בובובובוקר טוב!

DoRiNuS sMiNiA

New member
בובובובוקר טוב!

בוקר טוב לכל דובי המערות [כמוני] שהתעוררו רק עכשיו או לכאלה [כמו נעה בקולנוע
] שמתעוררים כבר ב-8 בבוקר!
קודם כל שאלון קצרצר:
מה אמר הפיל לדוב?
מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? [רק לא תשובה מתחכמת כמו:"פתחתי את העיניים"
מה הדבר הראשון שהכנסת לפה? [חוץ ממברשת שיניים]
על מה חלמת?
מתי התעוררת?
איך אתה חושב שיראה היום שלך?
מה מתוכנן לך?
מה היית רוצה שיקרה?
התעוררת או שהעירו אותך?
מה אתה עושה כשאתה בדר"כ בבוקר?
הודגש באמצעות מדגישובוקר
השאלון נכתב בזכר אך מיועד גם לנקבות:] [תמיד חלמתי להגיד את זה] ועכשיו,באווירת בוקר? למי היית רוצה להגיד עכשיו בוקר טוב? יומטוב? ממי היית רוצה לקבל בוקר טוב? ושיהיה לכם שוקריה!

DirtySpirit

New member
;[

מה אמר הפיל לדוב? היי מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? [רק לא תשובה מתחכמת כמו:"פתחתי את העיניים"] קמתי מהמיטה מה הדבר הראשון שהכנסת לפה? [חוץ ממברשת שיניים] מים[?] על מה חלמת? משהו מוזר, עזבו;[ מתי התעוררת? תשע ומשהו, כי אתמול הייתי עייף רצח והלכתי לישון די מוקדם איך אתה חושב שיראה היום שלך? לאיודע מה מתוכנן לך? לאמשנה מה היית רוצה שיקרה? ^ התעוררת או שהעירו אותך? התעוררתי מה אתה עושה כשאתה בדר"כ בבוקר? לאיודע;[ למי היית רוצה להגיד עכשיו בוקר טוב? לאיודע יומטוב? ^ ממי היית רוצה לקבל בוקר טוב?^

L0VE T0M

New member
עונה:p

מה אמר הפיל לדוב?מאיפה לי...? מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? [רק לא תשובה מתחכמת כמו:"פתחתי את העיניים"פתחתי ת'פלאפון שלי:p מה הדבר הראשון שהכנסת לפה? [חוץ ממברשת שיניים]שסק:p על מה חלמת?ואי חלום הזוי לגמרי... מתי התעוררת?עשר.. איך אתה חושב שיראה היום שלך?משעמם וחרישה על מתמטיקה מה מתוכנן לך?לחרוש למתמטיקה מה היית רוצה שיקרה?שהמור יפול ולא יבוא מחר למבחן התעוררת או שהעירו אותך?התעוררתי מה אתה עושה כשאתה בדר"כ בבוקר?מדליקה ת'מחשב למי היית רוצה להגיד עכשיו בוקר טוב? לכולם:p יומטוב?גם לכולם:p ממי היית רוצה לקבל בוקר טוב?מכולם:p

../images/Emo42.gifעונה..../images/Emo42.gif

מה אמר הפיל לדוב? בוקר טוב. מה הדבר הראשון שעשית הבוקר?צחצחתי שינים שתפתי פנים ורצתי לשתות
מה הדבר הראשון שהכנסת לפה? [חוץ ממברשת שיניים]נס וניל[יאמי
] על מה חלמת?לא זוכרת.. מתי התעוררת?8:05 איך אתה חושב שיראה היום שלך?כמוט כל יום רגיל
מה מתוכנן לך?לשחק דוקים..מאיפה אני יודעת?!
מה היית רוצה שיקרה? שאני יפולל ממטוס
התעוררת או שהעירו אותך? היתי חייבת לשירותים אז קמתי לבד ולא הצלחתי לחזור לישון
מה אתה עושה כשאתה בדר"כ בבוקר?אוכלת במבמה וחומוס.. סתם לא הבנתי כל כך ת'שאלה.. הודגש באמצעות מדגישובוקר -כל הכבוד
השאלון נכתב בזכר אך מיועד גם לנקבות:] [תמיד חלמתי להגיד את זה] למה הוא לא יכול להכתב בלשון נקבה ושיהיה גם מיועד לבנים?!
ועכשיו,באווירת בוקר?אהה באמת?!הייתי בטוחה באווירת ערב. למי היית רוצה להגיד עכשיו בוקר טוב? לכולם. בוקר טוב
יומטוב? לאייל קיציץ ממי היית רוצה לקבל בוקר טוב? את ידידיה לארוחת בוקר
סתם..לא יודעת

בוקר טוב לכולםםםםםם../images/Emo9.gif

מה אמר הפיל לדוב? בוקר טוב
? מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? [רק לא תשובה מתחכמת כמו:"פתחתי את העיניים" אממ זכרתי בפגישה שלי עם דון
מה הדבר הראשון שהכנסת לפה? [חוץ ממברשת שיניים]קורנפלקס
על מה חלמת?על דון
מתי התעוררת?ניראה לי ב8 וחצי איך אתה חושב שיראה היום שלך?מעולה
חוץ מזה שאני צריכה להתכונן היום למבחן באינגליש מה מתוכנן לך?ללמוד לאנגלית! מה היית רוצה שיקרה?שיהיה עוד מפגש מעריצים XD התעוררת או שהעירו אותך?התעוררתי מה אתה עושה כשאתה בדר"כ בבוקר?רואה טלוויזיה

לינוי92

New member
בוקר טוב לכולםםםםםם [ולידידיה חח]

עונה
מה אמר הפיל לדוב? אנערף מה הדבר הראשון שעשית הבוקר? אממ הלכתי לצחצח שיניים מה הדבר הראשון שהכנסת לפה? כלום בינתיים חח על מה חלמת? לא זוכרת.. אבל זה היה משהו יפה! מתי התעוררת? מקודם..מה השעה עכשיו? 12:20 בערך איך אתה חושב שיראה היום שלך? הלוואי שיהיה מדהים כמו שהיה אתמול
מה מתוכנן לך? אממ כלום בינתיים..נראה אולי נלך לים מה היית רוצה שיקרה? שידידיה יכנס לחדר שלי ויגיד "לינוי, עכשיו אני גר איתך" חח סתם התעוררת או שהעירו אותך? העירו אותי ..הייתי יכולה לישון עד 4 מה אתה עושה כשאתה בדר"כ בבוקר? אממ אוכלת ארוחת בוקר..אבל מכיוון שעכשיו צהריים..וגמרו לי את כל הארוחת בוקר שהייתה חח

למעלה