בואו נפרגן!!!

prince01

New member
Blink חחחחח מצחיק

אני לא מושפל..... אני פשוט נשפך מצחוק מהיציאה שלך עכשיו..... חחחח סטנדפיסט... גדול אחי, שיחקת אותה.... לך לבראבו! Ani lo mushpal ani pashut nishpah mizhok mehayeziya shelha ahshav hhh stendapist gadol achi, sihakta ota.. lech lebravo יאללה פרוש בשיא.. אתה עייף אז אתה מדבר שטויות

aviron

New member
פתחתי את העתונים הבוקר וקראתי:

מעריב: " ההישג של מכבי חיפה הינו ההישג הגבוה ביותר בכדורגל הישראלי" זה לא אני כתבתי. זה העתונאי של מעריב. וגם של ידיעות-אחרונות. אתה מבין אתזה , PRINCE01 ? ושתהיה לך, לי ולכל עם ישראל - שנה טובה !!!!!!!!!!!!!!!

prince01

New member
Aviron, חחח, תקרא את כל הכתבה.

פתחתי הבוקר עיתון מעריב והבנתי שההישג של מכבי חיפה הוא ההישג הכי טוב בליגת האלופות שהיה לנו מעולם, אלך אין לנו לשכוח את ההישג הכי גבוה ומרשים בגביע אופ"א... Aviron, עברתם שני קבוצות זבל, מה אתה כל כך מתגאה?!?! רוצה לספור איתי כמה קבוצות אנחנו עברנו? כנראה שלא כי זה קשה בשבילך...
אנחנו לפחות לא הבכנו את עצמנו מול קבוצות חזקות לעומת זאת אתם, תביכו את עצמכם בהפסדים שאפשר לכנותם תבוסות!!! בקיצור אפשר להבהיר את העניין בנפילתכם מהבית שלכם תוך כדי דישדוש חד במקום האחרון ואף לא לרגע ולשניה מקום מעל... אני חותם לך על זה!!!
בתודה רבה ואהבה בלתי ממומשת: Prince01

aviron

New member
../images/Emo86.gifRUNרוסוRUN ../images/Emo86.gif

אח, אח, אח ! איזה זיקוקים ירוקים היו הערב בחיפה !! RUNרוסוRUN

Skate is Back

New member
קודם כל,מזל טוב למכבי חיפה

עצוב שהיא עלתה,אבל מזל טוב. voguemaster אתה יכול ללכת להזדיין,כי כל מה שאתה אומר זה זיוני שכל,אתה לא תלמד אותי מה זה לאהוד קבוצה.כדורגל זה תחרות ויריבות, איך תסביר את אוהדי הקבוצה שלך שהלכו ועזרו לאלבנים לקרוא קריאות נגדנו? וכל אלה ששנאו אותנו בזמן שהצלחנו באירופה? אז אל תתחיל כאן עם קללות וזיוני שכל. ושוב:מזל טוב למכבי חיפה,ומי ייתן ולא תבקיעו אפילו שער אחד בליגת האלופות.

voguemaster

New member
אני אסביר

קודם כל, תודה רבה. ללכת להזדיין זו בהחלט מחמאה, אבל איחרת ביום. וואו יום שלם בלי סקס, איך אני אחיה עם עצמי ??? LOL
"איך תסביר את אוהדי הקבוצה שלך שהלכו ועזרו לאלבנים לקרוא קריאות נגדנו?" ידידי הצעיר, שמעת אותי אי פעם אומר שאוהדי מכבי חיפה הם טלית שכולה תכלת ? גם אצלנו יש אוהדים מסריחים, גם אצלנו ובכל קבוצה. זה עדיין לא אומר שאני רואה איתם עין בעין ומסכים עם מה שהם עושים. בעיניי הם ביזיון למועדון! "וכל אלה ששנאו אותנו בזמן שהצלחנו באירופה?" אנשים קטנים וקנאים יהיו תמיד. אני שמחתי וחגגתי על כל ניצחון של הפועל באירופה. קרא לי מוזר, או אולי פטריוט, אבל כזה אני.

Skate is Back

New member
תשמע,אני לא מהאוהדים האלה

שילכו לעודד את הקבוצות מול חיפה (ביחוד אחרי ההגרלה היום,מנצ´סטר ןלברקוזן,שתי קבוצות שאני גם שונא).וזה שאתה שמחת שהפועל הצליחה באירופה זה לא מוזר,יש עוד הרבה כאלה,אבל לא כולם.אני אוהד הפועל,וזה לא אומר שאני חייב לעודד כל קבוצה ישראלית באירופה.קבוצה צריכה לייצג את עצמה ואת האוהדים שלה. הקבוצה של המדינה למשל הא מכבי תל אביב-ותיראה מה קרה כאן לכדורסל... כדי שזה לא יקרה בכדורגל,אני מאמין שלאוהד קבוצות אחרות כדאי להישאר בפרופורציות ולא להפוך את זה להישג שלהם גם.

voguemaster

New member
כמו שכבר אמרתי

כל קבוצה אכן מייצגת את עצמה, אבל קבוצות ישראליות שמגיעות להישגים באירופה מביאות כבוד לכדורגל שלנו ובעיניי זה דבר חשוב. ועזוב מכבי ת"א בכדורסל, זאת ממש לא דוגמא. מכבי בהשוואה למועדונים אחרים בישראל הוא מועדון עשיר ועתיר אפשרויות. בכדורגל המצב לא כזה וגם לא יהיה כזה. יש כמה קבוצות גדולות ואין שום מגמה שמראה שמועדון אחד הולך להיות עדיף על מועדון אחר.

אפשר לשאול משהו ???

חיפה חיפה מכבי שלי הגל הירוק גל גלי גבה גלי חיפה חיפה את אלופה תודה לך מכבי על עונה כה יפה . ----------------------------------------- הנה היא עולה האלופה הנה היא עולה מכבי חיפה הנה היא עולה הירוקה מכבי חיפה אלופה

prince01

New member
אסור לשאול משהו שוקו!

חחח אתה לא מתבייש להופיע בפורום שלנו.... חח יא אפס! חחח

BigBadMAMA

New member
כמה אתם צבועים ומסכנים האדומים

לפני שנתיים כששטורם גראץ זיינו אותכם בתחת, אז היא הייתה קבוצה מצוינת. עכשיו אחרי שהעפנו (הירוקים) אותם מליגת האלופות לאחר 4 שנים שהם מככבים שם, אז פתאום הם נהיו סתם קבוצה מסכנה מה? שנית, המשחק שלכם כול כך אפור , מעצבן מכוער וטקתי שאפילו על תחשבו להשוות אותו למשחק המודרני של האלופה בשנתיים האחרונות, הקבוצה היחידה שזכתה במפעל אירופאי בכול הזמנים (אינטרטוטו), הקבוצה שהגיעה לרבע גמר גביע המחזיקות, הקבוצה שעלתה פעם ראשונה לליגת האלופות - מכבי "הונדה" חיפה. ותוכלו תלב, לא אכפת לי אם נפסיד עשר אפס נגד מנצסטר או נסיים מקום אחרון בבית - רק לשחק נגדם זה הדבר הכי אדיר שאוהד כדורגל ישראלי יכול לבקש. וקנאים לא מתים, רק מתחלפים!

Skate is Back

New member
חיפאים,לכו תזיינו ת´שכל בפורום שלכם

נמאסתם! כל מה שאתם יודעים זה להתלהב? כל המכביסטים חארות יודעים רק להתלהב ולהגיד כמה הם טובים וכמה אף קבוצה לא מגיעה לקרסוליים שלהם,ושוכחים את כל מה שהקבוצות האחרות עשו.אין לכם מה לעשות? רק תסתלקו מכאן,זה הכל.

בדיוק../images/Emo45.gif

לכו להתלהב בפורום שלכם...תחזרו לכאן רק אחרי העשירייה ממנצ´סטר טוב?

BigBadMAMA

New member
הקנאות אוכלת אותכם מבפנים...

כפי שאמרתי ללאא איכפת לי אם נפסיד 10 אפס למנצסטר או לברקוזן, הפתטיות זורמת פה כמו חרא ברחובות עזה. תאכלו תלב קנאים.

prince01

New member
נשמה,אוהב אותך!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הפועל, אהבה שלי... את השמש בשבילי ואת הירח בשבילי בכל בוקר שאני קם אני חושב עלייך, אני אוהב לצפות בך ובהזדמנות זאת: הפועל נשמה!!!! ב-ה-צ-ל-ח-ה *א*ו*ה*ב***א*ו*ת*ך* חברים, הולכים בעזרת השם לראות היום משחק מצויין של הפועל שהולכת לטרטר את פרטיזאני ולהביס אותם לקינוח... תאחלו לה
אולה ## הפועל ## תל אביב ## מלחמה!!!!!! ב
Prince01

prince01

New member
נכנסתי לאתר החדש ו....

האתר החדש נראה טוב ושווה... אבל בתור בונה אתרים, אני מרשה להגיד לעצמי כי רצוי לבחון מחדש את עיצוב הכותרות של הקישורים. לדוגמא: "כותרות" - הוא בעל רקע כחול בהגבלה של גודל התמונה ובו מופיע פונט איכותי המייצג את המילה כותרות ... זה יפה אך רצוי להבא להתאים את רקע התמונה לרקע הדף כך שלדעתי כדי לעצב את המילה/תמונה "כותרות" ברקע לבן ושונה כך שהכותרת והתמונה תתמזג בדף הHTML ..... גם התמונה המייצגת של האתר שבה הלוגו והסיסמא של האתר רצוי שישפרו ויתאימו אותה לאתר/דף ... נ.ב בקרוב בהודעה הבאה שלי אשאיר את התגובה בה: לדעתי איך כדי שה"כותרות" יראה (בתור בונה אתרים מתקדם* וגרפיקאי) Prince01 אולה ## הפועל ## תל אביב ## מלחמה

למעלה