בואו נשחק משחק

l a d y b i r d

New member
חח ../images/Emo60.gif

לשיר הנושא של האקדמיה לצחוק קוראים "הקומיקאים" או משהו כזה- לא צפוי בכלל.
 

IkMfNiY

New member
אממ אז ככה...

הקומיקאים הוא שיר של ד"ר קספר שנמצא בדיסק הראשון שלהם שיצא היום לפני 11 שנים, ושי להב חידש אותו לכבוד האקדמיה לצחוק [והוסיף לו בית], אורן ברזילי מנגן בו בגיטרה. וכן, גברת עם אדרת מחופשת למקטרת [מביאה את הליצנים] היא שורה מהשיר. יעל
 
.. רק שניים

1. יוני בלוך - נפולאיון 2. מוניקה סקס לא זוכרת את השם של השיר..
 
ני גם רוצה לרשום:)) ->

1. רק בסרט של וולט דיסני המדבר שם מתעורר 2. יום בהיר אחד לקחה אותו סמדר לצד 3. הלכה הזדינה עם ילד עם ילד אחר 4. אנשים מופתעים זה לא יכול להיות 5. אחרי תלאות ומכשולים אותך עדיין לא ראיתי 6. ושוב פעם רואים פה דם ת'מחבל הזה הכרתי 7. את אדם יפה זה לא מגיע לך 8. ואני יודע זה ענין של זמן כך סיפר לי אלברט הקברן 9. בנתיים בקצה השני של העיר אבנר התאילנדי וחיים הצעיר 10. בדמשק כסף בבנק נרגילה עם אור אחרון אוף היו שירים שרציתי לשים ושמו כבר:( חוצפה!! טוב נו קדימה תמצאו את השירים:))!!
 
חלק...

1. תן לשים ת'ראש על דיונה- מוניקה סקס 3. פרח נתתי לנורית- שייגעצ 4. פעמון מלחמה- היהודים 6. אינטרמת- היהודים
 

IkMfNiY

New member
טוב נו, אני אפתור קצת P:

7. מה שעובר עלי - איפה הילד 8. העמותה לחקר התמותה- משינה 9. גברת שרה השכנה- משינה ידעתי גם את 1 ו 3P: [תמיד אני יודעת חצי!] יעל
 
אני מנסה..

1 - תן לשים ת'ראש על דיונה - מוניקה סקס 2 - אינפקציה - שוקי 3 - פרח נתתי לנורית - שייגעצ זהו לבנתיים זה מה ש"גיליתי" בנתיים.. =) אם יקפוץ לי עוד שיר לעיניים אכתוב!
 
גם אני רוצה! ../images/Emo158.gif../images/Emo156.gif

1. איש בלי לשון מדבר ללא הרף 2. זה עם הרגש זוכר שפעם היא היתה יפה 3. אין לך כסף ואין לך זמן 4. שלושה שבועות שהתארכו עד למאוד 5. עוצרת רגע לחשוב אם כל אחד יכול 6. פנים לקיר, יריות באוויר 7. הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב 8. והיום הוא חי ביפו בלי שפם אבל עם פחד 9. הזמן עצר מאז ל-17 שנים 10. התורכים שלטו בארץ למצריים הוא חזר בהצלחה!
 

נעה99

New member
חלקי

2. אבטיפוס - מועקה 3. ד"ר קספר - בואי דינה (?) 4. אסף אמדורסקי - יקירתי 7. רונית שחר - אהוב יקר 10 - משינה- בלדה לסוכן כפול. יודעת גם את השאאר אבל קשה לי להתרכז עכשיו... זה יבוא.
 
עונה כמעט על הכל../images/Emo3.gif

1.גשם כבד-אביב גפן 2.מועקה-אבטיפוס 4.יקרתי/אספ.אמדורסקי 5.מלחמה שקטה/היהודים 7.אהוב יקר/רונית שחר 9עכשיו טוב/שגב 10.משינההההה:]
 
למעלה