בואו, כנסו רגע

יערית

New member
אההההההההה

גם את לא מצאת את מוקי והכובע טמבל שלו השבת אהההההההההה? ויש לי כבוד לנשים בגילך באמצע ת"א

יערית

New member
../images/Emo18.gif

כניסות מהצד שלי לא מבטיחות יציאות,זה נתקע שם ב
לב

יערית

New member
מתוקה

בונבוניירה -אנילא פיזרתי רשות להיכנס בי,את כן ולכן שאלתי שאלה פשוטה!!! אם נכנסים בך בדרך שנכנסים אלי אני שקטה!(אין מצב אצלך להרחבה?)

שאלתי

לא קבלתי תשובות ענייניות כמה נסיונות לדיון וכמה כאלה שרק רוצות להכנס בכל מי שמביע דעה אחרת משלהן שיהיה לכם ערב טוב

יערית

New member
מצטערים

לילה טוב,פעם מדונה שרה "פאפא דונט (ש)פריץ'" תלמדי ממנה!

מצוטטת

New member
עוד

לא ראיתי נקודה אחת עיניינית תגובה אחת גלויה ממך אכן מעידה כאן על עיסתי~~מודה~~ לקונספרציות קשה לגרור לי גמלך ערב נפלא מצו' עם כל הכוונה הכנה שלה

חושבת...

עניתי לך עיניינית...אפילו פתרון העלתי... ושוב חוזר לו הניגון של..."איזהו עינייני בעיני איזהו המתבונן". אבל בינינו... נכון שרק רצית to vent על המצב פה...ולא ב'מת למצוא פתרון? וזה בסדר...שלא תביני לי לא נכון... זכותו של כל אחד פה...לכתוב מה שרוצה כל עוד לא עובר על חוקי
... וזכותו של כל אחד לענות לו.

../images/Emo124.gif קוקו זו את שהורסת כל שירשור

מה אכפת לי לומר ....את האמת
ואליך מצטרפות כל האחרות למען האמת אני כבר התרגלתי אך יש צדק בדברי ה משוררת חחחחחחחחחחח

אכן!

כמעט כל שירשור הופך לצ'ט כמעט כל שירשור מבלי שום קשר להודעה הראשית..הופך למשהו שטוטי שמתחילים בקוקו או במצו..ואחרי זה נגררים כולם. מעניין איך פותח השירשור מרגיש שכך זה קורה לו.. אבל שוב..כניראה שהן מובילות את רוח הפורום ואת מה שקורה בשירשורים ןאין שמתנגדים לו..כולל המנהלות..ואני בטח לא ..(למרות שלא אוהבת את זה) אז צריך להשלים אם המצב. בטוחה שרבים לא כותבים בגלל למה שהשירשור נהפך.

maof

New member
מיכלי...

אני ממש לא רוצה להעביר ביקורת, אבל אם את נגררת לשרשור שטותי (לפי דעתך) מצבך בכי רע. כבר דובר רבות על נושא פתיחת הודעות,,,לא מוצא חן בעיניך אל תכנסי (תפתחי)
אבל הוצאת דיבה בקוקו ומצוטטת עד כאן
עוד לא ראיתי שרשור שלך (רגיש) שאחת מהן פגעה בו או היתיחסה אליו בזלזול. אז חאליק מיכל כשאין מה לומר עדיף לשתוק...זה עדיף על מלל חסר טעם ושמאחוריו מסתתרת כוונה סמויה לעליהום. מעוף

למעלה