בודרום - אנטליה - תורכיה

s h o o s h a

New member
בודרום - אנטליה - תורכיה

מי ממליץ על מה ואיפה? על בסיס 'הכל כלול' תודה תודה מראש

maxima

New member
שושה...הייתי רק באנטליה...ממליצה גם לטייל בה

היא גדולה ויפה יש הרים גבוהים עם שלג כל השנה ויש חוף ים יפיפה, יש מפלים גדולים והרבה ירוק

ben 911

New member
../images/Emo12.gif שירקאן כאן זה תורכיה. חתימה טובה זה

יותר למטה.

ben 911

New member
וואלה שוש. עכשיו יבואו כל ה"תורכים" להסביר

כמה טוב בתורכיה?
תשמעי הייתי לפני 8 שנים במרמריס וזה הספיק לי לחלוטין. בעיקרון הבתי מלון מפוארים, האוכל טרי טעים וטוב. ותמורת 25$תוספת לאיש יצאנו לטיולים באיזור טיולים הכוללים שיט ארוחת צהריים מדריך וכו'. אישית יצאתי לפמוקלה ולמחרת הפלגה לרודוס. מעבר לזה..קבלת הפנים של התורכים לגבי התיירים מישראל ידועה..(ראי ערך ברזים,מאפרות, מגבות ובתי מלון) בכניסה שוטרי הגבול הסתכלו עלי כעל מוקצה מחמת המיאוס. וביציאה הם התאפקו ממש לא להתנפל לי על הכיסים כי היו בטוחים שאני מסתיר שם כמה ברזים ומאוורר תיקרה. תראי את זה כחוויה אישית שלי, ולא כ-רצון לבאס לך את הטיול. עצם היותך עם חזות אירופאית משהו דוקא תשחק לידייך. כן, הנה אני כבר קורא את המחשבות שלך...את בטח תגידי שאת ישראלית גאה.. ואת לא הולכת להסתיר את עצם היותך ישראלית. תשמעי לעצתי, אין מה לעשות, שם (בתורכיה) לא כדאי להניף בגאון את דגל המולדת.
בגלל כל אותם ישראלים חביבים שנחתו שם לפנייך. את יודעת..בחזקת (אבות אכלו בוסר ושיני בנות תקהנה.) שוש שיהיה לך טיול הכי הכי מהנה.. ותביאי רשמים משם, או תמונות.

s h o o s h a

New member
דווקא בניתי על איזה 'תורכי קטן' ../images/Emo13.gif

מקווה שכל התוכניות יצאו אל הפועל. אתה יודע [אני לפחות, יודעת] שתמיד עלול להתרחש משהו שממש לא ציפינו לו והוא בכל זאת קרה. אז, ה 11 לאוקטובר סגור לטיול סופ"ש עם הבת שלי כשמטרות הטיול הן למעשה שתיים: טיול טרום גיוס לבת ומנוחה טוטאלית עבורי. כי הכי מגיע לי בעולם! אני כנראה נסגרת על אחד משני בתי המלון בקמר- מדר או קמר ביץ' אחרי יום כיפור אחליט סופית. לענין חוויות ורשמים- נראה לך שאני לא אשתף??? והרי המצלמה הדיגיטאלית כבר מוכנה וערוכה לקלוט מינינום 650 תמונות, המצלמה עם הסרט הישן והטוב ערוכה לצלם עוד כ 100 תמונות [פילמים בהיכון] ואני כבר מתאמנת על כיוונונים וכאלה. לענין גאוותי במולדת- אני אכן [קראת נכון את מחשבותיי] גאה בה מאד אבל גם מאד מאד ריאלית ולא, אין לי כוונה לנפנף בדגל או באיזה מגן דוד בגודל בית על החזה. לא אני ולא בתי. חזות אירופאית? אני? תיכף רואים עלי שאני פולניה ממרוקו. על מה אנחנו מדברים פה??
בכל אופן, אין לי כוונה להביא הביתה ברזים ומגבות [מהסיבה שזה נורא כבד במזוודה. סתאאאאאאאאאאאאאאםםםם] אבל תרבוש בהחלט כן ותמונה [או שתיים] של רקדנית בטן תורכיה אסלית דווקא כן. ואם יש בינינו מישהו שיכול לחוות דעה על הבחירות שלי ולהמליץ על אחת יותר מאחרת, אני יותר מאשמח.

מאמינה שמאז השתנן דברים

ההתפתחות של התירות לטורקיה הביאה לבנות שם כל מיני מקומות ודברים משתנים שם כל שנה יותר מקומות נפתחים או משופצים היתה על זה כתבה בערוץ הראשון בערב החג ממליצה לך לפנות לפורמים של טיולים ושל שיט שם מרבים לטייל לכיוון

טיולים וחופשות בחו"ל

הנה מצאתי עבורך את הפורום בתפוז תכניסי לשם שאלה ואני יודעת שתקבלי תשובות בכייף מנסיון יש המון ידע בפורמים ,פעם נעזרתי שחפשתי יקבי בוטיק בארץ ובן דודי מצא מדריך שלקח אותו למקומות מקסימים בדרך לירושלים הוא חזר נפעם אמר יש המון חומר לבוא לפעם נוספת לביקור בארץ

למעלה