בובלה!!

דרור, את ממש צודקת אבל...

את צודקת לגמרי!!...אבל תחשבו כולכם, זה חיים!!...לא משנה של מי או של מה זה עדיין חיים!....תחשבו שאתה הייתם במקום הסוסים והייתה לכם מחלה!.... אפשר להבין את כל הקטע שצריך להחזיק את החווה אבל זה חיים!!... מה אתם הייתם בוחרים?

נכון.... שמעי...

אם זה סוס פרטי אז ברור שהבעלים ישקיעו... אלא שיהייה להם ערך רגשי לסוס.. זה באמת בעל חיים עם רגשות וזה שאם הוא פצוע פתאום לא צריכים לזרוק אותו לפח רק בגלל שהוא לא יכול לעבוד יותר ולשמש אותנו כי סה"כ במשך התקופה שהוא היה בריא וחזק הוא עשה את המייטב שבו... ויהודה לא מפתח רגשות לסוסים בחווה כי ראית אצלו הם באים והולכים לא ממש אכפת לו אולי מ-2-3 סוסים שהם נמצאים אצלו מלאאא זמן והם חשובים לו.. ואין לו ממש ברירה הוא חייב שהחווה תעמוד על הרגליים ולא תחרוג מהכספים שלה כי אחרת היא תפשוט רגל...

horse girl1

New member
דניאל אני לא יודעת אם יהודה......

אוהב את בלנקו אבל אני יכולה להגיד לך שהוא אוהב גם את ג'יי ויש הוכחה אז שגנבו אותם מהמרעה הוא החזיר אותם רק בשביל ג'יי כי הוא סוס ששווה להשקיע בו(זה לפחות מה שאני שמעתי)....

זו בת..../images/Emo1.gif

ובכל זאת.. בסדר אוהב אותה והם עברו הרבה ביחד אבל בכל זאת היא גם ככה עומדת למות מזיקנה בשביל מה להוציא כל כך הרבה כסף לזה שהיא תחייה עוד טיפה זמן?! זה ממש לא נשמע הגיוני.. אני לא אומרת שאת משקרת אני אומרת שהבן אדם שעושה את זה ממש לא הגיוני..

הקטע זה...

שהסוסה הזאתי היא מאז שהחווה קיימת... והמנהל חווה מכיר אותה מאז שהוא מגיל 14 שהסוסה הייתה בת 6.. משהו כזה.. זה מה שיפתח אמר לי.. בכל מקרה יש גם אנדרטה בחווה לזכר איזה חייל ומישהו שמת במלחמה והיא הייתה הסוסה שלו... והסוסה הזאתי שירתה בנאמנות את החווה המווווון שנים וכמעט כוווולם מכירים אותה. והיא עדיין מתפקדת כמו שצריך.. באמת!! היא קופצת מעולה.... ורק עכשיו התחיל לה הקטע של הקוליק היא סוסה ממש בריאה ולא היה לה אף פעם בעיות ברגליים לפי מה שאני יודעת.. ובכלל היא סוסה מדהייייממממהה שתרמה המווון לחווה!!! המנהל חווה פשוט כנראה קשור לסוסה הזאתי וגם אם היא תחייה עוד שנתיים הוא כנראה חושב שמגיע לסוסה הזאתי ההשקעה הכספית הזאת אחרי כל מה שעבר עליה ומה שהיא תרמה לחווה.... ושמעי!!! למשל היו 2 סוסות אחרות.. לבנה ויוליה שהן היו די צעירות.. לפחות לבנה הייתה בת 11 והיא הייתה מעולה לטיפולית והוא לא השקיע בה את הכסף לניתוח קוליק.. וגם ביוליה הוא לא השקיע תכסף לניתוח...

הבנתי..

טוב אז כנראה הוא באמת ממש ממש ממש אוהב אותה וקשור אליה.. כי אני אישית לא מכירה אנשים שילכו לפי ההיגיון ההזה.. שתיהיה לה החלמה המהירה

אוקיי,

אם את לא מכירה אנשים שילכו לפי ההגיון הזה אז את לא מחוברת למציאות!! לככככוולל האנשים שאני מכירה שרוכבים ובאמת אוהבים את זה יש לפחות סוס 1 שהם ממש ממש אוהבים!....אני הייתי משקיעה הממוןן בבובה!! אני לא יודעת באיזה חווה את אבל זאת סוסה שחבל לך על הזמן!!!!!!!כל בן- אדם שאני מכירה אוהב אותה!!!!!!!! את ממש לא מחוברת למציאות ילדה....תפתחי את העניים שלך!

אצלינו פרנקי אוהב את אפולו הכי

בחווה....אבל אפולו הוא הסוס של לזלי רוס כך שזה לא יעזור...
וזה מוזר כי הוא אומר שדרסאג' זה להומאים...וזה סוס דרסאג'
מהסוסים בבית ספר אין לי שמץ....אולי קלייד וטוי בוי....(?)

מה הקשר לא מחוברת למציאות?!../images/Emo1.gif

אולי יש אנשים שכל כך אוהבים את הסוס/ה שלהם אבל הרבה מהם לא ישלמו סכום גדול בשביל שהסוס/ה יחיה עוד כמה שנים.. ולשאלתך אני רוכבת באודים..

הקשר הוא ש...

שררוב האנשים בעולם הזה כן ילכו לפי ההגיון הזה!! תסתכלי קצת מסבבך ותשאלי אנשים!....אם הם אומרים שהם לא היו משלמים אז אני לא יודעת מה להגיד...אולי טעיתי...רוב האנשים שאני מכירה כן ילכו לפי ההיגיון הזה...

RoNy S

New member
לא דרור.....

אצל יוליה הוא הסכים לעשות את הניתוח אבל הם לא הצליחו לייצב אותה לפני הניתוח והיא מתה לפני שהספיקו... זה היה ממש עצוב כי היא הייתה סוסה מעולההה

NTL

New member
רק לידע כללי

אם יהודה יגיד שהיא מחלימה במרעה או משהו כזה חמוד... תדעי שירו בה

מהמהמהמהמהמהמה?!?!?!?!

אולגה אמרה לי שהיא חצי שנה שנה תהיה בהתאוששות או משהו כזה במרעה! לא ירו בה!!!

את חושבת שסוס שחי כל החיים באורווה

מסודרת עם 3 ארוחות ביום חזיר וטמפרטורה נוחה יהיה מסוגל לחיות במרעה?! ממש לא רוב הסוסים חוטפים תוך כמה שבועות קוליק.... פתאום תנאים שונים לא הרגל או בניה של שינוי והאוכל חופשי ומבוסס על דשא. וגם שהיא עוד מבוגרת...

למעלה