Suspenders
T Tapuhi New member 3/2/04 #113 שתווווווווווווווווווווווווווווווווק ספונג' בוב הוא האליל! הכוכב ים פשוט.. גרררר מזה Suspenders? מחב(א)? הא? אש? פוזר? ת'לא מובן חמוד
שתווווווווווווווווווווווווווווווווק ספונג' בוב הוא האליל! הכוכב ים פשוט.. גרררר מזה Suspenders? מחב(א)? הא? אש? פוזר? ת'לא מובן חמוד
L Lorelai New member 3/2/04 #116 זה כאלו שלייקעס אם אני צודקת או כותבת נכון או יודעת מה זה שלייקעס בכלל רגע, שלא יקרה לי שוב את המצב הזה עם האורטופד זה לאא זה עם השיניים..: שלייקעס זה הכתפיות האלה של הכתפיים? למכנסיים?
זה כאלו שלייקעס אם אני צודקת או כותבת נכון או יודעת מה זה שלייקעס בכלל רגע, שלא יקרה לי שוב את המצב הזה עם האורטופד זה לאא זה עם השיניים..: שלייקעס זה הכתפיות האלה של הכתפיים? למכנסיים?
H HollowSHIT New member 3/2/04 #121 איך אני יסביר את עצמי...? (ע)ני לפ(א)מים כו(ט)ב ככה (א)ם אני לא ב(ת)וח איזה (ע)ות אמורה לבוא בסוגריים...
איך אני יסביר את עצמי...? (ע)ני לפ(א)מים כו(ט)ב ככה (א)ם אני לא ב(ת)וח איזה (ע)ות אמורה לבוא בסוגריים...
T Tapuhi New member 3/2/04 #122 עכשיו מובן "(ע)ני לפ(א)מים כו(ט)ב ככה (א)ם אני לא ב(ת)וח איזה (ע)ות אמורה לבוא בסוגריים..." ה-א' לגמרי במקום
עכשיו מובן "(ע)ני לפ(א)מים כו(ט)ב ככה (א)ם אני לא ב(ת)וח איזה (ע)ות אמורה לבוא בסוגריים..." ה-א' לגמרי במקום
פ פנטילון New member 3/2/04 #126 אני, לפעמים, כותב, בטוח, אות. זה בטח היה בכוונה (אצל טל) אבל יצאת קנדית