בודהה ברגר

rexcor

New member
בודהה ברגר

אחרי מה שקרה לי במסעדה הזו בשישי האחרון אני ממש שוקל לחפש אלטרנטיבה למרות שאני ותיק.שם .במסעדה הזו המיכלים של הטייק אווי נמצאים מאחרי המוכר ועד שלא משלמים לא ניתן לקבלם.בכל זאת בעל המסעדה\שהחליף את אריה,היה מאד שקוע בשיחה בסלולרי אז המתנתי לתשלום והוא תוך כדי השיחה לקח את האשראי שלי ונתן לי את המיכל.כשסיימתי והתחלתי ללכת,פתאום שלח אחרי את העובדת החוצפנית שלו,שטענה שהוא לא זוכר ששלמתי,ועוד הוסיפה מה יש לי בשקית השנייה ובאיזה גודל המיכל,כלומר הפכתי לאשם בוודאות. למרות זאת,ואני לא בטוח שעשיתי נכון ,עניתי בטון רגוע .כשנכנסתי שאלתי את הבעלים אם אינו זוכר ששלמתי באשראי בזמן שהיה שקוע בטלפון,ואז התעשת ואמר בסדר,אם שלמת לא קרה כלום.אם הבן אדם מרגיש שאינו מרוכז מספיק ,שלא יגיש שירות ויגרום אי נעימויות ללקוחות .
חוויה מוזרה ומרגיזה כזו עוד לא הייתה לי בבתי עסק ,במיוחד כשברור שהלקוח לא יכול בכלל לקחת לבד מיכל.אז מה ההגיון בלשלוח אחרי עובדת חצופה כזו ?
מי מכם היה באנסטסיה ויכול לחוות דיעה על חווית השירות והמחירים בלקיחה הביתה ?

האלזה

New member
אנסטסיה והבודהה הן לא ממש על אותה סקלה

השירות באנסטסיה נחשב טוב, לשאלתך.
קראתי ביקורות מצויינות על המקום, אישית לא היה לי טעים.
&nbsp

האלזה

New member
אכן. לגבי הבודהה, הציפיות שלי מהמקום מוגבלות

תודעת השירות שם תמיד היתה לא עקבית, מתנדנדת...
גם מבחינת מנות, יש שם דברים שאני ממש אוהבת, ויש מנות שזה ממש מביך בעיני להגיש.
ברגע שמכירים את המקום ואת המנות, אין אכזבות.

rexcor

New member
אני המון זמן שם ולכן הופתעתי למדי שזה קרה

מה לא טעים באנסטסיה?

האלזה

New member
כל מה שאכלתי שם לא היה לי ממש טעים

ז"א זה היה סביר, לא יותר.
קרפ מקדמיה עם ירקות, עלים ממולאים, חביתיות חומוס, מרק קר.
הקינוח היה טעים.
מה שכן, הכל מאוד אסתטי ומקורי.

חבל שלא קראתי בעיון את דבריך. אכלתי אתמול באנסטסיה

והיה מה-זה לא מוצלח! ברמה של, אין מצב שאני חוזרת לשם.
שירות ממש מבאס - חיכינו המון זמן, כשהזמנו התברר שמה שרציתי לא מוגש היום (למה לא אמרת לפני 20 דקות כשהבאת את התפריט?), הזמנו, חיכינו עוד זמן למנות, מנה אחת הוגשה, ובעודנו מחכות לשנייה הופיעה אחת המלצריות או האחמשית והודיעה שבשמונה יתחיל כאן אירוע פרטי "אז אם בא לנו לעבור שולחן סבבה ואם לא אז גם סבבה." לא הבנתי מה רצתה! השעה היתה שבע ועשרה...
המנה השנייה - הקרפ - היתה פשוט לא אכילה. קודם כול, זה לא קרפ אלא חביתה רטובה מבפנים בטעם לא-טעים-לי... וכולה מכוסה בירקות חתוכים גס ברוטב, עם קצת טופו. ופשוט לא טעים.
החזרנו, המלצרית הסבירה לנו שזה בדיוק קרפ טבעוני.
לזכותה ייאמר שרצתה להציע לנו קינוח ע"ח הבית אבל החלטנו שלא תודה, אכלנו את הקיש בטטה עם סלט שהיה נחמד ולא יותר... הלכנו הביתה והכנתי ארוחה ממש טעימה.

לא אמרתי נואש, בפעם הבאה ננסה את זכאים.

האלזה

New member
אויש איזה מבאס...

דווקא הקינוח הוא הדבר היחידי שאהבתי. יש לי חולשה לקינוחים וורודים (אווירת קטקטים!) וגם לקינוחים רואו, והיה שם קינוח רואו ורוד

יש לי הרגשה שתאהבי את זכאים. אני מתמגנטת לשם למרות שהם הכי לא חריף פרנדלי, ואני ממש לא סובלת חריף.

rexcor

New member
לפי מה שבררתי זכאים די יקרה.מה נשאר עוד,לא ברור

האלזה

New member
אכן זכאים יקרה, כמו כל מסעדת שף

"מה עוד נשאר" זו שאלה מצחיקה, זכאים ואנסטסיה הם לא המקומות היחידים.
הבר קיימא, גרין שאק, וילג' גרין, מעבר, גרין רול, השווארמה הטבעונית, טנאת, טעם החיים, מיץ מרק... ואלו רק המקומות הטבעונים לגמרי. ממש לא חסר.
&nbsp

rexcor

New member
איזו התמצאות מצוינת !היית בחלק מהן ויכולה להמליץ?

האלזה

New member
כן, הייתי בחלק

אהבתי את הבר קיימא, מעבר, גרין רול, החתול הירוק, השווארמה הטבעונית.
אני בסדר עם טעם החיים (לא נסגרה) וגרין שאק.
טנאת חביבה למי שאוהב אוכל אתיופי. אני אוהבת, אבל לא מצאתי שיש בה איזה יתרון ע"פ כל מסעדה אתיופית אחרת.
&nbsp
וילג' גרין התל אביבי ומיץ מרק- לא הייתי אבל שמעתי דברים טובים.
וילג' גרין הירושלמי: לא אהבתי בכלל.

rexcor

New member
קראתי ש"טעם החיים" נסגרה.היא הייתה הקרובה ביותר אליי במרחק

Gidi Shemer

New member
המשפט שלך יכול להיקרא ביותר מדרך אחת

ואם לא מדובר דווקא במסעדה, אז קבל

RSPA

New member
ובדיוק הלילה דיברו באח הגדול על משפטים כפולי משמעות

בין השאר נזכר שם המשפט: "לא הלכתי למסיבה בגלל דנה..."
וכן הוזכרה מטלה שנתנה מורה ששמה אילת (כשם העיר הדרומית) לתלמידים בבי"ס לכתוב משפטים בעלי משמעות כפולה. אחד התלמידים כתב: "בסוף לא ירדתי לאילת"...

נו טוב, זה האח הגדול.

AMITAPUZ1

New member
אני אענה לך בסיפור עם ערבי

פעם ג'וחה הלך בדרך ופתאום ראה חמור קשור לאבן ריחיים ומסובב אותה
שאל ג'וחה את הראיס שישב שם על כסא
תגיד לי יא ראיס מן פדלכ : " איך אתה לא מסתכל על החמור ויודע שהחמור מסובב את האבן ולא מתבטל?
ענה הראיס : לחמאר יש בעמון שקשור לו לתיזו ( לתחת שלו ) ואם הוא לא מסתובב אז הבעמון מפסיק לצלצל

הקשה ג'וחה : ומה אם החמור לא יעבוד ורק ינענע את תיזו ( וג'וחה גם מדגים עם התחת שלו איך מענטזים ...) ויעבוד עליך ?
ענה הראיס : וואללה, יא אבני, אם החמור היה יודע לעשות כאלה דברים היה כבר ראיס ולא חמור.

בקיצור, אתה קיבלת שירות מחמור
אם הוא היה יודע לחייך ולהתנצל אולי גם לעשות שני דברים יחד ,היה כבר ראיס ולא חמור.

למעלה