בוגארט

אלאסטור

New member
בוגארט

וואלה כל כך הרבה זמן לא פתחתי שרשור.. טוב, בוגארט - ממיר צורות, בספר השלישי (נראה לי) כתוב שאף אחד לא יודע איך בעצם בוגארט נראה, כי לא ראו אותו כשהוא לבד בחושך, טעות! אלאסטור מודי `עין הזעם` (אני.. חחח) רואה אותו, כמו בחמישי שהוא בדק מה יש בשולחן ההוא, והרי הבוגארט לא ראה אותו, הוא בדק ממרחק גדול מאד, וראינו בשלישי שבוגארט מתרכז בקרובים אליו.

לא נראה לי

אף אחד לא יכול לראות אבל מודי כן.. כי למודי יש עין קסמים, וכשם שמודי יכול לראות מבעד לגלימת היעלמות ומבעד לכל דבר מוצק, אז הוא גם יכול לראות בוגארט מרחוק עוד לפני שהבוגארט קולט אותו.

קקטוסץ

New member
ממש לא פאשלה, להפך.

רולינג לא טעתה. אף אחד באמת לא יודע איך הוא נראה, והכוונה היא לקוסם רגיל בלי תוספים כמו העין של מודי. מודי לא ממש יכול להיחשב ל"כולם" במקרה הזה. מה גם שקצת לא סביר שמורה בבית-ספר יאמר לתלמידים: "אז כן, איש לא יודע איך בוגארט מלבד עין הזעם מודי שהוא..."

100 אביתר

New member
קראתי את זה כאן פעם

אולי הוא רואה את מה שהוא הכי מפחד ממנו (למרות שניראה לי שזה מחייב קשר עין)

AnGeLiNa JoNsOn

New member
יש לך שם יפה,../images/Emo141.gif

ויכול להיות שיש לבוגארט תחושה מסויימת שאנשים יכולים לחוש בה, והוא לא בהכרח ראה אותו.

כן, גם אני חושבת ככה.

הלוא בוגרט הוא יצור בעל כוחות קסם! הוא יודע שמסתכלים עליו! לא חייבים להתייצב מולו. בטח יש לו איזה מנגנון שכזה, כשמודי מסכל הוא פשוט רואה את מה שהוא פוחד ממנו. מה שהוא היה רואה אם הבוגרט היה ניצב מולו.

דנקי

New member
אבל יכול להיות שמודי לא פוחד

מכלום.. וזה מה שמביא אותי לשאלה: אם נגיד מישהו לא פוחד משומדבר (ואל תגידו לי שאין, כי יש.. בספרים לפחות..) אז מה הוא רואה בבוגראט? את הבוגארט כפי שהוא או מה?

דנקי

New member
אוקיי.. אז נניח הארי..

ראינו שהבוגראט של הארי הוא דמנטור.. אבל דמבי אמר פעם שהפחד של הארי הוא לפחד, כלומר הפחד עצמו (היי! זה קצת כמוני.. חחחח..) אז אם הפחד של הארי זה בעצם לפחד, אז מה הוא יראה בבוגראט? איך אפשר להמחיש פחד?

קודם כל

לופין אמר שהפחד של הארי זה הפחד עצמו, לא דמבי.. ובדיוק בגלל זה הוא ראוה סוהרסן.. ככה ממחישים פחד.. אם לא היה סוהרסן הוא היה כנראה רואה את הלורד וולדמורט כי זה הדבר המוחשי שהוא הכי מפחד ממנו

למעלה