בובלה!!

בובלה!!

לבובה המושלמת היה שוב קוליק...:( אבל אמרו לי שהיה לה ניתוח והיא בסדר גמור אז אני לא דואגת!! הבנתי כבר שהיא חזקה מאוד מאוד למרות שהיא בת 27!!! בוב אני מתה עעעלללייךךך!!!! אני יודעת שזה לא ממש מעניין את כולם אבל אני מפנה את ההוןדעה לאנשים מחוות הפארק!! ופתחתי הודעה חדשה בדלל שהיא יותר מידיי חשובה ולא עושים לה נצל"ש!!

PinkHorse

New member
בובה? מחוות הפארק ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

27?! לא נרא לי! ותגידי בתמונה זה פגס נכון?!

כןכןכןכן!!

בובה מהפארק!!!המושלמת הזאת!! כן בתמונה זה פגס המתווק... אבל הוא מתחיל להשתגע שהוא לא עובד וזה ממפפחחיידד.....סתם...אבל זה השיעורים הכי כיפים!! ו...בובה מתאוששת עכשיו!! איך אני מתה עלייה....!!

AnDaLuSiAn

New member
מסכנה ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo10.gif

horse girl1

New member
כן בתמונה זה פגס אבל......

אני צילמתי את זה *שיעול-זכויות שמורות לא להעתיק*שיעול..... נכון שאני מוכשרת בצילום...

horse girl1

New member
נעמה יש לך טעות בובה את.....

30+ ועל הניתוח יוהדה שילם כמה מליונים(סוף סוף הוא כבר ל א קמצן..כמו תמיק)

RoNy S

New member
לא שי את טועה!!

דבר ראשון בובה בת 27 כמו שנעמה אמרה ודבר שני הוא לא שילם מיליונים על הניתוח

בן אדם שאוהב את הסוסה הזאת!!

אתה לא יודע מה הם עברו!!!גם אני לא....עבר 27 שנה זה הממוןן!! אני בטוחה שזה לא מיליונים אבל זה הרבה מממאאווד!

§ol the kingo

New member
אמממממ....

בובה בת 27... הניתוח בטח עלה משו כמו 10000-30000$.... יהודה אוהב שלושה סוסים בחווה.. אביב , בובה ובלנקו... שתחלים מהר!!

PinkHorse

New member
הוא אוהב גם את..

גם את קליאו! למה עם לא הוא הייה כבר מזמן מוכר אותה! כי יש לה בעיות רציניות ברגליים! אז נרא לי שזו הסיבה שהוא אל מוכר אותה..ואך אפשר לאהוב את בלנקו?!

אני אוהבת את בלנקוווו!!!

סוס חמודי שקופץ מעולה.. אם היו נותנים לי לרכב עכשיו על סוס בית ספר הייתי לוקחת את בלנקו... וזה שהוא לא מוכר את קליאו זה לא קשור.. היא פשוט טובה עם ילדים וגם הוא לא יקבל עליה הרבה כי היא עם בעיות ברגליים אז זה לא שווה לו....

יאוווו איזה שטויות!!!

בואנה הוא שילם מיליון דולר וזהו!!! מה עשיתם מזה??? ניתוח קוליק עולה בין ה-15,000 ש"ח!!! עד 20,000 ש"ח.. זה תלוי בבעייה ומה המצב של הסוס.. אני מניחה שהוא שילם משהו כמו 15,000 ש"ח... אל תגזימו!! הוא לא היה מוציא כל כך הרבה כסף.. אבל כנראה שהסוסה הזאתי חשובה לו אם הוא החליט לשלם כל כך הרבה לסוסה כזאת זקנה שבקושי עובדת ביום... ומי אמר לך שהוא אוהב את בלנקו?!?!?! ובמחיר שכתבת הוא יכול להביא סוס מהולנד... אפילו 2!!

Vintage Queen

New member
אני חושבת שממחוייבות

של בעלי החווה לשלם על ניתוח ולא משנה כמה הסוס חשוב או לא חשוב לו הסוס עבד או עובד בישביל הבית ספר ועל החאיות האורווה לשלם הוצאות רפואיות.... מקווה שהיא תרגיש יותר טוב!

תראי...

אם הסוס חולה או משהו ומקבל קוליק החווה נותנת תטיפול הכי טוב וישר מזמינה וטרינר ויש השגחה על אותו סוס 24 שעות!! העובדים לא ישנים בגלל זה.. ברגע... שזה מסתבך וצריכים איזה שהוא ניתוח.. אז אני חושבת שלחווה שהיא בעצם בית ספר לרכיבה זה יצא רק הפסדר.. אומנם זה חיים של סוס.. נכון אבל קחי בחשבון שזה חווה שבואי נגיד שצריכה איכשהו לשרוד כי זה בית ספר לרכיבה ויש המון הוצאות.. ואחרי ניתוח קוליק יש תקופה של חצי שנה עד שהסוס מתחיל להתאושש ורק אז אפשר להתחיל לעבוד עם הסוס וגם אז לא בהגזמה!!.. לאט לאט... ומה שקורה זה שהמנהל גם שילם על הניתוח של הסוס שזה 15,000 ש"ח נגיד אם לא יותר.. והוא צריך עוד לשלם את הקטע שהוא יהייה במרעה במשך הזמן שהוא מחלים כי באורווה זה סתם תופס מקום של אורווה.. וזה עדיין הוצאות של אוכל.. ובדיקות וטרינר מדי פעם כדי לראות איך הסוס מתאושש.. אז זה יוצא יותר מדי הוצאות לסוס שאם היו מרידמים אותו המנהל כבר יכל לקנות 2 סוסי בית ספר בריאים וחזקים שיעבדו.. את מבינה??? אני חושבת שלמי שיש חווה פרטית עם מספר סוסים מצומצם אז זה לפי השיקולים שלו כי הוא בטח ישקיע בסוסים.. אבל למי שיש בית ספר לרכיבה שזה בעצם עסק... הוא לא יכול לבזבז יותר מהתקציב שיש לו לחווה... כי אז החווה לא תשרוד..

למעלה