בואו הנה...

בואו הנה...

תקשיבו... אני משועמם איימים... יש לי נקע ברגל מהכדורגל היום ואני לא יכול לצאת...:-(( תכתבו לי ותשעשעו אותי קצת.. יאללה שוט!!! הבוי

גוני בוי, אני יספר לך בדיחה טובה...

יהודי, נוצרי ומוסלמי מתערבים מי ישרוד קפיצה ממטוס. היהודי קופץ, עף ונמרח על הרצפה! הנוצרי קופץ, עף ונמרח על הרצפה!! המוסלמי קופץ, עף ונמרח על הרצפה!!! זאת בדיחה שלקחתי מהנגר שלי, לכן זאת בדיחה קרש..... דודי ה-תותח 8-p

אולי תספר לנו משהו מקורי שלך ?

נראה עד כמה אתה מצחיק... כי, אני דודי, אני דודי, אני דודי דודי התותח, אני דודי, אני דודי, כלי גדול ומבורך! אני דודי, אני דודי, אני דודי דודי התותח, אני דודי, אני דודי, כלי גדול ומבורך! :p

ברי..

את מה העתקתי? כל הזכויות שמורות ל אחי...:))))) אגב אם בא לך לקפוץ לשם <לפאב של בני> בכיף אני בא איתך אחי... מצאת חן בעניי. אם בא לך תגיד:) יש שם גם אחלה שירותים<תבין מה שבא לך>:)

דודי...קודם כל ברוך הבא..

שנית אל תספר לי בדיחות כאלו יותר ...:))))) שלישית...סחטיין על הרצון לשעשע.. אם תהיה נחמד אני אפילו עלול להתייחס אליך..:)

גוני בוי

נעים מאוד להכירך בחור יקר, קבל בדיחה טובה יותר: בחורה במחלקת תמיכה של חברת מחשבים אחת, ניסתה לעזור לגבר דרך הטלפון. היא שאלה אותו באיזו מילה הוא רוצה להשתמש בתור סיסמה להתחברות למערכת. בנסיון להביך את הבחורה הוא אמר לה להכניס ``זין``. בלי למצמץ או לומר מילה, היא הכניסה את הסיסמה. היא כמעט מתה מצחוק על תגובת המחשב: ``הסיסמה נדחתה. לא ארוכה מספיק``. שלך, דודי ה-תותח B-)

חייל י`שרלילון...

במקום להעביר ביקורת תתחיל לשעשע אותי כבר..:) אתה לא מזהה אדם בצערו? ככה צוחק לאיד? לא יפה.. עוד הוגעה כזאת ואין יותר סייבר עם הבוי.. ראה הוזהרת!

מה מאיים בזה?

מה אתה רוצה להגיד לי שהיא לא כוסית? אתה לא נמשך אליה בטירוף? שקרן! לא מאמין לך!

חייל...

בשבילך בדיחות על צה``ל.... בבסיס אחד קיבל הרס``ר מברק שסבתא של החייל ג`קו נפטרה והוא לא ידע איך להגיד לו את זה. לבסוף פנה אל החייל ואמר לו: ``ג`קו, אתה תורן מטבח היום!`` ``למה מי מת?`` ענה לו ג`קו. ``סבתא שלך...`` ------------ לאדם וחוה אלוהים נתן עלה אחד בשביל להסתיר את הבושה... גולני קיבלו עץ שלם... ============= כל הזין ב... כל הזין במציאת עין דומיננטית... משה דיין כל הזין בקליטה פיצוץ בפלא-פון... יחיא עייש כל הזין באמינות... פינוקיו (בגרסת 1996 - 1999... ביבי) כל הזין בשימון נשקים... רובוקופ כל הזין בשריון... צבי הנינג`ה כל הזין באטימת אוזניים... דמבו הפיל המעופף כל הזין בעמידה בלוח זמנים... סינדרלה כל הזין בהשכמה... היפהפיה הנרדמת כל הזין במסעות... מרקו כל הזין במסע ניווטים... משה רבנו וחייל! אל תיתן לשמירה לשבור אותך... שבור אתה את השמירה!!! שלך, דודי ה-תותח כי.. אני דודי, אני דודי, אני דודי דודי התותח אני דודי, אני דודי, כלי גדול ומבורך! אני דודי, אני דודי, אני דודי דודי התותח אני דודי, אני דודי, כלי גדול ומבורך! B-p

דודי..

בחיי אתה קרוע מהמצופה..:)) מספיק כבר עם בסמים...<אם לא לפחות תקרא לי לישיבות> יאללה תמשיך ככה .. אתה לפחות מעביר לי ת`זמן:)))

AFRICA

New member
יעלייייי והלשון...

כן כן הלשון שלך כפרה.. אני בטח לא הראשון שהיה בהלם ממנה! אבל קיבלתי את זה די קשה! שעתיים לא נרדמתי בגללה בלילה... אויש אזה נדנודי שינה, תראי מה לשון יכולה לעשות... תגידי,זה בא עם הגובה?אם כן למה לי אין דבר כזה? לפי הגובה שלי היה צריך להיות לי משהו כמו....==ע=נ=ק= אבל בקשר ללילה שלא נרדמתי...הייתי די רציני(מה עשית לי יעלי)

יעליייי

New member
חחחחחחחח

אם בגלל זה לא הצלחת לישון... אז תאר לך מה עשו אנשים שהתנשקו איתי... ואם אתה רוצה כפרה אני תמיד מוכנה להראות לך אותה במפגש הבא והלוואי שהוא יהיה במקום הזה ליד סנוקר פיקדילי חחחחחחחחח מקום מדהים וקל למצוא אותו... מי כמונו יודע חחחחחח כפרה חולה עליךךךךךךךךךך יעלייי (בעעע)

למעלה