בואו, כנסו רגע

הבנת מצויין.

והיה גם את זה- למשל... כל שאלה, ראי דוגמא כמה תגובות מעלייך. את מי מעניין שההיא רוצה שההיא תיכנס לה ללישכה? למה לענות כמו שזואי ענתה לי? ולמה הציניות?

° זואי °

New member
אותי זה מענין שאני רוצה לה ללשכה

וזואי, תמיד עונה כומו שהיא ענתה... זה מה יש, לא רוצה, לא קוראת, פשוט. לא בא לי להכנס בך כומו ביקשת, יותר מתאים לי משו אחר...

מצוטטת

New member
ושוב....

בואי, רוצה לנהל דיון? בואי קודם ונפזר את מסך הערפל באור יקירתי לא בצל.... עם הקלפים על השולחן הקלפים שלי ובשמי כפי שאני כרגע מקלידה כפי שלבטח את יודעת מי אני{הרי את עוקבת
} משהו שמנעת ממני כאן להמשך הוגן והגון של השיחה....

מצוטטת

New member
הבנת מצויין!!!!!!!!

גם האמת לא מוצאת טעם ברחיפה /דאייה במסלול ללא מוצא עיזבי, לא חייבים להבין הכל לא צריך הגיון מורכב לכל דבר תאמיני לי

בואי...

אני אסביר לך... כי היא חלילה לא 'תכוונה לנפח פה שרשר בטח לא עם כתיבה שטותית... כולה מה היא בקשה זה...שתתפשטי לך מהניק הזה...ותעטי עלייך ת'ניק המוכר יותר...ככה למען ההגינות.

יערית

New member
רגע אחד...

ברגע שנכנסים אליה,היא לא אמורה להיות ללא בגדיה?יען עירומה עם ניק אוריגינאל?

אם גם...

ענדת את נעלי הבית עם הפונפון הורוד הנוצתי... לדעתי יבוא האושפיז הזה רק לקחת אותך לסיור של וואן וויי...למקום מה אצטרכת לבוא לבקרת אותך לפי שעות מוכתבות מראש.

מישו אמר פה היום...

שאין מיקריות... אבל כבר לא זוכרת מי זה היה...ואם כוונן אלייך
כמובן לוקחת אחריות מלאה על האמנזיה המשתלטת עליי

מצוטטת

New member
כשאת מתחילה לשכוח

זה מאותת לי צרות ובכלל מכ'פת לי.... מימלא אני
אלייייי מיכוונים רק בלי כוונה ~לדעתי~{כמובן}

כדי למנוע צרות...

אני מיאמצת אונתי בכל הכוח... משו עולה לי באוב...רגע... כן...אני במעורפל רואת את המיכוון...מה מעולם לא כיוונן ללא כוונה...אבל ב'מת שזה מעורפל לי.

למעלה