בואו דיון

vitekriver

New member
בואו דיון

אחרי שיחה עם פי (fires) כשהואשמתי על לא עוול בכפי כבחורה הכי נשית בעולם אני רוצה להתוודות ככה שלא תחשבי שאני כן 1- עשיתי גרפס לפני כמה שנים בצבא אחרי ששתיתי מלא קולה 2- אני לפעמים ישנה עם בוקסר סנופי (זה של כפיר אני לא יודעת איפה קונים) וחזיה 3- אני חולה על גרבי נייק הלבנות הענקיות האלה 4- שיחקתי פעם כדורגל כשהייתי בתיכון השאלה שלי היא איזה דברים מחברים אתכן לצד הנשי שלכן ואיזה לצד הגברי יותר?

FireInsaid

New member
חעחעחע

י'חמודה XD עשית רק גרפס אחד בחיים אה? פפפ, נקבה! ואת כל שאר הדברים שאמרת גם עשיתי ^^ ההבדל הוא, שאני לא אוהבת ורוד, לק, ומניקור >> בניגוד אלייך בובה והנה לכם הוכחה; קורל אומר/ת וורוד מזכיר לי חיבוקים ואת כרית הלבבות שאמא קנתה לי פעם

vitekriver

New member
זה לא עושה אותי בחורה!!!!!!!

מלא אנשים אוהבים ורוד ולבבות חוצמזה זה מתנה מאמא ואת מזלזלת בגרפס? יש לך מושג כמה זמן לקח לי להצליח???????

Shiri from the block

Active member
אמממ../images/Emo113.gif שאלה קצת קשה. מבחינת צד גברי זה כנראה כל הקטע של הספורט. כדורגל, כדורסל, כדורעף וכו'.. אני נורא ספורטיבית. לצד הנשי.. חח אני לא בטוחה כל כך. לא יודעת. אבל לפחות נתת לי משו לחשוב עליו :)

260adar

New member
יאלה דיוןןן

קודם כל, לעשות גרפס זה לא קשור לגברי אלא לבהמי, ולכן רוב הגברים.... אני מאד גברית ולא עושה גרפסים מגעילים. להיות גברית או נשית זה קשור בעיקר להרגשה פנימית ולהתנהגות. אז ככה שאני מסכימה איתך ב100% אני נקראת ממש גברית כי: 1. אבא ואמא אומרים שבטעות יצאתי בת. 2. משחקת כדורגל, אפילו שברתי יד במשחק. 3. הליכה גברית 4. מתלבשת בצורה תואמת עד כמה שאפשר (דת) 5. אופניים, סקטבורד, גולות, מכות, ותמיד עם הבנים כשהייתי קטנה יותר. 6. קפואירה, וכל מה שקשור במכות. 7. אוהבת בחורה... 8. בתיכון (רק בנות) הייתי הגבר של התיכון. 9. אחותי קוראת לי "גברי". 10. כשאבא צריך עזרה במשהו הוא לא מבקש מאחי הנקבה, רק ממני. 11. לובשת את הגרבי נייק האלו. 12. אני שורקת כמו גבר (ויודעת לייצר גרפסים- רק שלא משתמשת בתכונה זו) 13. שונאת ציפורניים וכל הבלה בלה של הבנות 14. אין לי כוח לפרט עוד. אבל: 1. הצבע של החדר שלי ורוד. 2. מיטה זוגית אדומה עם לב באמצע. 3. החדר שלי מלא בלבבות ודובונים וקישוטים של בנות. 4.אני מאפרת מקצועית (שלא מתאפרת) 5. כשבא לי אני מתלבשת כמו בת ואני הכי בחורה שבעולם. 6. בחתונה של אחותי הקטנה כל מי שמכיר אותי כמעט התעלף כשראו אותי בתוך שמלה והכי בחורה שבעולם.. 7. שונאת את כל השיערות המיותרות בגוף וחולה על מקלחת...

Shiri from the block

Active member
חחח לא הבנתי../images/Emo113.gif מה הקשר ב-7 שאת חולה על מקלחת. כאילו מה, בת שהיא גברית או בנים בכללי לא אוהבים להתקלח?../images/Emo3.gif

260adar

New member
אני יגיד לך מה

להרבה בנים לוקח הרבה יותר זמן להבין שהם זקוקים למקלחת בדחיפות, אחרי כל היום שהיינו מסתובבים או משחקים כדורגל הם היו צוחקים עלי שאני הולכת ישר אחרי המשחק להתקלח, הם היו נוסעים באופניים ואומרים שהרוח מייבשת ת'זיעה ומעלימה את הריח, ובכוונה נותנים חיבוק עם כל הזיעה... או שאני אחרי אימון טסה הביתה למקלחת והם כזה צוחקים עלי על איך שאני נגעלת מעצמי במקום לעוף להתקלח יש להם עוד מה לעשות, בקיצור לי היה טרואמה מהם בקטע הזה. לא דיברתי על בת שהיא גברית בנושא הזה... בנות זה משהו אחר...

LudaGirl

New member
גם אני שונאת את המילה הזאת

יש לה כזאת קונוטציה שלילית

vitekriver

New member
טוב האמת שלא נעים לי, שיקרתי

כתבתי לי על המסך מה זה בוצה למקרה שמישהו לא ידע

vitekriver

New member
כן. אבל אם זה מנחם אותך

כתוב לי גם ססמה לתפוז וכתוב לי שירות לקוחות של הוט ודברים כאלה וגם מתי מיכל במחזור שאני אדע לברוח מהבית חח

למעלה