בוא אל גני

בת-קול

New member
בוא אל גני

בוא אל גני ופתח שעריו לרווחה בו עלי הכותרת אדומים לוהטים מתשוקה אגלי כמיהה מעטרים את גבעוליו סלילים לוהטים ולא ניראים מתרוצצים בגני מותירים חותם של אש יוקדת בוא אל גני פתח שעריו לרווחה בו הר געש גועש מחכה להתפרץ בו הלבה בוערת לוהטת במשעולי גני תן לי את ידך ואוביל אותך אל גני רק לך המפתח והרז שלח ידך וקח לך בגני תפרחת התשוקה פורחת רק לך

*קסנדרה

New member
בת קול אהבתי :)

ונזכרתי,,,,,, ``דודי ירד אל גנו, אל ערוגות הבושם....`` מתוך שיר השירים. יפה מאוד קסנדרה המעריצה שלך

נמלכתי בדעתי---גם כאן!!!

WOWWWWWWWW אין ספק שאת במייטבך... זה אביב שהעירך מיקיצתך? דמיון ומציאות באנו מתעתעים, אך כה יפה הדמיון המדהים והאמונה שגם נוכל להגשים היא שממתיקה את החיים.

בת-קול

New member
ארבל

אכן.. זה האביב שהעיר אותי מהתרדמת ואני פורחת ומלבלבת ציפור לחשה ``גם את עוד תהיי מאוהבת``

ומה שנולד משירך...

נתנה אהבתינו ברוח ים צוננת מייטיבה נישא כובד תשוקותינו בחול זהוב של חוף ים. גופותינו המחובקים בפריפריה של האהבה את עוולות החיים ידחקו הצידה קימעה אתן בך את עיניי וגופך מולי אז אדע- כולך שלי. ואוהבך בכל נפשי ותחבקיני בכל מאודך, שמאלך בימיני ושמאלי בימינך. ושיננת אותי כשיר שלך, וכתבת אותי בדיו דמך והיית ממש צילי.

mna

New member
אבוא H-)

אבוא אל גנך, ואת זה את יודעת. אשק לבטנך, בה את עכשיו נוגעת. נפסע בשבילים, נצעד יד ביד. עולמות נסתרים נגלים, כשאנו שנינו לבד. האש יוקדת, והתשוקה מלבלבת, כשאת רועדת, ובמגע מתאהבת. זה יקרה חביבתי, הטיול הקסום. כשתהיי איתי, ונשחרר כל מחסום.

פיתוי גורלי של אישה-שטן !!!!

``בוא אל גני ופתח... רק לך המפתח והרז.... שלח ידך וקח לך...``- יודעת אישה -שטן לפתותך!! ========= ערוותה לוהטת מתשוקה אך ליבה אטום לאהבה, אל גנה באתי, בשערה עברתי ורק קוצים ודרדרים מצאתי. הלבה הבוערת במשעולי גנה הפכה,דרכי לליבה,לאדמה חרוכה. ועכשיו את מי היא מפתה? אותי? אותו? את כולם? במילים,בת קול (שם זמני) את משחקת בגדול אך בחייך האישיים את הורסת אנשים !! ואל תנסי לטעון ``בגללו`` כי ברבות הימים נהיית בבואתו. נסיון הפיתוי כמעט הצליח אך צמאון תשוקתך הבריח, כי אני את ליבך חיפשתי ומאומה ממנו לא מצאתי. רק טירוף והזיות מיניות על גופי לדרוך,את ליבי לרמוס בדרכך לפרוק תשוקת אביב של מטורפת אמיתית !!!

למעלה