אוקי
שם - ירון גיל - 33 עיר מגורים - יבנה פעיל בפורומים - כן, לסרוגין
. אה, התכוונת איזה? מפעם לפעם פה ובמירי, לפעמים בבקורת מסעדות, ונדיר בכמה אחרים שלרוב אני סמוי בהם או סתם דוגם לעיתים נדירות. משהו שבא לי לשתף/להגיד/לשאול - מיוזמתי, סתם, בלי שום הקשר או נושא או כיוון? לא. יש את הכלל של "אם אין לך שום דבר טוב להגיד אז אל תגיד אותו". כלל שבאופן אישי אני ממש לא מסכים איתו, יש מצבים בהם אפשר, ואפילו צריך, להגיד גם דברים לא בהכרח טובים. אבל אני אוהב את הכלל של "אם אין לך שום דבר להגיד אז אל תגיד אותו". אני אמנם מרשה לעצמי לשבור אותו לפעמים, אבל בד"כ הוא הרבה יותר ראוי וכמעט תמיד במקום. אז ככה לתת לאנשים שורה שצריך למלא אותה, שפשוט יוצאת מהנחה שיש להם ובא להם מה להגיד, בלי לשאול או לסייג, זה לא יפה
. זה גורם לאנשים (אלו שלא סתם מתעלמים מהשאלה, זאת אומרת) לרשום סתם דברים. מה שאפילו יותר גרוע, כי זה גם גורם לאנשים שרואים את התשובה לרצות לפעמים לקרוא אותה עד הסוף, אפילו אם הם יודעים שלא באמת כדאי להם ואין טעם. זה סתם יוצר יותר עבודה לכולם, ומעלה את רמת הסבל בעולם. הרבה יותר טוב מההתנהלות הלוקה פה בפורום היה איך שהתייחסו לזה אצלי בסיום בי"ס בספר מחזור. נתנו לכל אחד את האפשרות לרשום משהו שיהיה ליד התמונה שלו. אבל מי שלא רצה (אחרי שהבחורות הנחמדות התאוששו מההלם שלמישהו אין משפט או שניים שהוא דווקא נורא רוצה שירשמו עליו בספר מחזור. זה לקח לשתיהן זמן) והתעקש שלא, רשמו בשבילו. טוב, במחשבה שניה זה לא היה כזה מוצלח. זה לא פתר את הבעיה של אנשים שצריכים לבזבז זמן לקרוא את זה. ובמקום שאדם אחד יבזבז על זה קצת זמן ישבו שתי הבחורות הנחמדות ובזבזו על זה המון זמן, כי הן רצו להתחכם ולהראות כמה הן אינטיליגנטיות. בעיה. טוב, נו, בכל אופן אני מקווה שבשלב זה למדת את הלקח. בסיבוב הבא "משהו שבא לי... אם בא לי"
וגם כן שבוע טוב לכולם, ותודה מיוחדת ליעלי שחסכה שרשור שלם שאפשר היה לראות אותו כקבוצת אנשים שבקושי יכולים לתפקד ובכל זאת טורחים לציין בריש גלי שהם דווקא מתפקדים.