מה יש בפנים שגורם לך להיות בודד??
M mr_lonely New member 7/6/03 #43 הצילו ! הצילו ! לא הבנת...זה סיפור ארוך...אני אבא לשלושה...לא קלה היא דרכנו... אמרה המשוררת...
M mr_lonely New member 7/6/03 #44 ככה את עוזרת לי ? אני מחליף פסיכיאטרית ביום ראשון...את מפו...ט...רת.!!!
מ מכורה לאהבה... New member 7/6/03 #49 מתוקים....../images/Emo24.gif הולכת לי למיטה הקרה לשים ראשי על הכרית הריקה, אשכב לי שם באלכסון בלי שאיש יפריע לי לישון ואחלום... על זריחה ים ושקיעה, ועל אהבה שלום ותקווה ועל כל מה שעושה לנו שמחה. נעמתם לי מאד. לילה טוב שבת שלום ושבוע נפלא. מכורה לאהבה.
מתוקים....../images/Emo24.gif הולכת לי למיטה הקרה לשים ראשי על הכרית הריקה, אשכב לי שם באלכסון בלי שאיש יפריע לי לישון ואחלום... על זריחה ים ושקיעה, ועל אהבה שלום ותקווה ועל כל מה שעושה לנו שמחה. נעמתם לי מאד. לילה טוב שבת שלום ושבוע נפלא. מכורה לאהבה.
M mr_lonely New member 7/6/03 #50 תיזהרי כשאת יושנת באלכסון... פעם ישנתי באלכסון ובבוקר התברר שאישתי גם ישנה באלכסון...אבל הפוך.... לילה טוב...נראה לי שנשארתי לבד... נומי...נומי...
תיזהרי כשאת יושנת באלכסון... פעם ישנתי באלכסון ובבוקר התברר שאישתי גם ישנה באלכסון...אבל הפוך.... לילה טוב...נראה לי שנשארתי לבד... נומי...נומי...
ט טאKילה New member 7/6/03 #51 ליל מנוחה מכורה לאהבה..../images/Emo29.gif שבת שלוםנעמת לי מאוד.. לילה קסום לך..
M mr_lonely New member 7/6/03 #54 לא ! זה אומר ש... נותרנו אני ואת ! ממש חוסר אחריות להשאיר את שנינו כך...לבד...