בוא נשחק מחבואים :)

רגע רגע

מתי הברית מילה ? אוגוסט ? את יודעת, צריך לחתוך

קצת בעייתי לשים במקום שכזה...

מניסיוני האישי
ברגע האחרון, שתחפשי אחר הכרטיס, זה יהיה המקום האחרון שתחפשי בו

super girl 15

New member
חח ואל תוציאו אותו אף פעם...

לא מאכלת לאפחד את ההתקף לב שאני עברתי...

bAruLi

New member
שלי נמצא בתוך מעטפה../images/Emo30.gif שנמצאת

בתוך התקליט Black Celebration
והתקליט נמצא יחד עם "אוסף" התקליטים שלי, במדף מעל המיטה

לדעתי... הכרטיסים שלנו, מזמן...

שרים מחרוזת של 2שירים: "I feeeeel Love" ו-"מאסטרס אנד סרבנטס"

steelwater

New member
ברוך הבא!

חחח, רעיון טוב! אבל לי עדיין אין כרטיס. אולי גם לא היהי לי. תלוי אם יכניסו אותי בחינם או לא. אם כן אז יכול להיות שלא יהיה לי כרטיס ואם לא אז אני אקנה כרטיס כנראה ואלך להופעה.

שניש

New member
הכרטיס שלי...../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

נמצא במקום שאני לעולם לא אשכח את מיקומו\אאבד- בתוך הדי.וי.די של העונה הראשונה של הכי גאים שיש ^^. הכי בטוח

בטוח ?!

בטוח שאת רוצה לדרדר את הנטיות המיניות שלהם. אם באוגוסט אני לא מקבלת מה שאני רוצה, אני מחפשת אותך ואני מקווה עבורך שיש לך מקום מחבוא ממש טוב, בזימבבוואה למשל. באמת. צוחקת :) אין על בריאן, אין על ג'אסטין.

advasoly

New member
הכרטיס שלי במקום הכי מיוחד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בגלל המעמד של ההורים שלי וכל מיני כאלו יש לי ופסע מיוחדת שהיא בעצם נראית כמו ספר כזה, משהו מעץ אבל זו בעצם קופסא מיוחד שקשה לפרוץ, בתוכה אני שומרת את הדרכון וכל מיני דיסקים מיוחדים עם דברים שאסור לפרוץ (הכי קל לעלות על הכרטיס אם יישב בכספת אז הוצאתי אותו משם), הקופסא נראית כמו ספר רגיל מן המניין, אך פותחים אותו ובו נמצא הכרטיס בתוך הדרכון...

בהחלט מקום מעניין ....

אני לא חוששת לחיי הכרטיס שלי מכיוון שהכספת עצמה מוחבאת במקום שממש קשה לעלות עליו. את המפתח לחדר הזה יש רק לאבא שלי. במהלך השנים שמרנו שם הכל, כרטיסים להופעות, כרטיסי טיסה דרכונים
לא הייתי רוצה לחשוב שמישהו אפילו יראה את הכרטיס שלי, שלא לומר להחזיק. אני אשתגע קרוב לוודאי.

למעלה