קובץ.........
U Unicorn Fairy New member 20/4/02 #65 ועוד אחד.... אבל תבטיחו לי שלא תגנבו אותם ותשתמשו בהם כל הזמן כי אני אעלב לאללה!
U Unicorn Fairy New member 20/4/02 #66 ועכשיו די עם השירשור המפלצתי הזה... תעברו לשירשור חדש כי זה ממש מאט את הדף.... טוב? מ"בעלת השירשור" .::שלי::.
ועכשיו די עם השירשור המפלצתי הזה... תעברו לשירשור חדש כי זה ממש מאט את הדף.... טוב? מ"בעלת השירשור" .::שלי::.
M Mooa-Numi New member 20/4/02 #67 אוו... תודה! ../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif וכולם מד-הי-מות! נשבעת
U Unicorn Fairy New member 20/4/02 #71 זה כי אני את השתיים האחרונות לקחתי מאתר ושיניתי קצת אותם...את הראשון עשיתי לבד...
T T i n k e r B e l l New member 20/4/02 #74 תגידי,../images/Emo15.gif../images/Emo166.gif אני יכולה להשתמש בכנפיים שלך בשביל דולמייקרס באתר שלי (דולמייקרס סאקס )
תגידי,../images/Emo15.gif../images/Emo166.gif אני יכולה להשתמש בכנפיים שלך בשביל דולמייקרס באתר שלי (דולמייקרס סאקס )
פ פרינסס מיייאו New member 20/4/02 #80 ../images/Emo39.gif את עשית את הכנפיים??? חשבתי שזה מדול מייקר.... any way ... הנה מה שאני עשיתי----------> הפנים לא משהו, פתחתי לה קצת את הרשת כי היא הייתה ניראת לי חנוקה מדי, את החזיה הקטנתי והוספתי גוון לשיער... hope u like it!!! פרינסס---,--´-{
../images/Emo39.gif את עשית את הכנפיים??? חשבתי שזה מדול מייקר.... any way ... הנה מה שאני עשיתי----------> הפנים לא משהו, פתחתי לה קצת את הרשת כי היא הייתה ניראת לי חנוקה מדי, את החזיה הקטנתי והוספתי גוון לשיער... hope u like it!!! פרינסס---,--´-{
פ פרינסס מיייאו New member 20/4/02 #81 ../images/Emo39.gif עדיף בלי העיניים ../images/Emo4.gif ----->