בוא נשחק מחבואים :)

פאמי

New member
אצלי...

אצלי הכרטיסים (של החבר, של חברה ושלי) נמצאים מתחת לקלסרים והספרים הכי כבדים כדי שחס וחלילה לא יקרה להם משהו..

super girl 15

New member
פחחח... אצלי זה...

בתוך תא.. שבתוך איזה ריצ'ראץ'[?!] שבתוך התא הגדול.. של התיק הכי שמור בחדר... :-* וכל חצי שעה אני בודקת שהוא לא קפץ החוצה!!!

חחחחחחחחח

השרשור הזה יוצא אפילו יותר הזוי ממה שחשבתי ... אני בודקת כמעט כל יום שהכרטיס אצלי והוא לא מקפץ. שמעי משהו מצחיק, חברה שלי שומרת על הכרטיס כל כך טוב. היא מחביאה אותו כל שבוע במקום אחר שחס וחלילה לא יעלו עליו, אמרתי לה שבסוף היא תשכח איפה היא החביאה אותו. ביום של ההופעה כולם יילכו למקומות המחבוא, והיא תתרוצץ בחדר כמו משוגעת. היא הסכימה איתי אבל עדיין, הכרטיס בתזוזה. משנה מקום משנה מזל, האומנם ? :))

super girl 15

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחח

קלטו עוד משהו.. היה איזה פעם אחת שהיתי צריכה תתיק הזה ללכת איתו לאנשהו.. קיצר לא רציתי לכחת את הכרטיס איתי אז הכנסתי אותו לתוךל איזה ספר... קיצר.. שכחתי..
תיסלחו לי על היותי סנילית... חזרתי עם חברה שלי הביתה וסתם לא יודעת מה עשינו.. ו.. כרגיל הלכתי לבדוק שהכרטיס בתיק... ממממ.. אני פותחת את התא שבתוך הריצ'ראץ'[?!] שבתוך התא הגדול ובלה בלה.. אין כרטיס!
חברה שלי התחילה לפחד כי היא ידעה מה הולך לקרות עכשיו.. אחרי חצי שעה של אובן הכרה... הפחתי... איזה הפחתי? פינצ'רתי כל חפץ דומם בבית!! העפתי ספרים ובלאגנים.. עד שמספר אחד הקרטים "קפץ" החוצה... ואני כולי עם דמעות בעיניים!! "הידד!!!"

super girl 15

New member
*הכרטיס

חחחח אני עדיין רועדת... לפני שעה עשיתי פירסינג בגבה... :S כואבב...

רואה ? ידעתי ...

אסור אסור להזיז את הכרטיס. לגבי הפירסינג. זה עובר. יש לי 11 עגילים. רק שימי משחה ותשמרי. מקווה ששמת עגיל טיטאניום. רוצה לתת בתמונה ? :)

super girl 15

New member
../images/Emo3.gif בכייף... בכייף...

סליחה על האיכות הזוועתית אני פשוט לא מבינה כלום בפלאשים!!
אני צריכה להתחיל ללמוד את זה לפני ההופעה כי אני חייבת תמונות מושלמות של דייב! חחחחחחחחחחחחח

Lady in red2

New member
שמור היטב במגירה בחדר ../images/Emo11.gif

איזה חלום הזוי היה לי בלילה - חלמתי שהם מגיעים לארץ וראיתי את הלימוזינה שלהם, אז התקרבתי בהתרגשות אבל ראיתי רק את אנדרו.
בכל מקרה ציפיתי להופעה ומשום מה חזרתי לתקופת התיכון... הייתי בכיתה ודיברנו על זה... אני זוכרת שבמהלך השיחה גם ציינתי שלדייב יש גוף מדהים.
כשהגיע יום ההופעה נסעתי לשם ובסופו של דבר איכשהו פספסתי את ההופעה!
ואז חשבתי שאולי תהיה הופעה נוספת בארץ אבל לא היה.

super girl 15

New member
שאני חושבת על זה...

מממ... כל יום שישי יש לי את אותו סיוט.. אני נכנסת משער 1 להופעה.... מחכה מחכה מחכה... יוצאת מהפארק שאני באה להיכנס אני לא יכולה.. למה יצאתי?! פחחח שאני מתעוררת מיוזעת מפחד באמצע הלילה אני קמה לבדוק את הכרטיס..
חעחעחע...

little 14

New member
עוד לא קיבלתי את הכרטיס ../images/Emo7.gif

דוד שלי צריך ללכת לקחת אותם מהמשטרה אני לא יודעת אם הוא לקח עדיין אבל ניראה לי שכן

super girl 15

New member
../images/Emo201.gif אויישש...

חמודה שלי את לא זכית להרגשה של "ממש להחזיר את הכרטיס בידיים"... זה הרגשה הכי טובה בעולם!! מי ייתן ותקבלי את הכרטיס שלך עוד השבוע...

תעשי קצת בירורים ...

בינתיים, תחשבי טוב טוב טוב איפה תשימי את הכרטיס :) יש לך כאן כמה רעיונות טובים.

little 14

New member
כשאני יקבל אותו אז....

אני בטח ישים אותו בתוך קופסאת נעליים שיש לי ושם יש את כל הדברים שקשורים בדפש ולאף אחד אסור לגעת בה ככה שזה מקום דיי טוב חוץ מזה שברור שאם הייתי יכולה היו גם מצלמות מעקב בחדר וגם הייתי בודקת כל 30 שניות אם הכל בסדר איתו אם הוא צריך משהו לישתות או לאכול אתם יודעים לטפל בו

למעלה