בובובובוקר טוב!

orel4400

New member
גם אני רוצה!!!!

ולא רק בוקר טוב... אלא חיבוק ונשיקת בוקר טוב... זה הכי כיף! טוב אוראל קומי מהחלום שאת נמצאת בו חחחחח

LoveGirl14

New member
חחח בוקר טוב לך יקירתי../images/Emo6.gif עונה:

מה אמר הפיל לדוב? שהוא רוצה רומן איתו? מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? הדלקתי ת'מחשב וסידרתי ת'חדר>< מה הדבר הראשון שהכנסת לפה? תה/מצה עם שוקולד[כןכן נשארו מצותXD] על מה חלמת? שאני שולחת ליוד SMS שרק רציתי להגיד לו תודה על הכל, ואז הוא מחזיר לי SMS לא זוכרת מה מתי התעוררת? 9:00 איך אתה חושב שיראה היום שלך? שבת רגילה בערך. מה מתוכנן לך? לשבת כל היום מול המחשב?>< מה היית רוצה שיקרה? שאני ילמד קצת לבצפר אם צריך
[תמיד צריך].. אממ.. אתם שואלים מה הייתי רוצה שיקרה?? שאפגוש את יודXDXD התעוררת או שהעירו אותך?[ התעוררתי. בעצם. אמא נכנסה לחדר וראתה שאני ישנה[הייתי חצי ישנה חח אז שמתי לב] אז היא יצאה ואחרי זה נכנסה שוב וקיפלה לי בגד או משהוXD[לפי מה ששמעתי באוזן חחחח] והתעוררתי מה אתה עושה כשאתה בדר"כ בבוקר? מצחצחת שיניים שותפת פנים נותת חיבוק/נשיקה לאמא ואומרת לה שתכין לי תהXD [טוב.. תלוי אם כואב לי הראש, אני מצוננת, וכואב לי הגרון><] חפרתי

May Love Beli

New member
אדיה../images/Emo25.gif- שוקרייה!

מה אמר הפיל לדוב? בובובובוקר טוב!
מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? [רק לא תשובה מתחכמת כמו:"פתחתי את העיניים": הלכתי לסלון לראות מי ער
מה הדבר הראשון שהכנסת לפה? [חוץ ממברשת שיניים] עוגייה טעימה כזאת
על מה חלמת? לא זוכרת
מתי התעוררת? 9:54 בדיוק! איך אתה חושב שיראה היום שלך? חרא... שיעורים ולמידה למבחן בהסטוריה! מה מתוכנן לך? ללמו למבחן בהסטוריה! מה היית רוצה שיקרה? אה? התעוררת או שהעירו אותך? התעוררתי! מי שמעיר אותי בשבת (חוץ משבתות שאנחנו נוסעים לטיולים)- אני הורגת אותו! מה אתה עושה כשאתה בדר"כ בבוקר? מה זאת אומרת?

M i N i M i K i

New member
נצל"ש

שמתם לב שלזקן אין שם.. זה אומר שהוא היה צעיר קראו לו:'הצעיר'? חיחיחי עכשיו קוראים לו מת..
קרעתי את עצמי XD

ShIr LoVe RoNi

New member
חחח קמתי עכשיו..../images/Emo122.gif../images/Emo203.gif

מה אמר הפיל לדוב?כלום, פילים לא מדברים
מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? [רק לא תשובה מתחכמת כמו:"פתחתי את העיניים"]-אממ.. מה הדבר הראשון שהכנסת לפה? [חוץ ממברשת שיניים]משחת שיניים[?] על מה חלמת?לא חלמתי
מתי התעוררת?לפני כמה דקות
איך אתה חושב שיראה היום שלך?אממ..מצוין? מה מתוכנן לך?כלום מה היית רוצה שיקרה?כנ"ל התעוררת או שהעירו אותך?העירו אותי, אלא מה?
מה אתה עושה כשאתה בדר"כ בבוקר?ישנה עוד 5 דקות
הודגש באמצעות מדגישובוקר
השאלון נכתב בזכר אך מיועד גם לנקבות:] [תמיד חלמתי להגיד את זה]
ועכשיו,באווירת בוקר.. למי היית רוצה להגיד עכשיו בוקר טוב?לפורום-בוקר טוב לכם
יומטוב?כנ"ל[?] ממי היית רוצה לקבל בוקר טוב?ממכם
ושיהיה לכם שוקריה! תודה, גם לך!

Super Chuly

New member
בוקר טוב (כבר צהריים, אבל מילא)

מה אמר הפיל לדוב? בוקר טוב, בוקר דוב מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? [רק לא תשובה מתחכמת כמו:"פתחתי את העיניים"]? עשיתי פיפי מה הדבר הראשון שהכנסת לפה? [חוץ ממברשת שיניים] עוגה שאמא עשתה על מה חלמת? האמת שלא זוכרת מתי התעוררת? 11 וחצי בערך איך אתה חושב שיראה היום שלך? מבאס- ללמוד, ללמוד, ללמוד מה מתוכנן לך? ללמוד מה היית רוצה שיקרה? שאני לא אצטרך ללמוד התעוררת או שהעירו אותך? התעוררתי מה אתה עושה כשאתה בדר"כ בבוקר?מה אני עושה כשאני בבוקר? איזו מין שאלה זאת? ליהי :)

Rioter

New member
סמינר מדריכים שליטה :)

מה אמר הפיל לדוב? אני נראית לך כמו פיל? >> מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? [רק לא תשובה מתחכמת כמו: "פתחתי את העיניים"]. אמרתי למדריכה שלי בוקר טוב, צחצחתי שיניים, לבשתי חאקי, ויצאתי לסניף (היה לי סמינר מדריכים ^_^) מה הדבר הראשון שהכנסת לפה? [חוץ ממברשת שיניים] הממ, ספגטי. עשינו ארוחת צהריים לכל הסניף, והיה כזה שווה! על מה חלמת? אני חושבת שעל האנשים מהסניף. לא זוכרת. מתי התעוררת? בפעם הראשונה? בשמונה וחצי. בפעם השנייה? בעשר ועשרה. איך אתה חושב שיראה היום שלך? הוא נראה מצויין. וואו, אני לא קולטת איך הזמן רץ מהבוקר! מה מתוכנן לך? היה לי הסמינר מדריכים הזה. היה סבבה בהחלט, וכנראה שבערב אני הולכת לידיד שלי. מה היית רוצה שיקרה? ימשיך להיות טוב! התעוררת או שהעירו אותך? אז זהו. כתבתי כבר, היה לי היום המשך לסמינר מדריכים בתנועת-נוער, שהתחלתי אתמול. קבענו ב-10, אז שמתי לי שעון לשמונה וחצי בבוקר. השעון העיר אותי, ואמרתי לעצמי: "ווואיייי... מוקדםםם.." אז חזרתי לישון. ב10 ועשרה המדריכה שלי התקשרה אליי, ושאלה אם אני מתכוונת לאחר. אמרתי לה בוקר טוב, ושאני כבר באה. אז צחצחתי שיניים, לבשתי חאקי, ו.. באתי. מה אתה עושה כשאתה בדר"כ בבוקר? כשאני מתעוררת בבוקר? הממ.. מצחצחת שיניים וחוזרת לישון. בעיקרון. ועכשיו, באווירת בוקר? עלק בוקר
למי היית רוצה להגיד עכשיו בוקר טוב? לכל מי שהתעורר עכשיו. יומטוב? לכל מי שהיום שלו מסריח. ממי היית רוצה לקבל בוקר טוב? ממי שרוצה להגיד לי בוקר טוב..? ושיהיה לכם שוקריה! תודה.

למעלה