בואו נעשה הכרות!

בואו נעשה הכרות!

טוב, אני לא מכירה כאן אף אחד. אז תעשו טובה ותענו לי על השאלות: 1. שם: 2. כינוי P: 3. גיל: 4. מיקום בארץ: 5. שיר אהוב של אינפקציה: 6. שיר אהוב בכלליות: 7. להקה אהובה: 8. ההופעה הכי טובה שהייתם בה: 9. מסר לאומה: *תמונה מי שרוצה {:

:)

1. שם:עידן 2. כינוי P: 15צהוב שחר בנשמה 3. גיל: 4. מיקום בארץ:שפיר (שזה ליד אשקלון) 5. שיר אהוב של אינפקציה:מה לאכול 6. שיר אהוב בכלליות:כל מה שיש לשבק"ס אינקציה והדג נחש 7. להקה אהובה:ראו תשובה לסעיף 6 8. ההופעה הכי טובה שהייתם בה:כל הופעה מחדש 9. מסר לאומה: הפיתרון בדימונה!!!

ס ט י י ק

New member
טובנו

1. שם:הדר 2. כינוי P: סטייק,זאת שאלה די מיותרת למען האמת. 3. גיל:15 4. מיקום בארץ:קריות 5. שיר אהוב של אינפקציה:נו באמת 6. שיר אהוב בכלליות:נו באמת 7. להקה אהובה:אינפקציה 8. ההופעה הכי טובה שהייתם בה:לא חסר 9. מסר לאומה: *תמונה מי שרוצה {:

^^

1. שם: ג'ים 2. כינוי P: אלדד:) 3. גיל: 17.5 4. מיקום בארץ: קריית טבעון. 5. שיר אהוב של אינפקציה: מממ, כולם.. 6. שיר אהוב בכלליות: Bohemian rhapsody
7. להקה אהובה: קוויייייןןןןןןןןןןןןןןןןן 8. ההופעה הכי טובה שהייתם בה: מופע הארנבות של ד"ר קספר, כל אחד מהאיחודים שהייתי בהם. 9. מסר לאומה: משעמםםםםם.

NavNavh

New member
טוב נו..

1. שם: נאו 2. כינוי P: באמת שאלה מיותרת.. 3. גיל:17 4. מיקום בארץ:ב"ש 5. שיר אהוב של אינפקציה: יש הרבה 6. שיר אהוב בכלליות: שיר מלחמה- מוקי ( נכון להשבוע..) 7. להקה אהובה: arctic monkeys ( נכון להחודש..) 8. ההופעה הכי טובה שהייתם בה: היו הרבה.. אבל ניראלי שהופעה אקוסטית של מוקי בצותא.. 9. מסר לאומה: -

דייי אתם לא הבנתם נכון!

לא התכוונתי להשם כינוי שלכם יעני שם משתמש! התכוונתי שם חיבה!!1קקרבכעהינח

master drums

New member
שלי

שם:אבישי גיל:16 מיקום בארץ:כרמיאל שיר אהוב של אינפקציה:רוק ישראלי\פתח-תקווה שיר אהוב בכלליות:Sultans Of Swing להקה אהובה:אינפקציה\Dream Theater ההופעה הכי טובה שהייתם בה:לצערי,כשהייתה לי הזדמנות,פשוט לא הלכתי:S מסר לאומה:בקומבינישן

טרילילי

1. שם:גבריאל. 2. כינוי P:גברי. 3. גיל:17. 4. מיקום בארץ:אריאל 5. שיר אהוב של אינפקציה:תלואי בתקופות. 6. שיר אהוב בכלליות:SonataArctica -Letter To Dana 7. להקה אהובה:Sonata Arctica 8. ההופעה הכי טובה שהייתם בה:ההופעה של KREATOR בארץ. 9. מסר לאומה:אקונה מטטה! *תמונה מי שרוצה {:

B a m b o o k

New member
יאי../images/Emo9.gif

1. שם: צליל 2. כינוי P: כל מיני 3. גיל: 15 וחצי 4. מיקום בארץ: באר שבע 5. שיר אהוב של אינפקציה: אממ זה משתנה 6. שיר אהוב בכלליות: כנ"ל 7. להקה אהובה: כנ"ל 8. ההופעה הכי טובה שהייתם בה: אממ לאדעת.. היו כמה 9. מסר לאומה: *תמונה מי שרוצה {:

heaven is here

New member
חחחח

1. שם: שירה 2. כינוי: יותר מדי
3. גיל: 19 4. מיקום בארץ: ב"ש/ראשון 5. שיר אהוב של אינפקציה: נקרופיל^^ 6. שיר אהוב בכלליות: כרגע pink floyd- shine on you crazy diamond 7. להקה אהובה:פינק פלויד 8. ההופעה הכי טובה שהייתם בה:עברי לידר בגני התערוכה 9. מסר לאומה: אדום זה השחור החדש *תמונה מי שרוצה [:

hkatsman

New member
הנני

1. שם:כצמן 2. כינוי P:ישו 3. גיל:15 4. מיקום בארץ:פ"ת 5. שיר אהוב של אינפקציה:מסעדות 6. שיר אהוב בכלליות:משתנה 7. להקה אהובה:פינק פלויד ואינפקציה 8. ההופעה הכי טובה שהייתם בה:לא בטוח 9. מסר לאומה: איי אמ דה גינג

להלהה

סנדי קלאוס דיסטורשן 19 אשדוד בלאגן בריאות מאסטר אוף פאפטס אליס אין צ'יינס אינפקציה 22.10.05 אין לי מסר.

דיגלטים!../images/Emo194.gif

1. שם:
קרן 2. כינוי P:
אסי
3. גיל:
עוד מעט 18 4. מיקום בארץ:
תל אביב 5. שיר אהוב של אינפקציה:
שאלה קשה מידי =\ 6. שיר אהוב בכלליות:
כנ"ל! 7. להקה אהובה:
מוניקה סקס
8. ההופעה הכי טובה שהייתם בה:
בבארביי ממזמן