בואנה

בואנה

שראיתי עכשיו את המילואימניקים מפוצצים במכות את הבני זונות השמאלנים היום בדרום הר חברון,הרגשתי כבוד וחיבה רבה למערך המילואים של צה"ל.

ק ד ו ש

New member
אין אין.... עשה לי את היום

איזה סתרשף ההוא קיבל אה?! חזק!!!!! עזוב אותך... אלה אנשים שצריך לבעוט לקיבינימאט, ראית מי נמצא שם? כל הפאנקיסטים האלה והזבל של המדינה, כאלה שלא עשו צבא ועסוקים רק בללכת נגד המערכת. רק שלא יעשו כלום לחיילים. אבל הם יצאו גברים אחושרמוטה, לא פחדו מהמצלמות כמו שקורה בד"כ.

אני לא מבין משהוא

לא יותר פשוט לעבור לאוטומט ולרסס? ואז לקחת את הגוויות של הדרעקים ולהשליח אותם בשינקין כדי שכל מוצצי הזרגים שם יבינו שלבוגדים לא תיהיה שום תקווה? וגם הצילומים מזכירים לי חלק משעורי הקרב מגע עם הנשק בצבא - מגל-דקירה-שיסוף!

ReiKo

New member
../images/Emo45.gif

הפעם האחרונה שראיתי חייל מרים ידיים על בנזונה שמלאני זה היה במבצע קשת בענן שאיזה שיריונר חטף קריזה וקפץ על אחד הצלמים ... חבל שתפסו אותו. מוות לכל היפי נפש!

../images/Emo16.gifאגב מחרתיים

אם אני לא טועה זה 3 שנים לאסון הנגמש הראשון ויום אחר כך זה השני ושבוע אחרי זה התחיל קשת בענן

הטRולית

New member
משו לא מסתדר לי....

האזכרה של וישינסקי יום שישי.. אז איך של אלעד קודם אם הם נהרגו יחד?!

ReiKo

New member
לא יודע, נראה לי זה היה התאריך העברי

שנה שעברה זה יצא יום שישי, וב-3 שנים האלה לא יצא לי לראות אף פעם עוד אזכרה של מישהו באותו יום.... סעמק.......3 שנים ...... מה לך ולוישינסקי ?

הטRולית

New member
לונג לונג סטורי...

הוא עשה את המסלול עם חבר שלי, והם היו חברים ממש טובים. יצא לנו כמה (הרבה) פעמים להיפגש..

ReiKo

New member
הבנתי...

זה לא הבן של ה-2 "מפורסמים" שעשו על זה כתבות בעיתונים ? מצחיק, כשאתה בן של מישהו מפורסם אז זה מעניין אבל כשאתה סתם בן אדם 'פשוט' אתה סתם עוד נתון, זה לא מעניין.. אני זוכר את הקטע הזה, 11 הרוגים ורק 1 מהם מעניין את התקשורת.. בקטנה. גם קיצה של התקשורת במדינה הזאת יגיע... כל קאלב ביג' יומו

הטRולית

New member
כן, הבן של...

אבל זה לא משנה. מה שקובע בסוף זה הז"ל בתעודת פטירה. כל חלל חשוב.

הטRולית

New member
אגב, אולי אתה סופסוף תסביר לי

את מה שאני תוהה כל פעם שאני רואה את החתימה שלך, אם הנגמ"ש היה של צוות מנהרות, מה עשה שם חייל משקד?!

ReiKo

New member
הפלוגה שלנו היתה מוציאה את המשימה הזאת

נהג נגמ"ש וקצין, אבל באותו היום הקצין שלנו לא הרגיש טוב אז הוא לא עלה למשימה..... אלעד היה הנהג נגמ"ש. היינו עובדים איתם נונסטופ בפילדלפי... צוות מנהרות, יהלום, שב"כ, ימ"ס ... אף אחד לא עובד לבד

הטRולית

New member
שב"כ, ימ"ס, אני יודעת,

אבל מוהנדסים?! לא ידעתי... אז בגלל זה חקאני היה על הנגמ"ש? או שבין כה וכה הוא היה אמור להיות...

ReiKo

New member
הקצין ?

כן. היה אמור להיות קצין שלנו אבל בסוף קצין שלהם עלה... תכלס 100 אחוז מהזמן זה עבודה עם מוהנדסים, במיוחד ה-D9... אי אפשר לעשות פתיחות ציר בלעדיהם

הטRולית

New member
כן, הקצין...

זה עם התפקיד המקולל - ק. מנהרות של החטיבה הדרומית... וD9, ופ.צ. אני יודעת, אחרי הכל הייתי סמבצי"ת בדרומית.

למעלה