דווקא בניתי על איזה 'תורכי קטן' ../images/Emo13.gif
מקווה שכל התוכניות יצאו אל הפועל. אתה יודע [אני לפחות, יודעת] שתמיד עלול להתרחש משהו שממש לא ציפינו לו והוא בכל זאת קרה. אז, ה 11 לאוקטובר סגור לטיול סופ"ש עם הבת שלי כשמטרות הטיול הן למעשה שתיים: טיול טרום גיוס לבת ומנוחה טוטאלית עבורי.
כי הכי מגיע לי בעולם! אני כנראה נסגרת על אחד משני בתי המלון בקמר- מדר או קמר ביץ' אחרי יום כיפור אחליט סופית. לענין חוויות ורשמים- נראה לך ש
אני לא אשתף??? והרי המצלמה הדיגיטאלית כבר מוכנה וערוכה לקלוט מינינום 650 תמונות, המצלמה עם הסרט הישן והטוב ערוכה לצלם עוד כ 100 תמונות [פילמים בהיכון] ואני כבר מתאמנת על כיוונונים וכאלה. לענין גאוותי במולדת- אני אכן [קראת נכון את מחשבותיי] גאה בה מאד אבל גם מאד מאד ריאלית ולא, אין לי כוונה לנפנף בדגל או באיזה מגן דוד בגודל בית על החזה. לא אני ולא בתי. חזות אירופאית? אני? תיכף רואים עלי שאני פולניה ממרוקו. על מה אנחנו מדברים פה??
בכל אופן, אין לי כוונה להביא הביתה ברזים ומגבות [מהסיבה שזה נורא כבד במזוודה. סתאאאאאאאאאאאאאאםםםם] אבל תרבוש בהחלט כן ותמונה [או שתיים] של רקדנית בטן תורכיה אסלית דווקא כן. ואם יש בינינו מישהו שיכול לחוות דעה על הבחירות שלי ולהמליץ על אחת יותר מאחרת, אני יותר מאשמח.