בואו נעשה הכרות!

מתמטיקה זה איכסה

1. שם: טל 2. כינוי: גזר,לולה,קבב וכו' וכו' 3. גיל: 16 וקצת 4. מיקום בארץ: ירושלים 5. שיר אהוב של אינפקציה: בקבוק עליך 6. שיר אהוב בכלליות: shape of my heart 7. להקה אהובה: Within Temptation 8. ההופעה הכי טובה שהייתם בה: אוונסנס בקנדה 9. מסר לאומה: היפים צריכים למות

חח היפים צריכים למות../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif

כמו הפרק בסוותפארק

צכילה

New member
../images/Emo60.gifווי.. כבר עבר חודש

1. שם: מיכל 2. כינוי P: סטינק 3. גיל: 14 וחצי 4. מיקום בארץ: ת"א 5. שיר אהוב של אינפקציה: אואו יש המון 6. שיר אהוב בכלליות: כללי מידי 7. להקה אהובה: מה שישראלי הולך 8. ההופעה הכי טובה שהייתם בה: אחת מההופעות בפסח 9. מסר לאומה: אל תקרעו את הגיד בקרסול

Dug E

New member
../images/Emo19.gif

1. שם: צחר 2. כינוי P: תראו לבד 3. גיל: 17 4. מיקום בארץ: פ"ת 5. שיר אהוב של אינפקציה: פירמידות 6. שיר אהוב בכלליות:נוצה ברוח-ריטה 7. להקה אהובה: לא נכנס לזה,זה לא יגמר. 8. ההופעה הכי טובה שהייתם בה: ריטה בניצנים 2003 9. מסר לאומה: *תמונה מי שרוצה {:

Mullen2004

New member
אמממ הנה:

1. שם: גל 2. כינוי P: בחיים שלך אל תפתח את הדלת אמרתי לך !!! אני אקרע לך ת'צורה! 3. גיל: 17 4. מיקום בארץ: מרכז 5. שיר אהוב של אינפקציה: אין לי (1) והתגעגעתי . 6. שיר אהוב בכלליות: buckethead - nun chaka kata 7. להקה אהובה: יש מלאאאאאאא sonata arctica,billy talent וכד' 8. ההופעה הכי טובה שהייתם בה: לא הכי טובה , אבל של אינפקציה שדני סנדרסון נתן את הסולו של מה לאכול 9. מסר לאומה: אין לי ממש משהו חכם להגיד ...

חח עכשיו אני

קוראים לי חזקוש כינוי: סרח האשכנזי גיל: 16 וחצי מיקום בארץ: נחלת יצחק-תל אביב (ליד עזריאלי) שיר האהוב של אינפקציה: אני מניח שזכוכיות שיר אהוב בכלליות: שאלה קשה מאוד.. נתפשר על אחלום לנצח של הקספרים להקה אהובה: וואל.. אינפקציה^^ ההופעה הכי טוב שהייתם בה: אינפקציה, רעננה, יום עצמות התשס"ו^_^ מסר לאומה: מי שאוכל לבד, מקיא לבד! תמונה: אני.. XD

למעלה