זה מה שקרה ללבנה, יוליה, סמיילי, אוסקר, פרידה אין לי מושג... קיצר.. כל מיני סוסים שהיו בחווה ומתו...אם זה מזקנה או קוליק... הוא מרוויח על זה כסף..כאילו הוא מקבל מהספארי כסף עבורם..
ואני ייייייייווותתרר!! אומנם לא עברתי איתה כל- כך הרבה, אבל מגיע לה לחיות!! היא משרתתת את החווה מממדדההייםםם!!!!ושירתה את החווה כל החיים שלה!!....מגיע לחיות! יוהדה לא יכול לעשות את זה!! אין לו לב קשה כמו אבל עד כדי כך!!
אתמול הייתי בחווה.. ואני והדרי הפיצית נכנסו למשרד עם טלי.. וישבנו והכל היה רגוע וזה פתאום הקמצן נכנס למשרד.. ופשוט העיף אותנו סתם.. לא עשינו כלוםםםםםםםםםםם חרא!!! ויש סיכוי גדול מאוד שהיא כבר בצד השני של החומה שלנו.. (הספארי)
נעממוש היא בסדר!! ויפה שאת לא דואגת !! אבל יש לי בסורה רעה רעה בשבילך ברקי עזב אותנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אמרו לי.. לא ממש הייתי קשורה אליו...אני יודעת שהוא היה מעולה!...ואמרו לי שקצת קשה....אבל בחיים שלי לא רכבתי עליו....מה שאני יודעת שהוא סוס מאודמאוד ייפפפהה!!....אני לא מכירה אותו....וחבל...