בואו נשחק משחק

eliadmo

New member
בואו נשחק משחק

אני כותב 10 שורות משירי רוק ישראלי ותצטרכו לזהות מאיזה שיר זה: 1. המבט שלי מרוכז במוט ברזל שניצב מולי 2. כשאת ישנה, ומחייכת לעצמך אני שמח שאת כאן 3. אז במקום היא אומרת משהו מצחיק אצלה בראש 4. יש אהבה הכדור שזרקתי לסל כמעט ונכנס 5. לנעול את הדלת בשני מנעולים, לשמוע שירים ישנים 6. עברנו ת'גשמים ואת סוכות הכל אותו דבר ואני אותו אידיוט 7. לפני שאת בורחת בואי בלי פחד, קחי אותי ככה 8. תחזור לאמא הוא לחש לי ואני פתאום הרגשתי איך החופש 9. אל תהי עצובה...אני אשלח לך מכתב 10. אין לי כוח לקום, אין לי חשק לכלום

IkMfNiY

New member
אממ

4- גשם חזק- מוניקה סקס 5- 2052- שחר אבן צור 6- ניו יורק רפיח- שייגעצ 7- יומולדת - ברי סחרוף 9- זכוכיות - אינפקציה יעל

ואואוא אני יודעת!../images/Emo187.gif

משלמיה את מה שיעל ותומר כתבו.... 2.אבטיפוס-תשאירי לי מקום לחבק אותך 3.כנסיית השכל-למאיה יש אקדח 8.אביב גפן-עונות 10.בנזין-יום שישי

eliadmo

New member
10 חדשים

אוקיי הצלחתם, הנה 10 חדשים: 1. הקיסר של יפן יושב בכיסא, מנפנף בדגל 2. החלבן הוא לא רוצה בי עוד כי אין בי עוד חלב 3. ואמרה לו אולי תבוא איתי לבלות הערב בשש 4. אפילו אמא לא מבינה, אני שלי ולא שלה 5. אני נשבר ומנסה, אלייך מתגנב, אלייך כי 6. מים, קרן אור, גם אם תתרגש מאוד 7. איפה זה שם אותך, איפה זה שם אותך? 8. שלא מזמן הכרתי, ואותה אני פוגש בבר כל לילה 9. שכדאי להמשיך, ושאפשר להרים מבט 10. בנאדם לשתות איתו להעביר איתו את הלילה

IkMfNiY

New member
נראה מה אני יודעת P:

1. שנים חסומות- מוניקה סקס 4. השיר שלי- מהשד"ק :) 7. אממ, בעיקרון בכולם אומרים של שלומי שבן יש "איפה זה שם אותם, איפה זה שם אותם".. אז לא יודעת אם זה זה או לא P: 8. הכוכבים דולקים על אש קטנה- משינה 10.מישהו שומע אותי - איפה הילד אוקי, מעכשיו אני לא משתתפת יותר! יעל

מנסה....../images/Emo187.gif

1.מוניקה סקס-שנים חסומות 2.הבילויים-אוטו זבל 5.בינרגיה-צועקים על אהבה 10.איפה הילד-מישהו שומע אותי

אההה../images/Emo2.gif,דווקא זה?

3.אינםקציה/שוקי 6.ארוץ אלייך/שרון רוטר 9.פרפרים לבנים/אורי בנאי

אני יודעת

1. מוניקה סקס - שנים חסומות 2. הבילויים - אוטו זבל 7. שלומי סבן .. לא זוכרת את השם של השיר..

אממ.. טוב (?) ../images/Emo110.gif

2) אבטיפוס - תשאירי לי מקום לחבק אותך 4) מוניקה סקס - גשם חזק 6) שייגעצ - ניו-יורק - רפיח 7) ברי סחרוף - יומולדת ולא הסתכלתי בתשובות קודמות..

IkMfNiY

New member
מתחשק לי לעשות גם משחק, אז:

1. הוא יודע איך לשרוך את השרוכים שלו לבד 2. עד שלא תרגיש חופשי, לא תהיה אמיתי 3. איך קרה שנפלו השמיים 4. גברת עם אדרת מחופשת למקטרת 5. בתוך ראשי לאט נגמרת 6. הפחד משאיר צלקות 7. ללקק סוכריה אדומה הם די קלים, אני חושבת P: יעל

הראשון נראה לי זה אביב גפן

אני לא בדיוק זוכרת תשם של השיר נראה לי זה עם הצבא

למעלה