין "בוהו שיק" ל"הובו שיק"

Cafe Latte

New member
ניקול ריצ'י כמו שאמרו לך לפני, וגם

הסטייליסטית רייצ'ל זו. תחפשי תמונות של שתיהן, זה יתן לך קצת מידע ...

לי וולף

New member
היי. עוד קצת אופציות

כמובן שאני מצטרפת לכל מה שכבר הומלץ לגבי חיפוש ברשת - אני מעט מופתעת שלא מצאת השראה...
בתור התחלה אני תמיד מחפשת תמונות בגוגל אבל מוסיפה עוד מאפיינים, למשל: Boho Chic 2011 Celeb או Boho chic style וכו'. אני תמיד ממליצה להכניס גם את השנה (כרגע לשים 2012 זה אולי קצת מוקדם מידי ולכן ציינתי 2011...) כי זה עוזר לצמצם קצת. לאורבן אאוטפיטרס יש לא מעט בגדים בסגנון אז אני מאמינה שתמצאי שם השראה מסויימת. LOOKBOOKS של אתרים כמו ASOS, SHOPBOP, H&M כמובן שבלוגים הם דרך מצויינת לקבלת השראה, אבל אין לי משהו ספציפי להמליץ עליו. סביר שהייתי מחפשת בגוגל "בלוגים, לוס אנג'לס, בוהו שיק" (באנגלית כמובן)

bumpygirl

New member
תודה רבה

אני אחפש, ולגבי חנויות את מכירה משהו בסגנון?

לי וולף

New member
זה די MIX&MATCH....

נניח - ג'ינס מתרחב? יכול להיות של כל חברה כמעט וסט קרושה? היה בברשקה, היה ברנואר, היה בזארה וכד' חצאיות מקסי? כנ"ל כל מיני צמידים ושרשראות ארוכות.... כמובן שיש המון פריטים שהם לא בוהו-שיק פרקסלנס, אבל בשילובים מסויימים יקבלו את האופי הזה ולכן קשה לי לכוון למשהו ספציפי אזור מועדף? פריטים ספציפיים שאת מחפשת?

bumpygirl

New member
שמלות לדוגמא

אני אוהבת את השמלות מקסי עם הקישקושים האלו.. איפה מוצאים שמלות כאלו? ותכשיטים בסגנון? את צודקת הרעיון הוא לשלב פריטים וזה משהו שאני מתקשה בו ולכן רציתי לקבל קצת רעיונות מתמונות ברשת.

efroch99

New member
יש חנויות בהשפעה הודית

לדוגמא - העין השלישית (יש בכמה ערים בארץ) - http://www.thethirdeye.co.il/ יש גם חנות שאני מאוד אוהבת - רוח מזרחית - יש סניף בקניון דרורים (ליד קדימה), ויש שם המון מהסגנון השנטי הזה. http://www.facebook.com/group.php?gid=133543503344403 (מקווה שהלינק בסדר, אין לי פייסבוק בעבודה)

האמת שזה מאוד תלוי...

יש בוהו שיק שהוא טיפה נוגע לזרמים הודיים ויש כאלה שיותר לשנות ה - 60 היותר אמריקאי. השאלה למה את מכוונת יותר. כי נכון שניקול ריצי והאולסון..סיינה מילר,לפעמים אפשר למצוא את אלכסה צ'אנג חוטאת בסגנון. יש את פנדורה הבלוגרית הצרפתייה. שהיא מהממת בסגנון הזה. הוא מאוד רומנטי אצלה. בהצלחה!

למעלה