בובות מהסרט THE WALL

Elinor BC

New member
לי יש, בובה אחת מהסידרה

ובדיזינגוף סנטר מוכרים שתי בובות מהסידרה. לי יש את הפטישים. =] אבל הבובות האלה נורא יקרות.. =/

da1boy

New member
רציתי לקנות משם את המורה

אבל זה באמת יקר... למרות זאת נראה לי אני אקנה את אחת מהבובות...

Itai8

New member
יש לידידה העשירה שלי את כולם

אני תמיד אוהב לגעת בהם שאני בא אליה אבא שלי מעריץ של פינק פלויד ויש לו עוד מלא דברים מגניבים ויקרים זה בטח עלה לו איזה 800 שקל כל הבובות האלה!!

יש לי את כל הסידרה

המורה האמא פינק פינק וחברתו האהובה הפרחים הפטישים וכו'

איזה כיףףף

ברביות!!!! וזה עולה רק!! מאה ומשהו שקל??? עוד דרך גאונית של אנשים להפיץ את המוזיקה והיצירה של הפינק פלויד לכל העולם

Inis mor

New member
חמוד...ומטריד כאחד!

למרות זאת לא הייתי מתנגדת להשיג את הפטישים-הם נראים לי הכי שווים מכולם.

איפה אפשר לקנות??????

למה לא נותנים לי תשובה??? איפה אפשר לקנות את הבובות האלו זה ממש חשוב...

da1boy

New member
בדיזינגוף סנטר

יש חנות שמיבאים בה כל מיני בובות שאין בארץ.... אם תכנס לדיזנגוף סנטר מהצד הימני שלו (כלומר לא במבנה של קאסטרו) אז אתה תראה את זה שם בקומה השניה...

שאלה...

אתם לא חושבים שדווקא אנשים שמעריצים את פינק פלויד אמורים להימנע מהצרכנות הטיפשית הזו?! כאילו מה, זה אשכרה הבל הבלים? מה זה פאוור פינק פלויד ריינג'רס? זה חברות שעושות מהשם שלהם כסף, אני לא חושב שגילמור היה בדיוק מעוניין למכור בובות שלו.... איי רוג'ר... איפה טעינו

da1boy

New member
זה נראה לי עבר אישור שלהם

או בכל אופן אישור של החברה שהפיקה את הסרט, אבל בלי שום קשר, גם אם זה היה זיוף נחמד להניח ליד המחשב/על המערכת דמות מאלבום שאנחנו אוהבים...

הזכויות בדמויות שייכות מן הסתם

למאייר, ג'ראלד סקארף, ובחלקן לרוג'ר ווטרס. אני מבינה שמדובר בבובות מיוחדות, לא מהסוג שקונים בחנויות צעצועים. אבל גם ככה אני לא מבינה את האטרקציה.. אגב, אנחנו לא "מעריצים". או לפחות רובינו לא מזדהים כך.

da1boy

New member
"מעריצים"

הכוונה היא שאנחנו אוהבים את המוזיקה שלהם, כמובן שאני לא מתכוון למילה בפרשנות המדוייקת שלה, המילה "מעריץ" נהפכה לסלנג, לכן אני חושב שניתן לכנות את עצמנו "מעריצים", מבלי לחשוש שיחשבו משהו אחר...

למעלה