בואנה

תמיררר

New member
היינו בטירונות

עד שהוא בגד בנו והלך לקורס חובשים :) אבל כל הזמן בתור חופ"ל הוא היה בא לבקר אותי במוצב ומעביר לי את הזמן. והוא עד היום כועס עליי שגנבתי לו את הקיאק בטיול משתחררים, אה רייקו? :)

ReiKo

New member
חחחחח וואי אחי

איזה כיף היה בטיול הזה... אני ו-5 שרק (ברח לי השם שלו, מזל שיש שמות פז"ם) הצלחנו לפנצ'ר את הקאייק שלנו והעפתי את הסמפ"מ מהקאייק שלו חחחח איזה צחוקים ....

ראיתי עכשיו... זה מזעזע!!!!

מזעזע שלא לקחו אותו לג'יפ סגרו את הדלת וזיינו לו את הצורה כשהמצלמות לא רואות...... איזה שמאלנים מגעילים שילכו לגור ברמאללה אם הם כל כך אוהבים את הפלסטינים...... צבועים והכי עצוב שבטח יענישו את החייל הזה.... למרות שהבנתי שהוא מילואימניק אז כמעט אי אפשר לעשות לו כלום

ק ד ו ש

New member
חחח הרגת אותי

ולא בטוח שיענישו. לאנשים במדינה (כולל לצבא) נמאס מהבני זונות האלה שבאים לעשות פרובוקציות. אני מעדיף לא לקרוא להם שמאלנים כי יש שמאלנים אנשים טובים, הם חארות בכל קנה מידה.

חיילים דפוקים

מה הם לא למדו שבקרב מגע נותנים מכות עם הקת? מה הוא חשב שיש לו כידון על הנשק? חבל עם הקת הוא היה מכאיב לו יותר זה גם מחדל של הצבא, שלא מלמדים ללכת מכות כמו שצריך. זה חלק מהבעיה במחסור באימונים של הצבא.

לא יודע לי נראה שכת לפנים יותר שווה

קנה לצעלות. זה כמו ליפול עם האופנים ושהכידון נכנס לבטן. זה רק לכמה דקות

ק ד ו ש

New member
לפי הכותרת שלך חשבתי שאני הולך להתעצבן

אבל כשפתחתי את ההודעה הופתעתי לטובה. יפה.

r o n 2 1

New member
אחי בוא אני אספר לך סיפור

אני איבטחתי את מצעד החיים ביום העצמאות לא עשיתי כלום איזה דוס הצביע עליי שהרבצתי לו אחרי 4 שעות חקירה קיבלתי 30 יום הרחקה מהכותל , . אז אל תתפלא שאחרי שהאנרכיסטים האלה יגישו תלונה נגד תקיפה לא ייפתחו פה תיקים פליליים ובטח יהיהו תביעות אזרחיות.

ReiKo

New member
חחחחחחחחחח 30 יום הרחקה מהכותל ?

מי שפט אותך ? הקדוש ברוך הוא ?

r o n 2 1

New member
קצין חקירות מרחב דוד

אבל אל תדאג יש תביעה אזרחית על עוגמת נפש והוצאת דיבה .

חבל

שלא קשרו את החארות המעאפנים האלו לג'יפ והיו נוסעים לעשות איתם קצת חארקות. או לחילופין לקשור אותם לאיזה רכב של צה"ל כתור מגן אנושי באיזה מבצע בעזה או במחנה הפליטים של שכם.

r o n 2 1

New member
דווקא יש לי ביקורת בונה על צה"ל

אם היו אמצעים לפיזורי הפגנות בהישג יד זה היה הרבה יותר יעיל ולא היו צריכים כל מיני וועדות חקירה כמו הסיפור שאני הייתי בו בפלחה"ן שכולם פה היו צעירים מתים .

r o n 2 1

New member
קצת יותר על הסיפור

למי שמכיר את קלפר זה לא ממש מפתיע.. :)

ReiKo

New member
תן לנו גם קישור לוויקיפדיה ולאתר הבית

של חה"ן גולני אתה יודע מה זה מעניין...... (;

למעלה