בואו נתפקד...

עונהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנה

שם-שבתאי קראנשוילי גיל- 22 וחצי בידיוק! עיר מגורים-ק.אתא פעיל בפורומים-יש מלא.....אירוויזיון,מירי,כוכב,הישרדות,ועוד מלא סמוי משהו שבא לי לשתף/להגיד/לשאול-אחרי טירוף האירוויזיון בוערת לי הופעה...אוטוטו צוותא..וסתם תמונה שבא לי להעלות(נחמד אני היום!!) לילה טוב

cheelly33

New member
../images/Emo195.gifמתפקדת

שם:שירי (אבל מעדיפה צ'ילי. זה שם החיבה שלי ) גיל: הכי זקנה פה?!
אממ... עוד מעט 35 עיר מגורים: ת"א פעילה בפורומים: אז זהו, שאי אפשר להגדיר אותי ממש פעילה, אבל נכנסת מדי פעם
שלמה ארצי, האח הגדול (בזמן שהעונה משודרת בלבד) משהו שבא לי להגיד- אני מתפללת (
)שתהיה עוד הופעה של קרן מארחת את מירי מסיקה שהפסדתי רק בגלל שהייתי בתאילנד
ועכשיו משהו שבא לי לשאול: מתי יש עוד הופעה של קרן בזאפה? ומתי ההופעה הבאה שלה בצוותא? (ועם מי?). (התחכמתי עם כמה שאלות בו זמנית
)

cheelly33

New member
תודה , את זה אני יודעת ../images/Emo13.gif

אבל על פי מה שבדקתי, לא היו ממש מקומות סבירים. אז נאלצתי לוותר. הכוונה שלי היתה אחרי ההופעה הזאת, אילו אירוחים אחרים יש.

cheelly33

New member
אז צריך להתקשר אליהם?

כי באתר שלהם לא ראיתי את ההופעה הזאת
זאת הסיבה שנכנסתי ישירות לאתר של צוותא ושם נראה היה שנותרו כרטיסים בודדים ובמקומות לא משהו בכלל.

cheelly33

New member
מסתבר שאפשר גם להזמין באתר ../images/Emo13.gif

וזה בדיוק מה שעשיתי
הזמנתי 2 כרטיסים , שורה ראשונה ! מליון תודות למירב וורד על התשובות שלכן, עשיתן לי את היום
יש!!!!!!!!!! אני אהיה בהופעה

סתיוי18

New member
ווהו

שם- סתיו גיל- 18 עיר מגורים- "עיר". בואו לא ניסחף.
מושבה פסטורלית בשם גדרה פעיל בפורומים- סמויה במירי, פעילה בקומונה של איה משהו שבא לי לשתף/להגיד/לשאול- אתמול רשמית סיימתי ללמוד! מגיעים רק למתכונות ובגרויות. מחר יש לי מתכונת בספרות מגמה ומה אני עושה פה אין לי חיייייים ללכת ללמוד ביי
(הזרם האקזיסטנציאליסטי שליטה)

blackfield2

New member
איכס, הדבר... אני בחרתי אנטיגונה!

שגם זה לא כזה שוס... יבוא יום והשירים של קרן יהיו חלק מהמיקוד לבגרות...

למעלה