בואו נפרגן!!!

prince01

New member
בואו נפרגן!!!

הנה דעתי על הסכסוך ביננו לבין אוהדי מכבי חיפה: למה אנחנו לא מפרגנים ולמה הם כן? ----------------------------------------------------------------- "כולנו ישראלים , כולנו חולים על הליגה שלנו ובמיוחד על הקבוצות שלנו אבל בעיקרון אנחנו מאותו סוג ואנחנו צריכים לאחל הצלחה לקבוצות שמביאות כבוד לארץ, בדיוק כמו המצופה מן הקבוצה מכבי חיפה. במשך זמן מה שמעתי "בהצלחה" לקבוצה האדומה שלנו מאוהדים ירוקים ושונים אז למה שאנחנו נהיה שונים ?? בואו נתמזג כמו שצריך וניתן את הכבוד לכל קבוצה ישראלית בליגה המתוקה שלנו (*חוץ ממכבי ת"א*) .... יאללה מכבי חיפה בהצלחה מול שטורם !!! תנו לארץ כבוד.... עדיין אני מת על הפועל: Prince01

בואו לא.

יאללה שטורם!!

yafit75

New member
אפשר להגיד משהו!

כשהפועל שיחקה באירופה,,, שמעתם פרגון מכל אוהדי הקבוצות,,,אפילו מאוהדי מכבי חיפה,,, אבל תלך ברחוב היום,, ותראה את האוהדים של הפועל,,, והם: הלואי שתפסידו.. אתה יודע איזה קונטרה שמתי להם,,, קרעתי אותם מה זה? ראבקום! תפרגנו,,, מה יש? מה עובר עליכם.

העניין שהפרגון בא אחרי נצחונות.

לפני משחקים הם היו מעודדים את היריבה, ומאחלים לנו שנקבל חמישיה בראש, שואלים אותי "נו, ענת...כמה אתם מקבלים היום מצ´לסי\פארמה\מילאן\וכו´...??" ואחרי המשחק הם מביאים אותה ב"כל הכבוד, היה משחק נהדר." אז תעשה לי טובה, זה לא פירגון, זו צביעות.

Skate is Back

New member
פופקית,את בהחלט צודקת

אני מכיר הרבה מאד אוהדי חיפה וזה בדיוק מה שהם עשו. רק אחרי נצחנות הם פירגנו,אבל לפני המשחק הם רק קיללו וקיוו שנחטוף. חוץ מזה,להזכיר לכם,מעודדי חיפה,את מה שקרה במשחק של הפועל בהונגריה? כמה אוהדים מנוולים מחיפה הגיעו כדי לעזור לקהל האלבני לקלל את הפועל. אז אל תבקשו מאיתנו להיות בעדכם,אם אתם לא בעדנו. חוץ מזה יש יריבות בליגה,אז גם באירופה צריך לשמור עליה.

voguemaster

New member
עופר אני מתנצל מראש

אבל הבחור הזה אידיוט בכל קנה מידה. Skate, תתבגר ותלמד משהו על החיים. עובדה ראשונה: כדורגל זה ספורט. עובדה שניה: בספורט אין יריבות, יש רק תחרות. אולי יום אחד תבין..

שתקפצו לי

אדומים חביבים....בתור אוהד מכבי ת"א , הערב אני עומד להיות שמח במיוחד, כשאראה את מכבי חיפה עולה לליגת האלופות, ואדע כמה אתם אוכלים את הלב. אתם הקבוצה הכי מגעילה בארץ, עם השחקן הכי כסחן והכי ברברי בישראל, וכולכם יודעים למי הכוונה. עוד לא שכחנו את צלבי הקרס שלכם , ואת הבובה בדמות הבן של אובארוב ביציע... אתם ניזונים משנאה חולנית למכבי ת"א, ולכן אתם כל כך פאתטיים בעיניי...אתם פשטו מחליאים. חבורת שינקינאים עלובי נפש...הייתי אפילו טיפה בעדכם כשניצחתם את צ´לסי, אבל אז נזכרתי כמה אתם שונאים אותנו ואיזה חוליגנים אתם, והתפכחתי מייד.... מי ייתן ותהיה לכם עונה עלובה, בצילה הגדול של ליגת האלופות.... אתם יכולים לקלל אותי כאוות נפשכם, זה ממש לא ישנה לי. תקפצו לי.

על האש

New member
ולמה אתה חושב...

שמעניין לי את הביצה השמאלית ש´תה בעד חיפה היום?!

voguemaster

New member
אתה יותר אידיוט מ-Skate

אתה ביזיון למכבי ת"א. קשה להאמין שיש אנשים כאלה בארץ אבל מסתבר שיש ובכמויות!

danistar

New member
בהצלחה למכבי חיפה ../images/Emo45.gif

אין התלהמות , אין בלאגן , אין שנאה , אין קנאה . בהצלחה למכבי חיפה ונקווה שהם יעברו את האוסטרים . אני מעדיף את ריאל מדריד ברמת גן עם מכבי חיפה אשר בכלל לא .

voguemaster

New member
ריאל מדריד

תיצור אצלי ניגוד אינטרסים עצום היות ואני אוהד של ריאל וגם של חיפה

יש לי משהו להגיד

אפילו אוהדי מכבי ת"א פירגנו !!! אז אתם לא יכולים.... אה??? ועוד משהו: יאללה מכבי חיפה!!! בואו נתפלל כולנו שמכבי חיפה תנצח!!

מה אתה מצפה??

אתה מנסה לשכנע אותנו בכך שאתה אומר לנו שאוהדי מכבי פירגנו...?? כאילו, מה? אתה מצפה שנעשה משהו בגלל שאוהדי מכבי עשו את זה??

על האש

New member
מצטער לא מצטרף לפירגון...

אלי אל תכעס...
. אני פשוט לא מאחל הצלחה לקבוצה בארופה (חוץ מקבוצתי). תקראו לזה קנאה תקראו אובססיה לגביי הקבוצה... בשבילי בארץ ובארופה שום קבוצה חוץ מהפועל !. ואלי עוד דבר.... הכדורגל אמור להיות תחרות (אבל הוא הפך ליריבות על כול המשתמע מכך). וזה מתבטא בכול צורה אפשרית בכדורגל שלנו. לכן היום אני אם האוסטרים....
אבל במידה ותעברו כול הכבוד ובהצלחה. ואוהב אותך אחי
.

danistar

New member
ידידי אתה טועה

אתה מעדיף לעמוד לצד עוכרי ישראל אפילו במצב כזה . תסלח לי ידידי אבל זה לדעתי לא לעניין . אני מאחל למכבי חיפה בהצלחה בהמשך הדרך באירופה ואולי נראה סוף סוף קבוצה ישראלית בגמר האלופות , אמן . כן כן אוהד הפועל ת"א מאחל למכבי חיפה בהצלחה , אם אנחנו לא שם והם כן אז למה שלא יצליחו ?? בשום מחיר אני לא אהיה בעד האוסטרים . דני

על האש

New member
דני... ../images/Emo41.gif

זכותך לאחל הצלחה למכבי חיפה (אין לי שום התנגדות לפירגון מצד אדומים אחרים ). זה שמצידי הפירגון לא מגיע (זה כי אני לא מסוגל,וכנראה לא רוצה לפרגן). אבל אני שונה משאר האוהדים (אני לא משמיץ,ואני חושב שכאן הגדולה,מותר לא לפרגן...צריך לא להשמיץ~ ).

danistar

New member
הגדולה היא בלדעת לפרגן גם לאחרים

במדינה כמו שלנו אם היעה קצת פירגון הדדי הכל היה נראה אחרת . יותר מדיי שונאים יש לנו שאנחנו לא צריכים לשנוא אחד את השני . הגדולה היא לדעת לפרגן .

aviron

New member
תבין, "על ה../images/Emo117.gif". זה בכלל לא משנה

כהוא-זה
אם תפרגן , או לא תפרגן. ןזוהי עובדה:
מכבי חיפה בליגת האלופות. נקודה.
ונראה לי גם-כן שהפרשנים יאמרו מחר שההישג של חיפה יותר גדול משל הפועל... לא? ואם אני לא טועה - תקן אותי אם אני טועה - מכבי חיפה אלופת המדינה כבר שנתיים, ברציפות, לא? אז זה באמת לא משנה אם אתה מפרגן - או לא. שתהיה לך שנה טובה !!!

prince01

New member
Aviron מתוק שלי.... יש בידך טעות!

אתה פשוט לא מבין אהה? זה מאוד פשוט: הפועל היא קבוצה יותר טובה ומצליחה ומיוחדת ומקסימה ומוכשרת ואלופה ממכבי חיפה, אז תקשיב טוב לזה: קודם כל מחר לא תשמע בתקשורת שום דבר על זה שההישג שלכם הוא יותר טוב מאשר שלנו בגביע אופ"א כי זה שקר.. הפועל העניקה למדינה הרגשה הרבה יותר טובה מאשר מכבי חיפה הערב. אנחנו לפחות התאמצנו וניצחנו קבוצות מן החזקות באירופה ואת חד וחלק ניצחתם קבוצות מסכנות שלא שוות את הפועל בת-ים. אז מתוקי תקשיב: אנחנו יותר טובים, לנו הישג יותר טוב, אנחנו לא עם פוזות כמוכם ואנחנו שווים הרבה יותר מהקבוצה המעוררת רחמים שלכם והאוהדים הזבל שלא שווים לביצים שלי. אתה מסוגל בכלל להגיב על ההודעה הזאת??? לא נראה לי.... ביי Prince01

למעלה