בואו נדבר קצת על...

בואו נדבר קצת על...

בגלל שהפורום כל כך מת בימים האחרונים החלטתי לפתוח שרשור על שתי סדרות שמספיק טחנו פה אבל כדי לעורר את הפורום, אפשר לטחון עוד קצת. אני מדבר על פלאש גורדון וחסינת כאב. ניסיתי לראות עוד פרק מחסינת כאב ולא יכולתי לסבול את חוסר המקוריות של הסדרה. ניסיתי לראות את קריסטינה לוקן מנסה להוציא משהו מעניין ויצירתי מהדמות אבל לא ראיתי. ראיתי פרק נוסף של פלאש גורדון והייתי חייב לפרוש אחרי רבע שעה בערך. ולמה? בגלל הטמטום של הסדרה. אני אומנם לא מכיר את המקור אבל אני בספק אם הוא היה ככה. בכלל אין בסדרה הגיון! הם מנסים לעשות את הכל כל כך דרמתי ורציני ואני פשוט צוחק להם בפנים שהם לוקחים את עצמם ברצינות. למה להמשיך לדבר על משהו שמספיק דיברנו עליו? כי אין כמעט תגובות בפורום הזה (או שרשורים חדשים). עוד מעט הפורום יראה כמו פורום המגן...

ה צ פ ע

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif כמה שצודק, שזה חבל...

"חסינת כאב" כל כך דומה לדברים בעבר...(ברחו לי מהראש) בנוגע ל"פלאש גורדון" העכשיוי, הוא יותר מדי קצת "סטאר-גייט" וקצת "גולשים בזמן", נ"ב: אני אישית ראיתי את הקומיקס בעבר וגם את הסרט האגדי (בכיכובו של חיים טופול הישראלי כהפרופסור), וזה היה הרבה יותר מענין ומיוחד באותם זמנים + יותר מקורי יחסית לתקופה עצמה. הפלאש החדש ממש לא חידש כלום, יותר מדי ניסיון "להעתיק"...

אתה מודע לזה שלא היית צריך לציין שחיים טופול

הוא "הישראלי"... נכון? א. כי אין חיים טפוול שהוא לא ישראלי ב. כי חיים טופול הוא יחיד ומיוחד...

ה צ פ ע

New member
אכן צודק...

אך הייתי חייב לציין את שמו;) שהצעירים בינינו, שלא יחשבו שהראשונה/ן שעשו את זה בהוליווד זה סנדי או אקי;) (שהיו עוד לפניהם...)

למעלה