בואו נעשה בחירות

מצטער, אבל הבחורים שהתחילו

איתך הם כנראה הומואים. דוקא הבחורות שהתחילו איתך הם כנראה סטרייטיות.

rigoletto111

New member
איחס. תעשי מייד שיער ארוך.

בינתיים מישהי מהיוצאות שהיו נשואות יכולה להשאיל לה פיאה?

amiak

New member
המחבת שהבטחת תסתדר יופי על הראש

אבל תעשה טובה - שים במחבת אוכל קודם... ריגולטו שירותי הסעדה בע"מ - מומלץ בחום!

uri80

New member
דווקא יכול להיות מעניין

כמו סיגורני וויבר בנוסע השמיני ...

סתם כך לא הייתי מציע לך

לשנות את שמך. אין בכך שום צורך, ושילכו לעזאזל הרבנים עם כל מה שהם מייחסים לשמות. זה אנטי יהודי כל האמונות התפילות האלה. אבל מכיון שאחד השמות שהצעת הוא יעל אין לי לב לסרב לכך! יחי היעליות!

אמנוון

New member
בכל מקרה קחי טייפ מנהלים

קטן, תקליטי את השיחה של אותו רב מאונן ותנסי להתחיל עימו... אולי יהיה לך סקופ רציני... אם את לא מכוערת בצורה יוצאת דופן, והרב הזה לא פדופיל/זואופיל/ הומו וכדומה... יש לך סיכוי לא רע לצאת משם עם ילד או איזו קלטת לוהטת...

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

Yael יעל

New member
הנה משמעות ליעל

אינטואיציה שותפות רגישות רכושנות לא נשמע מעניין נכון?

Le Fay

New member
פחחח.. התחלנו עם נומרולוגיה? אם כבר

לכי על אותיות: יו"ד - ניצוץ אלוהי, נשמה יתרה, אנרגטיות עי"ן - כושר אבחנה, ראיה נכוחה, דעת (במקום דת) ודעתנות למ"ד - סקרנות, כישורי למידה, יכולת לתרגם ידע באופן פרגמטי בקיצור - אחלה שם.

R a c h e

New member
אני לא מאמינה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עבדתי ערב עד לפני חצי שעה, הגעתי עכשיו ובמקביל- השיחה היומית לאבאמא, שיחה עם אבא: מה נשמע? הכל טוב? איך עובדת מחר? רוצה לדבר עם אמא? שיחה עם אמא, מה עניינים וכו... אמא חייבת לאמר לי משהו שעומד לה על הלב, אוקיי, אני שומעת. היא חושבת על זה הרבה זמן, לקצר את העניין, קשור להריון שלה איתי וללידה שבה נולדתי (לידה שהייתה קשה כי אני קלפטע עוד מרחם אימי....)מה דעתי על שינוי השם, השם הנבחר הוא שמה של אחותה שנפטרה בגיל שנתיים. אני שואלת: אבל מה פתאום לקרוא לי בשם של ילדה שנפטרה צעירה כ"כ, היא עונה: אולי אני אמשיך את חייה... יהי כן... אני אומרת שאני קרויה ע"ש סבתה הצדקת, לא שווה?.... היא אומרת: אולי נוסיף.... אני מקריאה לה את מה שכתבתי כאן 12 שעות קודם לכן ובשורה התחתונה, אני לא מעוניינת לשנות את שמי, היא אומרת אם לא אז לא, אבל הייתה חייבת לשאול. אני ממליצה להתייעץ עם מי שהיא רגילה: רבנים וכד', אולי הם יוכלו להרגיע אותה שאין צורך..... נראה לי שהמשך יבוא....

rigoletto111

New member
מנהג בזוי של השיכנוזים המטורפים

לקרוא לילדיהם על שם אנשים שמתו צעירים. וכמו שאמרו על כך הספרדים (עדה דתית שנותרה בה מעט מן התבונה פה ושם): "אתם רוצים שגם הם ימותו?"

R a c h e

New member
מה שאני לא מבינה זה

מה קרה עכשיו, ביום בו, לפי התאריך העברי נתנו לי את השם רחל לפני 36 שנים.... הרי יכלו לדבר על זה קודם.... לאלוהים פתרונים, אולי...... דיברתי על זה עם אחותי הבוקר ואמרתי לה שאם נניח אסכים לשנות/להוסיף שם ואחרי חצי שנה אני מתחתנת- זה יופי- הוכיח את עצמו, אבל- אם אני חוטפת סרטן שכבר בדרך/נפגעת קשה בתאונת דרכים (קורה כל יום במדינת ישראל...)- מה אז? השם לא טוב? זה בגלל השם החדש? בקיצור- למה לשנות נוסחה לא רעה.....?

בכלל צריך להיזהר עם משאלות

יש סיפור פולקלור (סלאבי אני חושבת) המספר על זוג הורים זקנים, הרוצים רק את טובתו של בנם היחיד. מאיזה שהיא סיבה (אני אל זוכרת את פרטי הסיפור) הם החליטו שהם צריכים 200 שקל (או איך שקוראים לכסף שם) בשביל שיהיה לילד טוב, כי כרגע הוא עובד במפעל וזה לא טוב (או משהו). הם קיבלו לידיהםם יד קסם (של קוף) שמגשימה משאלות, והם ביקשו את הכסף, למרות שהזהירו אותם. ואכן עוד באותו יום הגיע שליח עם מעטפה, במעטפה היו 200 שקל ופתק מהמפעל. הילד מת, כספי הפיצויים, תנחומים. >ספל חמאה מעדיפה את משאלת המוות הוותיקה שלה<

rigoletto111

New member
הסיפור "כף הקוף"

אני לא חושב שהוא סיפור עם. אפילו למדנו אותו בשיעור אנגלית.

מיס פטל

New member
אבל שכחת את הסוף...

שהוא הכי מעניין. למי שרוצה - The monkey's paw (אולי יש גם תרגום בעברית. אני לא ראיתי).

rigoletto111

New member
לא שאני מתכוון לצחוק עלייך אבל...

זה מזכיר לי קטע ישן ישן של שלמה ניצן בטלוויזיה שדיבר על המים הקדושים של הבבא סאלי, והסביר איך הם עוזרים להכנס להריון: לוקחים מתנדבת. לוקחים בקבוק מים. משפשפים את הבטן במים. אם זה מצליח - מה טוב אם זה לא מצליח - צריך גם מתנדב...

R a c h e

New member
אולי זה מה שאני מחפשת

מתנדב.....
ולמה לא לצחוק עלי? זה בהחלט כיף, אני עושה את זה המון....

ומעשה שהיה, כך היה

שומו שמיים, השמועה עברה בעיירה רייזלה הבתולה, כבר בהריון ולא זו בלבד, אלא שלכל השואלים רק תשובה אחת יש בפיה "זה מהרבי" הזמין אותה אליו כבוד הרב "מה זה רייזלה? למה את אומרת שיד לי במעשה?? "זוכר הרבי שאחותי התחתנה ולא היו להם ילדים?" "זוכר" "והרבי נתן לה מים קדושים שתשתה לפני השינה?" זוכר" "אז לילה אחד הייתי צמאה, ובטעות שתיתי מהמים שלה" "נו, אבל זה לא מספיק! צריך גם גבר!" "כן, גברים לא חסר בעיירה"

למעלה