בואו, כנסו רגע

בואו, כנסו רגע

אני קוראת פה הרבה. לא מגיבה בזמן האחרון, וגם לא האחרון, שמה לב לקבוצת אנשים ( בעיקר בנות) שכל שרשור מנפחות למימדים מפלצתיים " בזכות" גיבוב של משפטים שמובנים אך ורק להם. כל שרשור כואב של אנשים, כל שאלה,הופכים לשיחה בין קבוצת אנשים. שואלת: למה לא שמים לזה סוף? למה לא מפסיקים את מחול הכתיבה השטותי הזה? יאללה...כנסו גם בי.

מזוכיסטית?

למה להכנס? בואי נעשה זאת ברוך... מי את רוצה שישים סוף לניפוח שרשר שאין עליו סטמפה של טאבו? מי את רוצה שיחליט מהי כתיבה שטותית ומהי כתיבה איכותית? מי את רוצה שיקבע איזה משפט מובן לכולם ואיזה לא? נכון דפקא נעים עם עדינות?

מאוד בעדינות

ככה נעים. בואי נראה- אף אחד לא צריך לשים סוף לניפוח שרשור.אבל, השרשור לא צריך להתנפח מגיבוב משפטים אלא מעצם העניין שלשמו נכתב. בטח לא אני אחליט מהי כתיבה שטותית ומה לא. אני מתייחסת לפתיחת השרשור ורואה לאן הוא מתגלגל. כתיבה מאוד איכותית אבל לא עניינית. לא עונה לצרכי פותח השרשור.כנ"ל לגבי המשפטים, האמירות והרמיזות. הם לא מעניינים. מעניין שהם לא עניינים ולא שייכים לשרשור עצמו. תודה על ההתייחסות

אוהבת בעדינות...

כתבת קודם..."שואלת: למה לא שמים לזה סוף?" ועכשיו..."אף אחד לא צריך לשים סוף לניפוח שרשור?" כתבת קודם..."למה לא מפסיקים את מחול הכתיבה השטותי הזה? ועכשיו..."בטח לא אני אחליט מהי כתיבה שטותית ומה לא". אני מודה...אותי זה בילבל. מה בעצם את אומרת לי? שעינייני זה משו אחיד אצל כולם? שצריך ליות קו אחיד שיעניין את כולם? שאם לא מובן לכולם,אין לא זכות להכתב? תודה לך על הנעימות

אולי לא הובנתי נכון

"לשים לזה סוף" הכוונה- להפסיק עם זה! לא באמצעו של שרשור. לא להתחיל עם זה בכלל. ב"כתיבה שטותית" התכוונתי כתיבה לא עניינית למהלך השרשור. ענייני- ענייני לשאלה/ בעייה/ דיעה שהוצגה לא קו אחיד שיעניין את כולם- אלא ענייני למה שהועלה יש זכות לכתוב מה שרוצים בתנאי שזה , כמו שאמרתי, קשור לפתיחת השרשור. ואולי אני טועה

עכשיו הקלת לי על ההבנה...

זכויות ותנאים...באינטרטנט...זה קצת מסובך לא? יש נהלים מה נקבעו ע"י
...לפי הקריטריונים שמנית לשלילה שם...לא מצאתי עבירה. אבל אולי ב'מת כדאי לך...אם מאד מפריע...לפנות להנהלת
ולהציעה נהלים שונים. זו לדעתי הדרך היחידה...כי חינוך אנשים מבוגרים פה...אפשרי לנסות,לא מתחייבת על התוצאות.

מצוטטת

New member
איתך

קליקלוטו לי בסללום של האין מוצא לא צ'כה מפה ומצפן צריך רשות, לדעתך?

מצוטטת

New member
סתם לסקרנות של ../images/Emo108.gif

יש עליך דוגמא לשרשור כואב אחד וזאת מבלי להגדיר כרגע את הקרטריון ואמות המידה לכאב?

קראי שוב

לא הדגשתי שרשורים כואבים. כתבתי-שאלה, בעייה וכ"ד. אמות המידה לכאב נקראות מהכתיבה

מצוטטת

New member
../images/Emo52.gif

על שלא הבינותי כראוי "...כל שרשור כואב של אנשים, כל שאלה,הופכים לשיחה בין קבוצת אנשים מתנצלת בשם חוסר ההבנה שלי.

למעלה