השרשור הזה יוצא אפילו יותר הזוי ממה שחשבתי ... אני בודקת כמעט כל יום שהכרטיס אצלי והוא לא מקפץ. שמעי משהו מצחיק, חברה שלי שומרת על הכרטיס כל כך טוב. היא מחביאה אותו כל שבוע במקום אחר שחס וחלילה לא יעלו עליו, אמרתי לה שבסוף היא תשכח איפה היא החביאה אותו. ביום של ההופעה כולם יילכו למקומות המחבוא, והיא תתרוצץ בחדר כמו משוגעת. היא הסכימה איתי אבל עדיין, הכרטיס בתזוזה. משנה מקום משנה מזל, האומנם ? )
קלטו עוד משהו.. היה איזה פעם אחת שהיתי צריכה תתיק הזה ללכת איתו לאנשהו.. קיצר לא רציתי לכחת את הכרטיס איתי אז הכנסתי אותו לתוךל איזה ספר... קיצר.. שכחתי..
תיסלחו לי על היותי סנילית... חזרתי עם חברה שלי הביתה וסתם לא יודעת מה עשינו.. ו.. כרגיל הלכתי לבדוק שהכרטיס בתיק... ממממ.. אני פותחת את התא שבתוך הריצ'ראץ'[?!] שבתוך התא הגדול ובלה בלה.. אין כרטיס!
חברה שלי התחילה לפחד כי היא ידעה מה הולך לקרות עכשיו.. אחרי חצי שעה של אובן הכרה... הפחתי... איזה הפחתי? פינצ'רתי כל חפץ דומם בבית!! העפתי ספרים ובלאגנים.. עד שמספר אחד הקרטים "קפץ" החוצה... ואני כולי עם דמעות בעיניים!! "הידד!!!"
מממ... כל יום שישי יש לי את אותו סיוט.. אני נכנסת משער 1 להופעה.... מחכה מחכה מחכה... יוצאת מהפארק שאני באה להיכנס אני לא יכולה.. למה יצאתי?! פחחח שאני מתעוררת מיוזעת מפחד באמצע הלילה אני קמה לבדוק את הכרטיס..
אני בטח ישים אותו בתוך קופסאת נעליים שיש לי ושם יש את כל הדברים שקשורים בדפש ולאף אחד אסור לגעת בה ככה שזה מקום דיי טוב חוץ מזה שברור שאם הייתי יכולה היו גם מצלמות מעקב בחדר וגם הייתי בודקת כל 30 שניות אם הכל בסדר איתו אם הוא צריך משהו לישתות או לאכול אתם יודעים לטפל בו