בוא נשחק מחבואים :)

בוא נשחק מחבואים :)

אומנם זו ההודעה הראשונה שלי כאן בפורום. זה לא ימנע ממני לשתף אתכם ברעיון שקפץ לי לראש. חלק מהחברים שלי רכשו כרטיסים להופעה המדוברת, וכל אחד מחזיק אותם במקום אחר משונה. אצל אחד מהם הכרטיס נמצא בתוך דיסק של דפש. אצל אחר בתוך מעטפת דפש (הכוללת הכרטיסים מהופעות קודמות). ועוד אחד שמתעקש לשים את הכרטיס מתחת למזרון. אתם אומנם לא חייבים אבל מוזמנים לשתף, מה הסטייה שלכם ? איפה אתם אכסנתם את הכרטיס הנכסף ? כמה פעמים ביום אתם מתבוננים בו בתאווה ? שלי למשל נמצא בתוך כספת, אמיתי לגמרי. של אבא כמובן, לא שלי.. זה רק רעיון כמובן, מי שחושש לחייו של הכרטיס המדובר לא חייב לשתף, אך לא נשקפת כל סכנה לכרטיסים. יום טוב לכולם
נעים מאוד, מאיה.

../images/Emo6.gifחחחחחח אחלה רעיון, אך...

לצערי, אצלי זה לא מקום מקורי, פשוט מאוד: מול-עיניי תמיד, שנמצא מול מסך-המחשב
קרוב מלפני המסך עצמו!

אבל ! אבל !

הוא חשוף לסכנות שונות ומשונות, זה לא מקום שמור, אם יישפך שם משהו ? אני אומר את זה פעם אחת בלבד. הכרטיס חייב להיות בתוך ניילון כלשהו ולהישמר במקום בו הוא מוגן מפני כל הסכנות האורבות לכרטיס כזה שווה :)

להאמין לי או לא?!../images/Emo8.gif

היכן שהוא נמצא כרגע מאוד מוגן, מה כבר ישפך עליו חס וחלילה?! המסך הכבד(לא LCD)?!

נו באמת ...

אז תגיד שאתה לא מגלה
לי יש נטייה לשפוך כמויות מאסיביות של קולה באזור המחשב. נעים מאוד, מקלדת סיליקון.

Ice machinE

New member
שלי נמצא במגירה בחדר שינה

לא הסתכלתי עליו מאז שהכנסתי אותו לשם.

Ice machinE

New member
בהתחשב בעובדה

שאף אחד לא נכנס לחדר הזה מלבדי, אני לא חושב שיש צורך.

אגב, שאלונת שהתעוררה לי...

הכיצד בדיוק, כרטיס כזה רחב נכנס לתוך אריזת דיסק?!

ובכן ידידי.

הכרטיס מתקפל לשניים ומוכנס אל בין דפי החוברת של האקסייטר. לא איכפת לו לקפל אתה מבין, הוא מאמין שזה יביא מזל טוב...

לאאא! כזה דבר לא מקלפים!../images/Emo124.gif

זה בדיוק כמו: "לא לוקחים מפתח של חביתוש, בלי אישור של רדע ודודלי!"

לא הבנת.

הוא מאמין שזה עושה מזל. כל כרטיס מהופעה של דפש שהוא היה בא, קופל והוכנס לתוך דיסק. זו תורה שלמה וכן, הוא על כדורים.

למעלה