בואי נצא ל- "לא דייט"

ממולדה9

New member
שכחת לומר

שמומלץ לעשות את המצווה הנ"ל ביום טוב

drorbar19

New member
זו טעות של מתחילים מותק,

ביום טוב גם אני יודע לזייף.
צריך דווקא ביום הכי רע, ואז מופתעים אח"כ לטובה.

איך אמר פעם מישו - אני מתחיל הכי חזק שאני יכול, ואז מתאמץ עוד קצת.

זה היה חתיכת ניסיון ....
האמת בשטח הזה היה חיבור מאוד מאוד מוצלח.
הבעיה היתה אחר כך בדייט הראשון,
אתה רואה לפעמים גם הפוך לא תמיד מצליח.

drorbar19

New member
ברור שהפוך לא תמיד מצליח.

למרות שאם הסקס באמת טוב, אז נוטים להבליג על כל מיני פאלטות קטנות בדייט (אפילו על קמצנות וחוסר נימוס), לפחות בחצי שנה הראשונה.

אבל השיטה השנייה סתם גורמת לאבדן זמן ומשאבים. גם אם הדייט אלילי והאפנדיציט מתפקע מרוב צחוק ואושר, כשמגלים שהסקס משעמם אז הכל נגמר.

אפנדיציט מתפקע מרוב צוחק ואושר זה מעולה!!

זה אבל בטח לא יכול לחפות על סקס משעמם בזה אני לגמרי מסכימה.

tamarit2013

New member
עשיתם לי חשק ל"7 דקות בגן עדן"

מתולתלת - רעיון לעוד משחק...

רעיון מעולה!!

רק איך משחקים אותו במסגרת פורום???
אני מכירה את המשחק הזה במציאות

b e c k y

New member
לרוב זה ביחס הפוך.

דייטים ראשונים נפלאים, עם ג'נטלמן מקסים, נדיב מצחיק ומפנק.... לרוב מצביעים על מישהו שמתאמץ יותר מדי מכיוון שהוא יודע שעוד מעט ... במיטה הוא הולך לפשל בגדול, ומנסה לרכך את המכה.

גבר שיודע שהוא עומד להמיס אותך החל מהנשיקה הראשונה, יהיה הרבה יותר נינוח בדייטים.

- הייתי נשואה 15 שנים לגבר שהדייט הראשון איתו נגמר במיטה. ומצד שני, ישנם מעט מאד גברים בעולם שהייתי מוכנה להכנס איתם למיטה בכלל ובדייט ראשון בפרט. מה שאני בעצם מנסה לומר הוא, שסקס מהיר מדי, הוא דרך שגויה להתחיל קשר ולו רק בגלל שרוב הגברים פשוט לא שווים את המאמץ. (ולא! לא תהיה שם שום הנאה שתמתיק את הגלולה).
אז, אם אתה תותח במיטה, תן סימן. תעשה משהו שירמוז על זה ותחסוך לכולנו חפירות דייטים אינסופיות.

drorbar19

New member
תמיד תזכרי

גם בעבודה וגם בחיים האישיים.
כשאת פוגשת מישהו נחמד מידי שעושה מעל ומעבר למצופה, אז תהיי בטוחה שיש לו כוונות לדפוק אותך.

אבל אני חושב שהרבה מאיתנו (הבנים) מתנהגים בסדר בדייטים מכל הלב, ועם כוונות טהורות. אבל לפעמים באמת שהסקס גרוע. לא בגלל אחד השותפים, אלא בגלל שפשוט אין התאמה.
ואת זה אי אפשר לגלות מראש. גם גבר שחושב שהוא תותח על סמך הקשר האחרון שלו, עלול להתגלות כשממון וציה בקשר הבא, ולא בגללו. אלא בגלל שהשילוב של שניהם הוא פשוט לא זה (כן, אני חוזר על עצמי).

לכן עדיף לבדוק קודם כל את ההתאמה, שבלעדיה לא יהיה קשר גם אם מדובר בחונך של הנסיך צ'ארלס לנימוסים והליכות, ואם זה עובד אז אפשר גם להכיר.

ממה ששמעתי, הבדיקה לא כואבת ולא סובלים ממנה. לפעמים היא ממש כיף, ולפעמים היא נחמדה או משעממת או אולי קצת מביכה. אבל כמעט תמיד היא מעוררת חיוך בסוף ומפזרת את הערפל.

drorbar19

New member
ועוד משו

לפעמים יודעים מראש שהקשר לא יצליח. מכל מיני סיבות שידועות לכולם כבר בהתחלה.
ואז אפשר לצאת לדייט גם בלי הבדיקה.
זה לא יהיה באמת דייט, זה יהיה קפה עם חבר.

b e c k y

New member
הפנטזיה הגברית הידועה...

"מה אתן עושות כזה עניין מסקס"....
"אני לא רואה שום קשר בין סקס בדייט ראשון לרצינות הקשר"...
"תפסיקו להשתמש בסקס שלכן כאמצעי תגמול"...
"אני זורם... אם אני מרגיש שזה נכון, אני לא רואה בעיה בזה"...

Give me a break.....

גברים הם סוחרים מלידה. הם עושים משא ומתן בכל רגע נתון. גם באהבה.
כל מה שאתה משיג בקלות, הוא פחות מוערך. ככה זה, אין מה לעשות. אם הבחורה לא נותנת לך סקס בקלות, אתה תשקיע בתשומת לב וזמן. אם קיבלת סקס, כבר לא תהיה פגישה בלי סקס ואם היא תצפה שתשקיע בה, אתה לא תבין מה היא רוצה ממך בכלל, הרי כבר עברנו את השלב הזה, המח הגברי שלך שמנהל משא ומתן, לא יאפשר ל"עיסקה" ללכת אחורה.

בחורה חכמה - תדאג להעלות את הערך שלה בעיני הגבר.
ההצעות שלך הן ילדותיות ומוכיחות שאתה אופורטוניסט. (גם אם היא לא ממש לעניין, לפחות היה סקס)

drorbar19

New member

כל הקשרים שהייתי בהם, ושנמשכו מעל לשנתיים, התחילו עם סקס בדייט הראשון. (אני יכול לחשוב לפחות על 5 כאלו)
לא היה אף קשר שהחזיק אותי מעל לחודש, שלא נפתח בזיון סוער בפגישה הראשונה.

כנראה שאני באמת אופורטוניסט נלוז.

b e c k y

New member
אהה

אז אתה מאלה שלא מסוגלים להחזיק קשר יותר משנתיים? כשהריגוש הראשוני חולף, אתה הולך?
טוב לדעת.

זאביק36

New member
תגיד

איפה אתה מכיר את אותן נשים שמסכימות?
אני חושב בדיוק כמוך, הבעיה שעד היום אף אחת לא הסכימה להתחיל קודם במיטה ואחר כך לעבור לכוס קפה.

drorbar19

New member
בעמוד האחורי

של מוסף הכלכלה של ידיעות ביום ג'.
הן ברובן סטודנטיות למשפטים + דירה ומקלחת.

אבל אני לא באמת מאמין להן. לומשנה, העיקר שהן זורמות.

זאביק36

New member
עכשיו הבנתי

נשאר לך אולי המוסף האחרון? אני כבר הרבה זמן מתעדכן רק דרך הרשת והפסקתי לקנות עיתונים, אולי באמת צריך לחזור לשיטות הישנות.

drorbar19

New member
יש לך מחשב?

אז הרבה יותר קל.
תכתוב אנג'לינה בגוגל ותתחיל לחגוג גבר.
כל דייט זיון.
מדהים !!

למעלה