בואו דיון

t i t i13

New member
חח איזה דיון הזוי

אני חושבת שהדבר הגברי היחיד שאני אוהבת את מכבי(רק כדורסל שונאת כדורגל) XDD ושהייתי עוזרת לאחי לעבור משימות בGTA והייתי מצליחה יותר ממנו והוא היה מתעצבן חחחח

t i t i13

New member
../images/Emo6.gif

לאחי יש את כל הסדרה וסיימתי לו את הכל חח נראה לי שהוא עד עכשיו לא הצליח לסיים את סן אנדרס XD

chyio

New member
אני כמו אדר

בהרגשה הפנימית שלי אני נורא גברית... מתלבשת ככה (בחיים שלי לא לבשתי שמלה או חצאית. לפחות לא שהייתי מודעת לעצמיXD אבל בעיקרון אפעם לא אהבתי את זה) הולכת ככה נמשכת למכוניות ולאופנועים ולספורט אקסטרים שבדרך כלל נחשב למשהו גברי. אני לא פוחדת להתלכלך היו לי הרבה פעמים רגעים שהחלטתי שאני רוצה לעשות ניתוח לשינוי מין כי אני לא אוהבת את האישה שבי והממ.. לא יודעת ס.ס אין לי ממש צד נשי... אולי לפעמים אני מתבכיינת נורא ויש לי קטעים של רגשנויותXD

260adar

New member
גם אני

נמשכת למכוניות ואופנועים, אני יכולה לשבת עם בן דוד שלי שעות על המירוצים בTV , וואי ועם הבכי אצלי זה סיוט, רק לפני שנה למדתי לבכות... בגלל שגדלתי רק עם הבנים לא הייתי בוכה, כי "מה את נקבה"?? פשוט זה שנים היה תקוע לי, בקושי הייתי מצליחה להוציא כמה דמעות. עד שהמלאך שלי לימדה אותי לפני שנה לבכות (היא הכריחה אותי לבכות) ואני חייבת להגיד שזה מאד משחרר.. לפעמים כייף להיות אישה.

t i t i13

New member
מה?!

יאו איך אפשר בלי לבכות זה נשמע נורא =[ אני מכל דבר בוכה חח אבל אצלי זה סתם רגישות יתר XD

260adar

New member
איזה לבכות

אפילו כשרבתי עם בן דוד שלי מכות, נפתח לי ליד העין, כולי הייתי דם ועוד אני ממשיכה לרדוף אחרי, והוא נבהל והתחיל לבכות "טוב טוב תהרגי אותי מכות רק תעצרי ת'דם" ואני אפילו לא העזתי לבכות. ככה זה כשבת גדלה עם בנים..

t i t i13

New member
אנלא חושבת

שזה קשור אם לגדול עם בנים או לא למה לי אין חברים בנים? לכולם יש תאכלס אם את רוצה לבכות את בוכה אי אפשר ממש לעצור את זה [לפחות אני לא חח] איך את מצליחה??? תלמדי אותי גם!!

260adar

New member
זה ועוד איך קשור

תשבי שלא היו לי חברות, בכלל. רק חמולת בנים. אחרי תרגול של שנים לא לבכות אפילו אם כואב פיזית או נפשית לא ידעתי איך בוכים. פשוט לא ידעתי, אולי היו בורחות לי שתי דמעות רק מעצבים אבל מיד הייתי מתאפסת על עצמי... והיום זה משהו אחר,אם כואב לי משהו אני שומרת את הבכי עד שהיא באה ועוזרת לי להשתחרר. אני לא מסוגלת לבכות ליד אף אחד אחר ואפילו לא לבד עם עצמי, זה אולי נשמע הזוי אבל זה אמיתי. אני נזכרת איך בפעם הראשונה שבכיתי נבהלתי מהקול של הבכי ומיד השתתקתי...

t i t i13

New member
יש בזה משהו

גם אני כזאת בקטע של לא מסוגלת לבכות ליד אנשים פשוט לא יודעת תמיד יש לי דבר כזה בראש שזה משדר חולשה אני בחיים לא יבכה ליד אנשים שאני לא מכירה או שאני לא בקשר טוב איתם אבל עם אנשים שאני אוהבת או אפילו לבד ברור שכן

FFTL

New member
חח תאכלס..גם אני ככה..><

אבל לאחרונה אני בוכה מלאמלאמלא. לב שבור וזה חח P:

t i t i13

New member
חח כן

אבל היא אמרה שהיא לא בוכה בכלל חח שזה דיי מוזר איזה תיסכול גם אני רוצה לא לבכות תמיד =/

Gas Panic

New member
ממ

אני חושבת שאני בדיוק באמצע. אבל יש לי המון צדדים גבריים וכשהייתי קטנה הייתי נורא טומבוי כזאת, בעיקר כי בגלל אח שלי הגדול ואבא שלי שתמיד לימדו אותי דברים. אז ככה-(נורא נורא סטריאוטיפי אבל הדיון הזה ניזון מהדברים האלה אז שיהיה) צד גברי: 1. אני טובה במשחקי כדור, וגם דיי מבינה בספורט. כשהייתי קטנה כדורגל היה חלק ענק ממני. 2. נורא מבינה במחשבים, בקטעים שבד"כ בנים טובים בהם. 3. "יודעת לתקן דברים". 4. אני תמיד זאת בחבורה שהורגת את הג'וק כשכולם קופצים על הכיסאות. 5. לא מפחדת כמעט משום דבר. 6. מבינה במכוניות. 7. לא עושה את זה, ושונאת את זה, אבל יכולה להביא מכות רציניות. 8. מבינה בכל מיני מכשירים אלקטרוניים. צד נשי: 1. מתאפרת, מתגנדרת, מתלבשת לגמרי כמו בת. 2. אוהבת קומדיות רומנטיות וסדרות נוער כמו מגרש ביתי וthe o.c. 3. היגיינית בטירוף. 4. אכפת לי כמה משמין מה שאני אוכלת. 5. החדר שלי נורא מעיד על המין שלי. 6. אוהבת קניות. 7. אוהבת לחפור שעות על גבי שעות בטלפון. 8. יכולה להביא חתיכת צרחה בטון גבוה לפעמים שזה מפחיד><

למעלה