בוהה טרגר

בוהה טרגר

אני סוהה בתקרה אני והיאנפ מחובריםמ, מחווטים יחד אהע והיא חסרין , כבר שנין לא יצאצי מםצח הביצ האוויק שורף לי אצ קני בנשימה , אני מביט בה בתקרה עוד שעה ועוד שעה אומר אשרי האיש אשר חל הלך בעצת רשעים ובדרל חטאים לא עמד וסא לי לבכוצ , כמה חטאים וםשעים עשיתי אין כמכת עבירה שלא עסרתי חוזר על כל תהלים לצידי שוכסצ בחוקה אומרת נתי נתינקום ואנע לא עונב מצ , היא מתה גםמשהינו ארונות קבורה לבושי שחורים , נמאס מהיאוש מהוות נמאס לי לחפור חכן כ אין עם מי לדבר כי אני יתום , יש לי משפחה ענקית אך אני לבדי קיצור מסכת ענן מוות שחור קרצוך אחרון ועולה לקרון המתים אפוץ בעשן שיוצא מעיני דיי דיינרומה לחיות , לאוהב ולא יכוו סליחה שפ אבא שהרסתי אתכם סחיחה שאני דפוק .

Gali04

New member
נתי אנלא מבינה אותך

איזו בחורה?
&nbsp
ואתה לא יוצא לטיפולים? לא יוצא לקנות תרופות להביא מרשמים?

אלישבע24

New member
נתנאל,

אני מצליחה לפענח בדבריך
שאתה במצוקה קשה,
אבל אנא,
כתוב לאט עם פחות שגיאות,
קשה לקרוא אותך.

חברה

ראתה אותי חצי מת ונבהלה שכבה לידי והייתי גמור לא עניתי לה רק מלמלתי , ולא אבא שלי מביא לי אני לא יוצא מהבית בכלל

יוצא םעם בשבועיים לקבל זריקה

נגד םסיכוזה אין לי שום טיםול רק זריקה ותרפות ומפגש עם המטפלת פעם בחודשים ,

אלישבע24

New member
נתי,

בדיסלקציה אפשר לטפל,
גם בעלי דיסלקט והוא
אדם מאוד מאוד מצליח.

אולי תפנה למרכז לבריאות הנפש?

אני הייתי אצל הפסיכאטרים הכי מפורסמים
ומצליחים ובסוף מי שהכי עזר לי
היה דוקא מהשירות הציבורי.

אתה גר לבד?

יש משהו שהיית רוצה,
אני אוכל לקנות לך.

חיבוקים.

תודה רבה , וגר עם הורים

גם אני הייתי אצל מטפלים מאוד טובים ושלמנו המןן כסף ולא עזר אני די אנטי מערכת

Gali04

New member
נתי מותק

איך אתה נפגש עם חברה (בת זוג?) אם אתה אומר שאתה לא יוצא? איך אתה מסתדר עם זה?
&nbsp
ולמה היא חשבה שאתה מת? לקחת הרבה כדורי הרגעה?

היא בא עלי

לא קשור לכדורין הייתי מדוכא לא יכולתי לצקשר בהײַתי בקרה ומלמלצי הייתי גם פסכוטי. היא חברה טובה לא ממש בת זוג עפכי אני כל הזמן נע אבל קשר מאוד מאוד עמוק

Gali04

New member
מסכנה

מתארת לעצמי שזאת הייתה חוויה לא פשוטה עבורה. תדבר איתה. תנסה להרגיע אותה. מסכנה שלא תהיה לה טראומה מהמקרה

כן היא סבלה ממני הרבה

עברה שבע מהדורי גיהנון בגללי אך תמיגפד סולחת היא טובה ופיפה ואני נורא אוהב אוצה ומצטער צנפמיד שאני רעה עליה ..

Gali04

New member
אז תשתדל

לנהוג אליה יפה כפי שמגיע לה אם היא אכן "סובלת" אותך ועדיין נמצאת בשבילך תמיד. לא פשוט למצוא חברה שתמיד תהיה בשבילך גם בזמנים הקשים. תשמור עליה קרובה ותתנהג אליה יפה....

אלישבע24

New member
מבינה אותך ממי,

אבל צריך לנסות הכל,
אי אפשר לדעת איפה מחכה לנו הנס,

אגב,כתבת בלי אף שגיאה.
כל הכבוווווד!!!

למעלה